Op zoek naar een makelaar in Rotterdam? Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen je woning in Rotterdam helemaal gratis. Dus zonder dat het jou wat kost!

Makelaar Rotterdam

Helemaal gratis?

Dat klopt, helemaal gratis. Wij zijn de enige makelaar in Rotterdam die geen kosten doorberekent aan de verkoper. De kosten zijn onderdeel van de koopsom en worden door de koper betaald. Dit betekent dat wij pas geld verdienen als je huis is verkocht. Je weet dus zeker dat we er alles aan doen om je huis zo goed mogelijk te verkopen!

Vraag informatie aan

Actief in alle wijken in Rotterdam

De Gratis Makelaar werkt in alle stadskwartieren van Rotterdam.

1. ROTTERDAM CENTRUM – Wij zijn actief in het centrum van Rotterdam. Hieronder vallen de wijken Cool, Dijkzigt, Oude Westen, Scheepvaartkwartier, Stadsdriehoek en het CS-kwartier.

2. CHARLOIS – De wijk Charlois bestaat uit de buurten Carnisse, Heijplaat, Oud-Charlois, Pendrecht, Tarwewijk, Wielewaal, Zuidwijk en Zuidplein.

3. DELFSHAVEN – Stadsdeel Delfshaven bestaat uit Bospolder/Tussendijken, Delfshaven/Schiemond, Middelland, Nieuwe Westen, Spangen, het Witte Dorp en Oud-Mathenesse.

4. FEIJENOORD – Het stadskwartier Feijenoord bestaat uit Afrikaanderwijk, Bloemhof, Feijenoord, Hillesluis, Katendrecht, Noordereiland, Vreewijk en de Kop van Zuid.

5. HILLEGERSBERG-SCHIEBROEK – In Hilligersberg-Schiebroek liggen de wijken Hillegersberg, Honderd en Tien Morgen, Kleiwegkwartier, Molenlaankwartier, Nieuw Terbregge, Schiebroek en Terbregge.

6. HOEK VAN HOLLAND – In het aan de kust gelegen Hoek van Holland liggen Hoek van Holland en Oude Hoek.

7. HOOGVLIET – Het stadskwartier Hoogvliet bestaat uit Boomgaardshoek, Meeuwenplaat, Middengebied, Nieuw Engeland, Oudeland, Tussenwater, Westpunt en Zalmplaat.

Alle wijken in Rotterdam

8. IJSSELMONDE – In het stadsdeel IJsselmonde liggen de wijken Beverwaard, De Veranda, Groenenhagen-Tuinenhoven, Hordijkerveld, Kreekhuizen, Lombardijen, Oud-IJsselmonde, Reyeroord, Sportdorp en Zomerland.

9. KRALINGEN-CROOSWIJK – In deze voormalige deelgemeente liggen de wijken Crooswijk, De Esch, Kralingen, Rubroek en Struisenburg.

10. NOORD – In stadsdeel Noord liggen de wijken Agniesebuurt, Bergpolder, Blijdorp, Blijdorpse polder, Liskwartier, Oude Noorden en de Provenierswijk.

11. OVERSCHIE – Het stadsdeel Overschie bestaat uit de wijken Kandelaar, Kleinpolder, Landzicht, Overschie en Zestienhoven.

12. PERNIS – Pernis is een dorp tussen de havens van de gemeente Rotterdam.

13. PRINS ALEXANDER – Stadsdeel Prins Alexander bestaat uit de wijken Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland en Zevenkamp.

14. ROZENBURG – Rozenburg is een dorp dat als bestuurscommissiegebied deel uitmaakt van de Nederlandse gemeente Rotterdam.

Wat wij voor je doen

De Gratis Makelaar is niet alleen gratis voor de verkoper van een woning; onze diensten doen niet onder voor andere makelaars in Rotterdam. We geloven zelfs dat onze dienstverlening in veel gevallen beter is geregeld. We begeleiden de verkoop van je woning van begin tot eind op een persoonlijke manier. Zo regelen wij bijvoorbeeld de woningopname, juridische zaken en geven een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur met kennis van Rotterdam. Ook nemen wij de verantwoordelijkheid voor de marketing en presentatie van je woning. Wij plaatsen een advertentie op Funda en sturen een professionele fotograaf naar Rotterdam om je woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Ontdek hoe het werkt voor verkopers

Vraag informatie aan

Online biedplatform

Als dit allemaal geregeld is, kan de pret beginnen. Dankzij ons online biedplatform kun jij de verkoop van je huis eenvoudig en waar je ook bent in de gaten houden. Is er een nieuw bod uitgebracht op je woning? Je weet het direct en kan de ontwikkelingen op de voet volgen vanaf je smartphone.

Biedplatform De Gratis Makelaar

 

Rotterdam, de stad die het allemaal heeft: musea, een haven, een modern stadscentrum, grote bioscopen en vooral heel erg veel evenementen. Rotterdam heeft voor ieder wat wils. Woningen in Rotterdam worden vaak snel verkocht, want Rotterdam heeft prachtige wijken, bijzondere woningen en erg weinig aanbod. 

De krappe woningmarkt drijft de prijzen in Rotterdam naar grote hoogte. 

Een makelaar in Rotterdam heeft vaak niet meer dan een advertentie op Funda nodig om een woning, vaak met een flink bod boven de vraagprijs, te verkopen. 

En dat is precies de reden waarom een traditionele makelaar in Rotterdam eigenlijk overbodig is. 

 

De woningmarkt in Rotterdam maakt het de makelaars ontzettend makkelijk: de kopers buitelen nog net niet over elkaar heen voor de deur van het makelaarskantoor. Een woning in Rotterdam is gewoon heel makkelijk te verkopen. Zoek je een koopwoning in Rotterdam? Bekijk het aanbod van De Gratis Makelaar in Rotterdam [link naar woningen in Rotterdam]

 

Een online makelaar is dus, zeker voor een stad als Rotterdam, een perfecte oplossing. Als verkoper kost het namelijk niets om je woning te verkopen. De Gratis Makelaar in Rotterdam zorgt ook nog voor de beste verkoopprijs.  

 

Rotterdam: een echte metropool

Rotterdam, de tweede grootste stad in Nederland, is een stad met alles wat je maar van een echt metropool kan verwachten. Rotterdam hoort bij de randstadregio Rotterdam en Den Haag, en telt meer dan 2,3 miljoen inwoners. Daarnaast is de haven van Rotterdam een lange tijd de grootste ter wereld geweest. Ook al heeft de Rotterdamse haven deze titel verloren; de haven van Rotterdam is nog altijd de grootste en de belangrijkste haven van Europa. Daarnaast is Rotterdam een trotse stad met een ruim aanbod aan kunst, cultuur, architectuur, sport en recreatie. 

Bekend zijn natuurlijk de Euromast, Diergaarde Blijdorp, de Markthal, het Feyenoord stadion en de Erasmus Universiteit. In Rotterdam woon je dus goed! 

 

Woningaanbod in Rotterdam

Het woningaanbod, wat je terugziet bij de makelaar in Rotterdam, is heel divers. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is een groot gedeelte van Rotterdam vernietigd en na de oorlog weer herbouwd. Hierdoor is Rotterdam een moderne stad geworden met bijzondere architectuur, zoals bijvoorbeeld de imposante Erasmusbrug, maar ook de welbekende Piet Blom Kubuswoningen, en natuurlijk de vele hoge wolkenkrabbers. Dit alles zorgt voor een indrukwekkende skyline van een multiculturele wereldstad waar iedereen graag wil wonen. Een woning staat dan ook doorgaans niet lang te koop bij een makelaar in Rotterdam.

 

Stadsdelen van Rotterdam

Rotterdam is, zoals iedere andere stad, opgebouwd uit verschillende stadsdelen. Elk deel van Rotterdam heeft zijn eigen verhaal. Zo heb je bekende buurten als Delfshaven en Kralingen. 

Delfshaven is een stadsdeel dat in 1389 ontstond, dit was natuurlijk toen nog geen stadsdeel van Rotterdam maar gewoon een dorp. In 1886 is Delfshaven bij Rotterdam aangesloten. 

In dit stadsdeel van Rotterdam zijn veel bezienswaardigheden te vinden. Delfshaven leent zich dan ook perfect voor een wandeling door deze gezellige buurt. Geniet bijvoorbeeld van het uitzicht op de voorhaven van Delfshaven, en de Distilleerketel (een molen die geopend is voor publiek). Delfshaven is een prachtig stadsdeel om in te wonen en zeker ook een gewilde buurt waar de Rotterdamse makelaar niet op zoek hoeft naar kopers. 

 

Een echte opkomende wijk is het Oude Noorden. Deze wijk is van oorsprong eigenlijk een echte volksbuurt maar behoort nu tot een van de meest hippe buurten van Rotterdam, vol met design winkels en gezellige restaurants. 

 

Ook een populaire en gewilde buurt is de Kop van Zuid. Deze wijk ligt aan de zuidoever van de Nieuwe Maas. Hier vind je ook de Wilhelminapier waar het bekende Hotel New York staat, maar ook het Nieuwe Luxor theater. Bovendien is er dankzij een wandelbrug een directe verbinding met Katendrecht. Een van de wijken die afgelopen jaren ontzettend in opkomst is geweest en zich heeft ontwikkeld tot een fijne woonplek voor veel jonge gezinnen.

 

Iets buiten het centrum van Rotterdam vind je natuurlijk ook bekende toeristische trekpleister: de molens op de Kinderdijk.

Wat betreft openbaar vervoer heeft Rotterdam letterlijk alles. Je kunt je gemakkelijk verplaatsen met de bus, metro, tram en trein, en zelfs voor een vliegvakantie hoef je dankzij Rotterdam Airport niet meer helemaal naar Schiphol te reizen.

 

De makelaar van Rotterdam: de internetmakelaar

De kosten voor de verkoop van je woning zijn bij een traditionele makelaar stevig, en dat is eigenlijk niet nodig. Een krappe woningmarkt, zoals in Rotterdam, heeft tot resultaat dat kopers elkaar graag overbieden. 

Wanneer je jouw woning wilt verkopen is het natuurlijk prettig om een makelaarskantoor in te schakelen met de lokale kennis van de woningmarkt in Rotterdam.

 

Doordat de De Gratis Makelaar veel actief is in de regio Rotterdam ben je verzekerd van een deskundige begeleiding bij de verkoop.

Wil je naast een goede begeleiding ook besparen op de kosten van het makelaarskantoor in Rotterdam? Verkoop je woning dan met de professionele begeleiding van De Gratis Makelaar. 

De Gratis Makelaar verkoopt in Rotterdam gemiddeld 94% van de woningen binnen één maand en 92% van de verkochte woningen worden boven de vraagprijs verkocht. 

Vraag informatie aan

 

Gratis je woning verkopen in Rotterdam

De Gratis Makelaar is een vernieuwend concept dat als doel heeft om de manier waarop je je woning verkoopt te veranderen en transparanter te maken. De huidige wijze waarop nu veel woningen worden verkocht is zeer gesloten en niet meer van deze tijd. 

De Gratis Makelaar zorgt dat je jouw woning, ook in Rotterdam, gratis kan verkopen via een transparant platform. Is de biedingsprocedure op het platform van De Gratis Makelaar voorbij? Dan heeft iedere geïnteresseerde koper de kans gehad om een onderbouwd bod uit te brengen.Zonder haast of druk. Daarna kun je besluiten jouw woning te gunnen aan de hoogste bieder of de bieder met de beste voorwaarden. Wil je de woning toch niet verkopen of vind je de prijs niet hoog genoeg? Dan kun je altijd besluiten de woning niet te gunnen. 

 

Waar je normaal gesproken een makelaar in Rotterdam zou benaderen voor de verkoop van je woning, kan je nu besluiten een online makelaar in te zetten. De Gratis Makelaar begeleidt de verkoop van de woning met dezelfde expertise van een traditionele makelaar, maar dan transparant en eerlijk voor alle partijen. 

 

Wil je de beste prijs voor jouw woning en geen courtage betalen voor de makelaar in Rotterdam? Verkoop dan je woning via De Gratis Makelaar.

 

Ga meteen aan de slag

Wil jij je woning verkopen via de voordeligste makelaar in Rotterdam? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085 047 1476. Je kunt ons ook e-mailen of gebruik maken van de chat op onze website.

Vraag informatie aan

De Gratis Makelaar is ook:

Makelaar in Den Haag

Makelaar in Zoetermeer

Makelaar Utrecht