Op zoek naar een makelaar in Rotterdam? Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen je woning in Rotterdam helemaal gratis. Dus zonder dat het jou wat kost!

Wanneer je naar een “gewone" makelaar in Rotterdam gaat ben je als verkoper al snel enkele duizenden euro’s kwijt aan makelaarskosten terwijl dat helemaal niet nodig is. De kans is dan ook heel groot dat je behoorlijk kan besparen op de kosten van een makelaar in Rotterdam! 

Wil je eerst weten wat je eigen woning waard is?

Gratis Waardebepaling
 

Een internetmakelaar is dé oplossing: wel alle gemakken, ervaring en kennis van een echte makelaar, maar niet de kosten. 
 

Check de waarde van jouw woning binnen 1 minuut!

 

Wonen in Rotterdam
 

Rotterdam, de stad die het allemaal heeft: musea, een haven, een modern stadscentrum, grote bioscopen en vooral heel erg veel evenementen. Rotterdam heeft voor ieder wat wils. Woningen in Rotterdam worden vaak snel verkocht, want Rotterdam heeft prachtige wijken, bijzondere woningen en erg weinig aanbod. 
 

De krappe woningmarkt drijft de prijzen in Rotterdam naar grote hoogte. 
 

Een makelaar in Rotterdam heeft vaak niet meer dan een advertentie op Funda nodig om een woning, vaak met een flink bod boven de vraagprijs, te verkopen. 
 

En dat is precies de reden waarom een traditionele makelaar in Rotterdam eigenlijk overbodig is. 

 

De woningmarkt in Rotterdam maakt het de makelaars ontzettend makkelijk: de kopers buitelen nog net niet over elkaar heen voor de deur van het makelaarskantoor. Een woning in Rotterdam is gewoon heel makkelijk te verkopen. 

 

Een online makelaar is dus, zeker voor een stad als Rotterdam, een perfecte oplossing. Als verkoper kost het namelijk niets om je woning te verkopen. De Gratis Makelaar in Rotterdam zorgt ook nog voor de beste verkoopprijs.  

 

Rotterdam: een echte metropool
 

Rotterdam, de tweede grootste stad in Nederland, is een stad met alles wat je maar van een echt metropool kan verwachten. Rotterdam hoort bij de randstadregio Rotterdam en Den Haag, en telt meer dan 2,3 miljoen inwoners. Daarnaast is de haven van Rotterdam een lange tijd de grootste ter wereld geweest.


Ook al heeft de Rotterdamse haven deze titel verloren; de haven van Rotterdam is nog altijd de grootste en de belangrijkste haven van Europa. Daarnaast is Rotterdam een trotse stad met een ruim aanbod aan kunst, cultuur, architectuur, sport en recreatie. 
 

Bekend zijn natuurlijk de Euromast, Diergaarde Blijdorp, de Markthal, het Feyenoord stadion en de Erasmus Universiteit. In Rotterdam woon je dus goed! 

 

Woningaanbod in Rotterdam
 

Het woningaanbod, wat je terugziet bij de makelaar in Rotterdam, is heel divers. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is een groot gedeelte van Rotterdam vernietigd en na de oorlog weer herbouwd. Hierdoor is Rotterdam een moderne stad geworden met bijzondere architectuur, zoals bijvoorbeeld de imposante Erasmusbrug, maar ook de welbekende Piet Blom Kubuswoningen, en natuurlijk de vele hoge wolkenkrabbers.

Dit alles zorgt voor een indrukwekkende skyline van een multiculturele wereldstad waar iedereen graag wil wonen. Een woning staat dan ook doorgaans niet lang te koop bij een makelaar in Rotterdam.

 

Stadsdelen van Rotterdam
 

Rotterdam is, zoals iedere andere stad, opgebouwd uit verschillende stadsdelen. Elk deel van Rotterdam heeft zijn eigen verhaal. Zo heb je bekende buurten als Delfshaven en Kralingen. 
 

Delfshaven is een stadsdeel dat in 1389 ontstond, dit was natuurlijk toen nog geen stadsdeel van Rotterdam maar gewoon een dorp. In 1886 is Delfshaven bij Rotterdam aangesloten.
 

In dit stadsdeel van Rotterdam zijn veel bezienswaardigheden te vinden. Delfshaven leent zich dan ook perfect voor een wandeling door deze gezellige buurt. Geniet bijvoorbeeld van het uitzicht op de voorhaven van Delfshaven, en de Distilleerketel (een molen die geopend is voor publiek). Delfshaven is een prachtig stadsdeel om in te wonen en zeker ook een gewilde buurt waar de Rotterdamse makelaar niet op zoek hoeft naar kopers. 
 

Actief in alle wijken in Rotterdam
 

De Gratis Makelaar werkt in alle stadskwartieren van Rotterdam.

1. ROTTERDAM CENTRUM – Wij zijn actief in het centrum van Rotterdam. Hieronder vallen de wijken Cool, Dijkzigt, Oude Westen, Scheepvaartkwartier, Stadsdriehoek en het CS-kwartier.

2. CHARLOIS – De wijk Charlois bestaat uit de buurten Carnisse, Heijplaat, Oud-Charlois, Pendrecht, Tarwewijk, Wielewaal, Zuidwijk en Zuidplein.

3. DELFSHAVEN – Stadsdeel Delfshaven bestaat uit Bospolder/Tussendijken, Delfshaven/Schiemond, Middelland, Nieuwe Westen, Spangen, het Witte Dorp en Oud-Mathenesse.

4. FEIJENOORD – Het stadskwartier Feijenoord bestaat uit Afrikaanderwijk, Bloemhof, Feijenoord, Hillesluis, Katendrecht, Noordereiland, Vreewijk en de Kop van Zuid.

5. HILLEGERSBERG-SCHIEBROEK – In Hilligersberg-Schiebroek liggen de wijken Hillegersberg, Honderd en Tien Morgen, Kleiwegkwartier, Molenlaankwartier, Nieuw Terbregge, Schiebroek en Terbregge.

6. HOEK VAN HOLLAND – In het aan de kust gelegen Hoek van Holland liggen Hoek van Holland en Oude Hoek.

7. HOOGVLIET – Het stadskwartier Hoogvliet bestaat uit Boomgaardshoek, Meeuwenplaat, Middengebied, Nieuw Engeland, Oudeland, Tussenwater, Westpunt en Zalmplaat.

Alle wijken in Rotterdam

8. IJSSELMONDE – In het stadsdeel IJsselmonde liggen de wijken Beverwaard, De Veranda, Groenenhagen-Tuinenhoven, Hordijkerveld, Kreekhuizen, Lombardijen, Oud-IJsselmonde, Reyeroord, Sportdorp en Zomerland.

9. KRALINGEN-CROOSWIJK – In deze voormalige deelgemeente liggen de wijken Crooswijk, De Esch, Kralingen, Rubroek en Struisenburg.

10. NOORD – In stadsdeel Noord liggen de wijken Agniesebuurt, Bergpolder, Blijdorp, Blijdorpse polder, Liskwartier, Oude Noorden en de Provenierswijk.

11. OVERSCHIE – Het stadsdeel Overschie bestaat uit de wijken Kandelaar, Kleinpolder, Landzicht, Overschie en Zestienhoven.

12. PERNIS – Pernis is een dorp tussen de havens van de gemeente Rotterdam.

13. PRINS ALEXANDER – Stadsdeel Prins Alexander bestaat uit de wijken Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland en Zevenkamp.

14. ROZENBURG – Rozenburg is een dorp dat als bestuurscommissiegebied deel uitmaakt van de Nederlandse gemeente Rotterdam.
 

Een echte opkomende wijk is het Oude Noorden. Deze wijk is van oorsprong eigenlijk een echte volksbuurt maar behoort nu tot een van de meest hippe buurten van Rotterdam, vol met design winkels en gezellige restaurants. 

 

Ook een populaire en gewilde buurt is de Kop van Zuid. Deze wijk ligt aan de zuidoever van de Nieuwe Maas. Hier vind je ook de Wilhelminapier waar het bekende Hotel New York staat, maar ook het Nieuwe Luxor theater. Bovendien is er dankzij een wandelbrug een directe verbinding met Katendrecht.


Een van de wijken die afgelopen jaren ontzettend in opkomst is geweest en zich heeft ontwikkeld tot een fijne woonplek voor veel jonge gezinnen.
 

Iets buiten het centrum van Rotterdam vind je natuurlijk ook bekende toeristische trekpleister: de molens op de Kinderdijk.
 

Wat betreft openbaar vervoer heeft Rotterdam letterlijk alles. Je kunt je gemakkelijk verplaatsen met de bus, metro, tram en trein, en zelfs voor een vliegvakantie hoef je dankzij Rotterdam Airport niet meer helemaal naar Schiphol te reizen.

 

Een makelaar in Rotterdam, is dat echt nodig?

 

Ja en nee.

 

Door de populariteit van Rotterdamis het meestal niet heel moeilijk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wanneer je een woning in Roterdam wil verkopen is het natuurlijk alleen wel handig om je woning goed te presenteren. Belangrijk is een goede omschrijving, mooie foto’s en je huis moet natuurlijk op Funda staan.


Nu kun je hiervoor een “gewone" makelaar uit Rotterdam inschakelen maar het nadeel is dat dit relatief veel geld kost.


Door zelf een aantal handelingen te doen, zoals bezichtigingen, kun je veel geld besparen op de makelaarskosten.


Veel makelaars willen dit niet uit handen geven en bieden alleen een duur all-in pakket aan. 


Degratismakelaar.nl vindt dat het ook anders kan. Een bezichtiging kun je namelijk als verkoper ook prima zelf. Je kent jouw huis als de beste! Zodoende kun je veel besparen op je makelaarskosten. Maar heb je hier geen zin of tijd voor? Geen probleem! degratismakelaar.nl kan dit eventueel ook voor je verzorgen. Je hebt zelf in de hand hoeveel je wilt doen bij de verkoop van je huis! 

 

Bekijk de video om te zien hoe we het doen!

 

 

Woning verkopen in Rotterdam? Het kan zonder dure makelaar!

 

De Gratis Makelaar helpt je bij het verkopen van je eigen woning, maar geeft je de mogelijkheid dit te doen zonder een duur all-in pakket. 

Maar hoe verkoop je een huis zonder dure makelaar in Rotterdam? 

Je kan voor de verkoop van je woning kiezen uit twee pakketten:

 

  • Het basispakket: gratis je woning verkopen met professionele begeleiding van De Gratis Makelaar .
  • Het makelaarpakket: met dit pakket doet de makelaar de bezichtigingen, en ook wordt de woningtekst professioneel geschreven.

 

Vraag informatie aan


Heb je een verkooppakket gekozen, dan is stap één dat we samen met jou de vraagprijs opstellen en daarvoor komt de makelaar/ taxateur bij je langs. Zodra het taxatierapport binnen is wordt samen met jou de vraagprijs vastgesteld voor jouw woning in Rotterdam. Uiteindelijk bepaal jij de vraagprijs, er is altijd ruimte voor overleg. 

 

De Gratis Makelaar heeft een uniek online biedplatform. Door transparant te zijn over de prijs behaal jij de beste verkoopopbrengst. De Gratis Makelaar werkt met een vraagprijs/ richtprijs en bieden vanaf prijs.
 

 

Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden

 

Het doel van De Gratis Makelaar is om jouw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. Je woning willen we aan zoveel mogelijk potentiële kopers laten zien. Hierbij speelt de vraagprijs die we eerder samen hebben vastgesteld een belangrijke rol. Wanneer de vraagprijs te hoog is dan zullen veel kopers afhaken. Daarom zorg je er altijd voor dat je een scherpe vraagprijs neerzet. Zo trek je meer potentiële kopers aan. 

 

De Gratis Makelaar zet de woning natuurlijk op Funda, en ook kun je deelnemen aan de Open Huizendag. En met een scherpe bieden vanaf prijs zullen meer mensen komen kijken en een bod uitbrengen op jouw woning. 

 

Kopers kunnen een bod uitbrengen via het biedplatform op de website. Wat belangrijk is om te melden, is dat het biedplatform volledig transparant is. Potentiële kopers kunnen daardoor ook meer dan één keer een bod uitbrengen. Je kan dus blijven bieden op je droomhuis in Rotterdam, ook als je eerder overboden bent. Dat is wel zo eerlijk!  

 

Rotterdam is een prettige stad om in te wonen, en woningen zijn gewild: je kan daarom prima je huis verkopen zonder hulp van een duur makelaarskantoor. Bespaar dus op de kosten van een traditionele makelaar en verkoop je huis in Rotterdam gewoon met dé internetmakelaar: De Gratis Makelaar.

 

Ben je niet op zoek naar een makelaarskantoor in Rotterdam, maar juist in Capelle aan den IJssel, DordrechtVlaardingen of Schiedam? De Gratis Makelaar werkt landelijk en verkoopt jouw woning ook in deze steden zonder kosten.
 

Vraag informatie aan

 

De Gratis Makelaar is ook:

Makelaar in Den Haag

Makelaar in Zoetermeer

Makelaar Utrecht