Op zoek naar een uitstekende makelaar waarbij je geen courtage betaalt? Dan ben je bij De Gratis Makelaar aan het juiste adres. Wij verkopen jouw woning volledig gratis. Hoeveel betaald men gemiddeld in Nederland aan makelaarscourtage?

  • Gemiddelde courtage in Nederland: €3.750,-
  • Kosten opstarten verkoop en marketing: €500,-
  • Totale gemiddelde kosten  €4.250,-

Door jouw woning via De Gratis Makelaar te verkopen, bespaar je dus al snel €4.250,-

Hoe wij ons geld verdienen? De koper van jouw woning betaalt een vergoeding van €1.999,- bovenop de verkoopprijs van jouw woning. Deze kosten zijn onderdeel van de koopsom en worden door de koper betaald en kunnen volledig worden meegefinancierd in zijn of haar hypotheek. Deze fee wordt apart betaald en wordt dus níet van de opbrengst van de verkoop van jouw woning gehaald. De fee wordt pas aan ons betaald wanneer jouw huis is verkocht. Belangrijk voor ons dus om er alles aan te doen om dit te realiseren.

Bekijk het filmpje over onze dienstverlening!

Wat is mijn woning eigenlijk waard?

Wil jij weten hoeveel jouw woning waard is? Dat kan bij ons online. In een paar stappen weet je het. Bekijk jouw woningwaarde!

Bekijk jouw woningwaarde!

Wat wij voor je doen.

Bij De Gratis Makelaar betaal je geen courtage als verkoper en de dienstverlening is ook nog eens zeer goed geregeld. We begeleiden de verkoop van je woning van begin tot eind op een persoonlijke manier. Zo regelen wij bijvoorbeeld de woningopname, juridische zaken en geven een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur met lokale kennis van jouw woonplaats en buurt. Ook nemen wij de verantwoordelijkheid voor de marketing en presentatie van je woning. Wij plaatsen een advertentie op Funda en sturen een professionele fotograaf naar je toe om jouw woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

 

Online biedplatform

Als dit allemaal geregeld is, kan de pret beginnen. Dankzij ons online biedplatform kun jij de verkoop van je huis eenvoudig en waar je ook bent in de gaten houden. Is er een nieuw bod uitgebracht op je woning? Je weet het direct en kan de ontwikkelingen op de voet volgen vanaf je smartphone.

Lees hieronder hoe anderen onze dienstverlening ervaren:

 

Ga meteen aan de slag

Wil jij je woning verkopen zonder courtage te betalen? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085 - 047 1476. Je kunt ons ook mailen op contact@degratismakelaar.nl of gebruik maken van de chat op onze website.
Wil jij net als anderen ook veel geld besparen bij de verkoop van jouw woning? Meld dan onderstaand jouw woning aan. Wij nemen dan contact met je op! Je zit hierbij nog nergens aan vast.

Direct aanmelden