Wil je je woning in Capelle aan den Ijssel verkopen? Of ben je juist op zoek naar een koopwoning in Capelle aan den Ijssel? Door de vele voordelen die Capelle aan den Ijssel biedt is deze stad zo aantrekkelijk dat het vaak helemaal niet ingewikkeld is om een koper en verkoper bij elkaar te brengen. 

Wanneer je naar een “gewone" makelaar in Capelle aan den Ijssel gaat ben je als verkoper al snel enkele duizenden euro’s kwijt aan makelaarskosten terwijl dat helemaal niet nodig is. De kans is dan ook heel groot dat je behoorlijk kan besparen op de kosten van een makelaar in Capelle aan den Ijssel! 

Wil je eerst weten wat je eigen woning waard is?

Gratis Waardebepaling
 

Een internetmakelaar is dé oplossing: wel alle gemakken, ervaring en kennis van een echte makelaar, maar niet de kosten. 
 

Check de waarde van jouw woning binnen 1 minuut!

 

 

Check de waarde van jouw woning binnen 1 minuut!

 

Je koopwoning in Capelle aan den IJssel

 

Een woning in Capelle aan den IJssel is zeer in trek bij potentiële kopers. Steeds meer mensen zijn namelijk op zoek naar een woning buiten de grote steden. Dit omdat de combinatie van een dorp met de kenmerken van een stad aantrekkelijk is. Maar ook de rust, het groen en de ruimte kunnen kopers, en de makelaars, waarderen. 

 

Ook de ligging van Capelle aan de IJssel is fijn en zeer gunstig ten opzichte van Rotterdam. Je staat zo onder de Euromast en je kan snel van het centrum van Rotterdam genieten, en aan het einde van de dag binnen enkele minuten weer terugreizen naar je rustige thuis. Capelle aan den IJssel heeft voor iedereen iets te bieden: voor starters, gezinnen maar ook voor gepensioneerde is het een perfecte plek om te wonen. 

 

In Capelle aan den IJssel zitten maar liefst 22 basisscholen en 5 middelbare scholen. Dus ook voor opgroeiende kinderen is het een ideale plek. 

 

Capelle aan den IJssel ligt aan de rivier de Hollandsche IJssel, de gemeente strekt zich uit tot de monding in de Nieuwe Maas.

 

Op zoek naar een makelaarskantoor in Capelle aan den IJssel? Het online makelaarskantoor van De Gratis Makelaar verkoopt jouw woning gratis en voor de beste prijs. 

 

 

Capelle aan den IJssel: subsidie voor een groene woonomgeving

 

Nog een leuk weetje: Capelle aan den IJssel was in 2015 de groenste stad van Nederland. Dat is zeker iets om trots op te zijn. Capelle aan den IJssel helpt dan ook graag mee om Nederland een stukje groener te maken. Daarom is er subsidie beschikbaar waarmee je daken en gevels groen kan maken. En dat is precies de reden dat de woningen in Capelle aan den IJssel maar kort op de markt staan, de kopers staan al in de rij.

 

Een traditioneel makelaarskantoor is ook eigenlijk niet nodig, de woning verkoopt zichzelf door een combinatie van krapte op de woningmarkt en prachtige groene woningen in een heerlijke leefomgeving: Capelle aan den IJssel.

 

 

Een makelaar in Capelle aan den Ijssel, is dat echt nodig?

 

Ja en nee.

 

Door de populariteit van Capelle aan den Ijssel is het meestal niet heel moeilijk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wanneer je een woning in Capelle aan den Ijssel wil verkopen is het natuurlijk alleen wel handig om je woning goed te presenteren. Belangrijk is een goede omschrijving, mooie foto’s en je huis moet natuurlijk op Funda staan.

 

Nu kun je hiervoor een “gewone" makelaar uit Capelle aan den Ijssel inschakelen maar het nadeel is dat dit relatief veel geld kost.

 

Door zelf een aantal handelingen te doen, zoals bezichtigingen, kun je veel geld besparen op de makelaarskosten.

 

Veel makelaars willen dit niet uit handen geven en bieden alleen een duur all-in pakket aan. 

 

Degratismakelaar.nl vindt dat het ook anders kan. Een bezichtiging kun je namelijk als verkoper ook prima zelf. Je kent jouw huis als de beste! Zodoende kun je veel besparen op je makelaarskosten. Maar heb je hier geen zin of tijd voor? Geen probleem! degratismakelaar.nl kan dit eventueel ook voor je verzorgen. Je hebt zelf in de hand hoeveel je wilt doen bij de verkoop van je huis! 

 

Bekijk de video om te zien hoe we het doen!

 

 

Woning verkopen in Capelle aan den Ijssel? Het kan zonder dure makelaar!

 

De Gratis Makelaar helpt je bij het verkopen van je eigen woning, maar geeft je de mogelijkheid dit te doen zonder een duur all-in pakket. 

Maar hoe verkoop je een huis zonder dure makelaar in Capelle aan den Ijssel? 

Je kan voor de verkoop van je woning kiezen uit twee pakketten:

 

  • Het basispakket: gratis je woning verkopen met professionele begeleiding van De Gratis Makelaar .
  • Het makelaarpakket: met dit pakket doet de makelaar de bezichtigingen, en ook wordt de woningtekst professioneel geschreven.

 

Vraag informatie aan

Heb je een verkooppakket gekozen, dan is stap één dat we samen met jou de vraagprijs opstellen en daarvoor komt de makelaar/ taxateur bij je langs. Zodra het taxatierapport binnen is wordt samen met jou de vraagprijs vastgesteld voor jouw woning in Capelle aan den Ijssel. Uiteindelijk bepaal jij de vraagprijs, er is altijd ruimte voor overleg. 
 

De Gratis Makelaar heeft een uniek online biedplatform. Door transparant te zijn over de prijs behaal jij de beste verkoopopbrengst. De Gratis Makelaar werkt met een vraagprijs/ richtprijs en bieden vanaf prijs.
 

Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden

 

Het doel van De Gratis Makelaar is om jouw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. Je woning willen we aan zoveel mogelijk potentiële kopers laten zien. Hierbij speelt de vraagprijs die we eerder samen hebben vastgesteld een belangrijke rol. Wanneer de vraagprijs te hoog is dan zullen veel kopers afhaken. Daarom zorg je er altijd voor dat je een scherpe vraagprijs neerzet. Zo trek je meer potentiële kopers aan. 

 

De Gratis Makelaar zet de woning natuurlijk op Funda, en ook kun je deelnemen aan de Open Huizendag. En met een scherpe bieden vanaf prijs zullen meer mensen komen kijken en een bod uitbrengen op jouw woning. 

 

Kopers kunnen een bod uitbrengen via het biedplatform op de website. Wat belangrijk is om te melden, is dat het biedplatform volledig transparant is. Potentiële kopers kunnen daardoor ook meer dan één keer een bod uitbrengen. Je kan dus blijven bieden op je droomhuis in Capelle aan den Ijssel, ook als je eerder overboden bent. Dat is wel zo eerlijk!  

 

Capelle aan den Ijssel is een prettige stad om in te wonen, en woningen zijn gewild: je kan daarom prima je huis verkopen zonder hulp van een duur makelaarskantoor. Bespaar dus op de kosten van een traditionele makelaar en verkoop je huis in Capelle aan den Ijssel gewoon met dé internetmakelaar: De Gratis Makelaar.

 

Ben je niet op zoek naar een makelaarskantoor in Capelle aan den Ijssel, maar juist in SchiedamDordrechtVlaardingen of Rotterdam? De Gratis Makelaar werkt landelijk en verkoopt jouw woning ook in deze steden zonder kosten.

 

Vraag informatie aan