Je gaat je woning verkopen, maar wat nu? Je moet op zoek naar een makelaarskantoor in Capelle aan den IJssel. Het zijn er zo ontzettend veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En mocht je er dan een hebben uitgekozen, dan wordt er vaak van je verwacht dat je je wel aan de agenda van de makelaar houd. Dit zijn vaak kantooruren, dus ook de uren dat je zelf aan het werk bent. Vrij nemen voor het verkopen van je woning hoort er nu eenmaal bij. Flexibel zijn met de makelaar en aan de regels en manieren van het makelaarskantoor houden. 

Dat kan anders! Daarom verkoop je, je woning in Capelle aan den IJssel samen met de professionele makelaars van De Gratis Makelaar. Het online makelaarskantoor dat de traditionele makelaar overbodig maakt en jouw woning verkoopt tegen de beste prijs en zonder kosten voor jou als verkoper. 

Bekijk de video om te zien hoe we het doen-->

Vraag informatie aan

Je koopwoning in Capelle aan den IJssel

Een woning in Capelle aan den IJssel is zeer in trek bij potentiële kopers. Steeds meer mensen zijn namelijk op zoek naar een woning buiten de grote steden. Dit omdat de combinatie van een dorp met de kenmerken van een stad aantrekkelijk is. Maar ook de rust, het groen en de ruimte kunnen kopers, en de makelaars, waarderen. 

Ook de ligging van Capelle aan de IJssel is fijn en zeer gunstig ten opzichte van Rotterdam. Je staat zo onder de Euromast en je kan snel van het centrum van Rotterdam genieten, en aan het einde van de dag binnen enkele minuten weer terugreizen naar je rustige thuis. Capelle aan den IJssel heeft voor iedereen iets te bieden: voor starters, gezinnen maar ook voor gepensioneerde is het een perfecte plek om te wonen. 

In Capelle aan den IJssel zitten maar liefst 22 basisscholen en 5 middelbare scholen. Dus ook voor opgroeiende kinderen is het een ideale plek. 

 

Capelle aan den IJssel ligt aan de rivier de Hollandsche IJssel, de gemeente strekt zich uit tot de monding in de Nieuwe Maas.

Op zoek naar een makelaarskantoor in Capelle aan den IJssel? Het online makelaarskantoor van De Gratis Makelaar verkoopt jouw woning gratis en voor de beste prijs. 

 

Capelle aan den IJssel: subsidie voor een groene woonomgeving

Nog een leuk weetje: Capelle aan den IJssel was in 2015 de groenste stad van Nederland. Dat is zeker iets om trots op te zijn. Capelle aan den IJssel helpt dan ook graag mee om Nederland een stukje groener te maken. Daarom is er subsidie beschikbaar waarmee je daken en gevels groen kan maken. En dat is precies de reden dat de woningen in Capelle aan den IJssel maar kort op de markt staan, de kopers staan al in de rij. Een traditioneel makelaarskantoor is ook eigenlijk niet nodig, de woning verkoopt zichzelf door een combinatie van krapte op de woningmarkt en prachtige groene woningen in een heerlijke leefomgeving: Capelle aan den IJssel.

 

Geen makelaarskantoor in Capelle aan den IJssel meer nodig

De Gratis Makelaar is als online makelaarskantoor sinds 2017 actief in heel Nederland en heeft genoeg potentiële kopers voor je woning in Capelle aan den IJssel. Een traditioneel makelaarskantoor is dus niet altijd noodzakelijk, vooral niet als je een deel van de regie in handen wil houden. Het tekort aan woningen op de woningmarkt is een voordeel voor de verkoper, de woning verkoopt zichzelf en de makelaar hoeft maar weinig te doen. 

Verkoop je woning dus zonder kosten en zonder een groot ouderwets makelaarskantoor.

 

Vraag informatie aan

De Gratis Makelaar is jouw makelaarskantoor

De Gratis Makelaar verkoopt je woning zonder kosten maar met de professionele ondersteuning die je zoekt, kent de markt in jouw regio (Capelle aan den IJssel) en heeft de lokale expertise die nodig is voor de verkoop van een woning. Omdat De Gratis Makelaar een online makelaarskantoor is, heb je altijd toegang tot alle informatie die je nodig hebt om je eigen woning te verkopen en worden biedingen ook online uitgebracht. 

Afspraken voor bezichtigingen kunnen geïnteresseerde kopers gemakkelijk online inplannen, en daarna leid je ze zelf rond in jouw huis. 

Wil je graag dat een hostess of makelaar de rondleidingen doet? Ook dat is een mogelijkheid. Meer informatie daarover vind je op de pagina slim verkopen zonder kosten.

 

De Gratis Makelaar verzorgt de professionele begeleiding: zo worden professionele fotos gemaakt van jouw woning door een ervaren fotograaf. Met professionele foto’s ziet jouw woning er sfeervol en aantrekkelijk uit waardoor de kans op een snelle verkoop nog groter is. Deze foto’s worden onder andere gebruikt om de woning aan te bieden op de website Funda maar ook op Jaap.nl en Huislijn. Deel daarnaast zelf ook nog de advertentie van je woning op Facebook of andere social media voor een snelle verkoop!

 

Is het verkopen van je woning echt gratis? 

Ja, het is voor verkopers echt gratis om je woning te verkopen via degratismakelaar.nl. De kosten zijn namelijk voor de koper van je woning. De Gratis Makelaar berekent de kosten door aan de kopers van jouw woning en die kosten kunnen zij weer opnemen in hun hypotheek. 

Daarnaast helpt De Gratis Makelaar jou ook graag met je nieuwe energie aansluiting, internetaansluiting of hypotheek. Een compleet nieuw verdienmodel dus. 

 

Internetmakelaars vergelijken 

Wil je je woning in Capelle aan den IJssel verkopen? Dan is het goed om de verschillende online makelaarskantoren, oftewel internetmakelaars, te vergelijken. In onderstaand overzicht zie je alle voordelen van je woning verkopen via De Gratis Makelaar. 

 

De Gratis Makelaar is niet alleen de allergoedkoopste, je krijgt ook nog de mooiste foto’s van je woning en de hoogste opbrengst. En er zijn meer voordelen! 

 

Geen bonusafspraken: Je woning verkopen is echt gratis

Het komt helaas nog vaak voor dat een makelaar of makelaarskantoor een lage basis courtage vraagt maar dan wel een bonusafspraak vastlegt. Dat kan betekenen dat je tot wel 10% bonus moet afdragen over de extra opbrengst wanneer er wordt overboden op je woning. In deze competitieve markt waar kopers, zeker voor een mooie woning in Capelle aan den IJssel, tegen elkaar opbieden kan die bonus flink oplopen. Verkoop je jouw woning via De Gratis Makelaar, dan is verkopen echt gratis.

Vraag informatie aan