Je denkt wellicht hoe verdienen ze bij De Gratis Makelaar hun geld?

Nee, wij leven ook niet van de lucht. Ook de mensen uit ons team hebben huren/hypotheken, een energierekening en boodschappen die betaald moeten worden.

Wij pakken het anders aan, omdat we vinden dat het anders moet in de makelaardij.

 

Wij staan voor een transparant en eerlijk verkoop- en aankoopproces. 

Daarbij hebben wij een verdienmodel opgezet waar we een hele goede verkoopdienst verlenen zonder dat de verkoper ons daarvoor bij verkoop betaald.

De koper die optimaal profiteert van het transparante online biedproces betaalt een fee aan ons als hij de woning daadwerkelijk aankoopt.

Daarnaast kan de verkoper extra produkten afnemen bij ons. Denk aan het Makelaarspakket waarmee wij ook de bezichtigingen verzorgen of aanvullende marketing voor extra promotie van de woning.

 

Ook zijn wij een modern bedrijf dat als een van de weinige makelaars in Nederland zelf software laat ontwikkelen om onze klanten veel gemak te bieden bij de aan- en verkoop van de woning. Hierdoor geven we onze klanten veel gemak en hebben we ook veel zaken gedigitaliseerd en geautomatiseerd, zodat wij in staat zijn veel voordeliger te werken dan andere makelaars.
 

Bij ons betaal je als verkoper bij verkoop dus niets! Toch leveren wij daar een professionele en complete dienst voor met persoonlijke begeleiding.

 

Meer over onze dienstverlening:

  1. Verdienmodel
  2. Hoe wordt de vraagprijs bepaald?
  3. Online biedplatform
  4. Ons Verhaal
  5. Woningmarketing
  6. Bezichtigen