De Gratis Makelaar werkt volledig transparant, ook wat betreft het verdienmodel. In tegenstelling tot veel makelaarsformules verdienen wij alleen aan de daadwerkelijke verkoop van een woning. Wij doen er dus alles aan om je daarbij te helpen.

Bij veel traditionele makelaars betaal je als verkopende partij courtage voor de dienstverlening. Dit is vaak een percentage van de verkoopprijs van de woning die ligt tussen de 1,2% en 1,8%. In veel gevallen komen daar ook nog eens opstartkosten bovenop. Al snel €600,-. Je betaalt bij een traditionele makelaar bij de verkoop van een woning van €300.000,-. gemiddeld zo’n €4.500,- aan makelaarskosten!! Dat vinden wij teveel geld.

Bij De Gratis Makelaar betaald de verkopende partij niets. Daar leveren wij een zeer goede en complete dienst voor met persoonlijke begeleiding. De uiteindelijke koper betaalt bij ons een vaste lage fee ongeacht de hoogte van de koopsom. Dit is een vast laag bedrag van €1.999. Hier krijgt de koper veel transparantie voor terug. In Nederland is er géén makelaar die een betere dienstverlening levert tegen een dergelijke lage vergoeding.

Belangrijk om te weten is dat het bedrag van €1.999 wordt opgeteld bij het online bod dat een koper uitbrengt. Doordat dit onderdeel wordt van de koopsom kan het worden meegefinancierd in de hypotheek.

 

Lees ook de volledige serie:

  1. Verdienmodel
  2. Hoe wordt de vraagprijs bepaald?
  3. Online biedplatform
  4. Ons Verhaal
  5. Woningmarketing
  6. Open huizen

 

Wil jij je woning verkopen via de voordeligste makelaar? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085-0471476. Je kunt ons ook e-mailen of maak gebruik van de chat op onze website.

 

Ben je al overtuigd en wil jij jouw woning direct aanmelden?
Vrijblijvend aanmelden

Wil je liever door ons gebeld worden op een moment dat het jou uitkomt?
Plan een belafspraak