Wil je je woning in Vlaardingen verkopen? Of ben je juist op zoek naar een koopwoning in Vlaardingen? Door de vele voordelen die Vlaardingen biedt is deze stad zo aantrekkelijk dat het vaak helemaal niet ingewikkeld is om een koper en verkoper bij elkaar te brengen. 

Wanneer je naar een “gewone" makelaar in Vlaardingen gaat ben je als verkoper al snel enkele duizenden euro’s kwijt aan makelaarskosten terwijl dat helemaal niet nodig is. De kans is dan ook heel groot dat je behoorlijk kan besparen op de kosten van een makelaar in Vlaardingen! 

Wil je eerst weten wat je eigen woning waard is?

Gratis Waardebepaling
 

Een internetmakelaar is dé oplossing: wel alle gemakken, ervaring en kennis van een echte makelaar, maar niet de kosten. 
 

Check de waarde van jouw woning binnen 1 minuut!

 

 

Wonen in Vlaardingen


Vlaardingen heeft voor ieder wat wils en is erg gewild. Een karakteristieke stad met van alles te beleven, voor jong en oud. Voor gezinnen, gepensioneerden en starters op de woningmarkt: voor iedereen is er een geschikte woning te vinden. 
 

Daarnaast ligt Vlaardingen dichtbij Rotterdam en aan de prachtige Nieuw Maas. Vlaardingen staat bekend om zijn historische gebouwen zoals het Stadhuis op de markt. Daarnaast is het een groot voordeel dat de woningprijzen relatief lager liggen dan in Rotterdam.

Er is een uitstekende openbaar vervoer verbinding van Vlaardingen naar Rotterdam, en met de auto kun je, zowel via de A20 als binnendoor, binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam zijn. 
 

Wat zijn populaire wijken in Vlaardingen om te wonen?


De snelle verkoop van woningen in Vlaardingen wordt mede veroorzaakt doordat Vlaardingen fantastische wijken heeft om te wonen. Bijvoorbeeld het Deltagebied, een rivierzone met een strook van wel 5 kilometer lang met uitzicht over de Vlaardingse Nieuwe Maas. Hier vind je ook de Koningin Wilhelminahaven en de Vulcaanhaven.

Maar er is ook plek voor bedrijven. In de omgeving van Vlaardingen liggen verschillende bedrijventerreinen zoals ‘t Scheur en De Vergulde Hand. Voor ondernemers is er dus ruimte genoeg.
 

Verkoop je woning in Vlaardingen 


Is zelf je huis verkopen, dus helemaal zonder makelaar dan de oplossing? Nee, professionele begeleiding en ondersteuning is ook wel fijn. Daarnaast mag een particulier niet adverteren op Funda, en daar wil je jouw woning toch ook op presenteren.

Dan is De Gratis Makelaar de oplossing: zo verkoop je jouw woning zonder kosten maar wel aan de hoogste bieder, en je huis wordt 50% sneller verkocht dan bij een traditionele makelaar in Vlaardingen. 

 

Een makelaar in Vlaardingen, is dat echt nodig?

 

Ja en nee.

 

Door de populariteit van Vlaardingen is het meestal niet heel moeilijk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wanneer je een woning in Vlaardingen wil verkopen is het natuurlijk alleen wel handig om je woning goed te presenteren. Belangrijk is een goede omschrijving, mooie foto’s en je huis moet natuurlijk op Funda staan.


Nu kun je hiervoor een “gewone" makelaar uit Vlaardingen inschakelen maar het nadeel is dat dit relatief veel geld kost.


Door zelf een aantal handelingen te doen, zoals bezichtigingen, kun je veel geld besparen op de makelaarskosten.


Veel makelaars willen dit niet uit handen geven en bieden alleen een duur all-in pakket aan. 


Degratismakelaar.nl vindt dat het ook anders kan. Een bezichtiging kun je namelijk als verkoper ook prima zelf. Je kent jouw huis als de beste! Zodoende kun je veel besparen op je makelaarskosten. Maar heb je hier geen zin of tijd voor? Geen probleem! degratismakelaar.nl kan dit eventueel ook voor je verzorgen. Je hebt zelf in de hand hoeveel je wilt doen bij de verkoop van je huis! 

 

Bekijk de video om te zien hoe we het doen!

 

 

Woning verkopen in Vlaardingen? Het kan zonder dure makelaar!

De Gratis Makelaar helpt je bij het verkopen van je eigen woning, maar geeft je de mogelijkheid dit te doen zonder een duur all-in pakket. 

Maar hoe verkoop je een huis zonder dure makelaar in Schiedam? 

Je kan voor de verkoop van je woning kiezen uit twee pakketten:

  • Het basispakket: gratis je woning verkopen met professionele begeleiding van De Gratis Makelaar.
  • Het makelaarpakket: met dit pakket doet de makelaar de bezichtigingen, en ook wordt de woningtekst professioneel geschreven.

 

Vraag informatie aan

Heb je een verkooppakket gekozen, dan is stap één dat we samen met jou de vraagprijs opstellen en daarvoor komt de makelaar/ taxateur bij je langs. Zodra het taxatierapport binnen is wordt samen met jou de vraagprijs vastgesteld voor jouw woning in Vlaardingen. Uiteindelijk bepaal jij de vraagprijs, er is altijd ruimte voor overleg. 
 

De Gratis Makelaar heeft een uniek online biedplatform. Door transparant te zijn over de prijs behaal jij de beste verkoopopbrengst. De Gratis Makelaar werkt met een vraagprijs/ richtprijs en bieden vanaf prijs.
 

Wat is de gemiddelde woningwaarde in Vlaardingen? 

De woningmarkt in Vlaardingen zit behoorlijk in de lift. Op 1 januari 2019 was de gemiddelde woningwaarde 183.000 euro. Maar nu een jaar later, in 2020, is dat gestegen naar 202.000 euro. Dat is een stijging van maar liefst 10,4 procent. 

In Vlaardingen zijn er veel verschillende soorten woningen te koop, van jaren ‘30 woningen tot moderne woningen, woningen met een historie of juist woningen die duurzaam gebouwd zijn. Veel kopers trekken dus naar Vlaardingen, dat maakt het verkopen van een woning erg makkelijk.

 

Hoe lang staat een huis gemiddeld te koop in Vlaardingen?

Vlaardingen is een erg populaire stad in de provincie Zuid- Holland, waardoor de woningen snel van de markt gaan. De gemiddelde tijd dat woningen in Vlaardingen te koop staan bedraagt slechts 34 dagen. Een woning in Vlaardingen verkoop je dus sneller dan gemiddeld in Nederland. 
 

Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden
 

Het doel van De Gratis Makelaar is om jouw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. Je woning willen we aan zoveel mogelijk potentiële kopers laten zien. Hierbij speelt de vraagprijs die we eerder samen hebben vastgesteld een belangrijke rol. Wanneer de vraagprijs te hoog is dan zullen veel kopers afhaken. Daarom zorg je er altijd voor dat je een scherpe vraagprijs neerzet. Zo trek je meer potentiële kopers aan. 
 

De Gratis Makelaar zet de woning natuurlijk op Funda, en ook kun je deelnemen aan de Open Huizendag. En met een scherpe bieden vanaf prijs zullen meer mensen komen kijken en een bod uitbrengen op jouw woning. 
 

Kopers kunnen een bod uitbrengen via het biedplatform op de website. Wat belangrijk is om te melden, is dat het biedplatform volledig transparant is. Potentiële kopers kunnen daardoor ook meer dan één keer een bod uitbrengen. Je kan dus blijven bieden op je droomhuis in Vlaardingen, ook als je eerder overboden bent. Dat is wel zo eerlijk!  
 

Vlaardingen is een prettige plaats om in te wonen, en woningen zijn gewild: je kan daarom prima je huis verkopen zonder hulp van een duur makelaarskantoor. Bespaar dus op de kosten van een traditionele makelaar en verkoop je huis in Vlaardingen gewoon met dé internetmakelaar: De Gratis Makelaar.
 

Ben je niet op zoek naar een makelaarskantoor in Vlaardingen, maar juist in Capelle aan den IJsselDordrechtSchiedam of Rotterdam? De Gratis Makelaar werkt landelijk en verkoopt jouw woning ook in deze steden zonder kosten.

 

Vraag informatie aan