Wil je je woning in Dordrecht verkopen? Of ben je juist op zoek naar een koopwoning in Dordrecht? Door de vele voordelen die Dordrecht biedt is deze stad zo aantrekkelijk dat het vaak helemaal niet ingewikkeld is om een koper en verkoper bij elkaar te brengen. 

Wanneer je naar een “gewone" makelaar in Dordrecht gaat ben je als verkoper al snel enkele duizenden euro’s kwijt aan makelaarskosten terwijl dat helemaal niet nodig is. De kans is dan ook heel groot dat je behoorlijk kan besparen op de kosten van een makelaar in Dordrecht! 

Wil je eerst weten wat je eigen woning waard is?

Gratis Waardebepaling
 

Een internetmakelaar is dé oplossing: wel alle gemakken, ervaring en kennis van een echte makelaar, maar niet de kosten. 
 

Check de waarde van jouw woning binnen 1 minuut!

 

 

Wonen in Dordrecht

 

Dordrecht is een fantastische stad om te wonen. Het staat niet voor niets in de top 15 van meest aantrekkelijke woonplaatsen van Nederland! Zo kun je heerlijk wandelen door de historische havens en zijn er veel leuke terrasjes waar je heerlijk kunt vertoeven.
 

De oudste stad van Holland heeft schitterende monumenten zoals de Grote Kerk, Het Hof en het "Huis van Gijn".
Ook voor natuurliefhebbers is "Dordt" een aanrader, het Nationaal Park de Biesbosch ligt er praktisch om de hoek.
 

Woningen in Dordrecht zijn ontzettend populair en zeer gewild. De kosten voor een makelaarskantoor in Dordrecht zijn hoog en op deze kosten kan je besparen. Zeker in Dordrecht want ook hier kan je je woning zorgeloos verkopen met de professionele begeleiding van De Gratis Makelaar.
 

Samen met De Gratis Makelaar ga je aan de slag om jouw woning voor de beste prijs te verkopen. Hier lees je wat de stappen zijn om je eigen woning voor de beste prijs op de woningmarkt te verkopen. En dat zonder een duur makelaarskantoor in Dordrecht in te moeten schakelen.
 

Je verkoopt je woning met de internetmakelaar van dit moment: De Gratis Makelaar!

 

Verschillende wijken in Dordrecht

 

Er zijn best veel verschillende wijken in Dordrecht, de één grote dan de ander. De grootste wijken zijn Sterrenburg, Stadspolders en Crabbehof. 
De wijken hebben allemaal weer andere eigenschappen, dus goed om er een kijkje te nemen.
 

Zo kenmerkt Sterrenburg zich door veel groen in de omgeving en hebben de wijken Stadspolders en Crabbehof weer stations vlakbij. Goede bereikbaarheid is wel zo prettig. Uiteraard mag ook de Historische Binnenstad niet ontbreken in dit rijtje.

 

Een makelaar in Dordrecht, is dat echt nodig?

 

Ja en nee.

 

Door de populariteit van Dordrecht is het meestal niet heel moeilijk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wanneer je een woning in Dordrecht wil verkopen is het natuurlijk alleen wel handig om je woning goed te presenteren. Belangrijk is een goede omschrijving, mooie foto’s en je huis moet natuurlijk op Funda staan.
 

Nu kun je hiervoor een “gewone" makelaar uit Dordrecht inschakelen maar het nadeel is dat dit relatief veel geld kost.
 

Door zelf een aantal handelingen te doen, zoals bezichtigingen, kun je veel geld besparen op de makelaarskosten.
 

Veel makelaars willen dit niet uit handen geven en bieden alleen een duur all-in pakket aan. 
 

Degratismakelaar.nl vindt dat het ook anders kan. Een bezichtiging kun je namelijk als verkoper ook prima zelf. Je kent jouw huis als de beste! Zodoende kun je veel besparen op je makelaarskosten. Maar heb je hier geen zin of tijd voor? Geen probleem! degratismakelaar.nl kan dit eventueel ook voor je verzorgen. Je hebt zelf in de hand hoeveel je wilt doen bij de verkoop van je huis! 

 

Bekijk de video om te zien hoe we het doen!

 

 

Woning verkopen in Dordrecht? Het kan zonder dure makelaar!

 

De Gratis Makelaar helpt je bij het verkopen van je eigen woning, maar geeft je de mogelijkheid dit te doen zonder een duur all-in pakket. 

Maar hoe verkoop je een huis zonder dure makelaar in Dordrecht? 

Je kan voor de verkoop van je woning kiezen uit twee pakketten:

 

  • Het basispakket: gratis je woning verkopen met professionele begeleiding van De Gratis Makelaar .
  • Het makelaarpakket: met dit pakket doet de makelaar de bezichtigingen, en ook wordt de woningtekst professioneel geschreven.

 

Vraag informatie aan


Heb je een verkooppakket gekozen, dan is stap één dat we samen met jou de vraagprijs opstellen en daarvoor komt de makelaar/ taxateur bij je langs. Zodra het taxatierapport binnen is wordt samen met jou de vraagprijs vastgesteld voor jouw woning in Dordrecht. Uiteindelijk bepaal jij de vraagprijs, er is altijd ruimte voor overleg. 

 

De Gratis Makelaar heeft een uniek online biedplatform. Door transparant te zijn over de prijs behaal jij de beste verkoopopbrengst. De Gratis Makelaar werkt met een vraagprijs/ richtprijs en bieden vanaf prijs.
 

 

Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden

 

Het doel van De Gratis Makelaar is om jouw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. Je woning willen we aan zoveel mogelijk potentiële kopers laten zien. Hierbij speelt de vraagprijs die we eerder samen hebben vastgesteld een belangrijke rol. Wanneer de vraagprijs te hoog is dan zullen veel kopers afhaken. Daarom zorg je er altijd voor dat je een scherpe vraagprijs neerzet. Zo trek je meer potentiële kopers aan. 

 

De Gratis Makelaar zet de woning natuurlijk op Funda, en ook kun je deelnemen aan de Open Huizendag. En met een scherpe bieden vanaf prijs zullen meer mensen komen kijken en een bod uitbrengen op jouw woning. 

 

Kopers kunnen een bod uitbrengen via het biedplatform op de website. Wat belangrijk is om te melden, is dat het biedplatform volledig transparant is. Potentiële kopers kunnen daardoor ook meer dan één keer een bod uitbrengen. Je kan dus blijven bieden op je droomhuis in Dordrecht, ook als je eerder overboden bent. Dat is wel zo eerlijk!  

 

Dordrecht is een prettige stad om in te wonen, en woningen zijn gewild: je kan daarom prima je huis verkopen zonder hulp van een duur makelaarskantoor. Bespaar dus op de kosten van een traditionele makelaar en verkoop je huis in Schiedam gewoon met dé internetmakelaar: De Gratis Makelaar.

 

Ben je niet op zoek naar een makelaarskantoor in Dordrecht, maar juist in Capelle aan den IJssel, SchiedamVlaardingen of Rotterdam? De Gratis Makelaar werkt landelijk en verkoopt jouw woning ook in deze steden zonder kosten.

 

Vraag informatie aan