De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch?

Na registratie kun je meedoen. Zo weten we wie het bod op een woning heeft uitgebracht.

 

Open huis

Voorafgaand aan het bieden, organiseren we een of twee keer een Open huis. Daarna start de biedingstermijn. Tijdens deze termijn kun je online een bod uitbrengen op de woning. Je kunt daarbij aangeven of je dit doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring of van het rondkrijgen van jouw financiering.

 

Gunnen van de woning

De verkoper heeft het recht om de woning aan het einde van de biedingstermijn aan een bieder te gunnen. Meestal is dit de hoogste bieder. Maar de verkoper kan ook besluiten om de woning niet te gunnen. Bijvoorbeeld wanneer het hoogste bod niet voldoende is. Heb jij het beste bod én gunt de verkoper jou de woning? Dan nemen we direct contact met je op. 

 

Veilingkosten

De koper betaalt een fee van €1799,- voor de diensten van De Gratis Makelaar. Deze betaal je bij het transport van de woning bij de notaris. Deze fee is onderdeel van de koopsom en kun je dus meefinancieren in je hypotheek.

 

Veel succes met bieden op jouw droomhuis!

 

Ga naar het woningaanbod

Kan ik ook zonder kosten verkopen?