De Beste Verkoopopbrengst

Eén van de zaken die onze werkwijze uniek maakt is dat wij werken met online bieden op een huis. Door online bieden maken we het biedingsproces transparant (een veelgehoorde wens vanuit potentiële kopers). En we geven bieders de mogelijkheid, nadat ze zijn overboden, nogmaals een bod uit te brengen. Voor jou als verkoper leidt dit tot de beste verkoopopbrengst.

Download brochure

Hoe meer geïnteresseerden hoe beter.

Als je de juiste vraagprijsstrategie hanteert weet je meer mensen te motiveren om jouw woning te bezoeken en een bod op jouw woning te doen. Een potentiële koper mag overigens meerdere keren een bod uitbrengen. Wordt zijn bod overboden dan kan deze dus vervolgens weer een hoger bod doen.

Dit is belangrijk, want heb jij meerdere gegadigden, dan loopt de verkoopopbrengst behoorlijk op.

Wat vinden kopers er eigenlijk van?

Als je ons systeem vergelijkt met hoe het bij andere makelaars gaat, dan vindt men dit fijner en transparanter. Een koper weet namelijk precies waar hij aan toe is.

Bij de traditionele aanpak hoort een koper alleen of hij het wel of niet de woning mag kopen. Koopt hij de woning dan blijft er vaak een twijfel achter of er niet teveel is betaald. Koopt iemand anders de woning dan is er vaak onvrede omdat men meer had kunnen bieden.  Zo blijft men vaak met een hoop vraagtekens achter. Met ons biedplatform ziet de koper wat anderen bieden en zijn er meer kansen om een bod uit te brengen. Geen vage praatjes van makelaars maar gewoon open en eerlijk bieden. Het is voor een koper niet nodig om te gokken met zijn bod bij de grootste aankoop van zijn leven.

Online biedplatform

Potentiële kopers kunnen tot enkele dagen na de laatste bezichtigingen online een bod uitbrengen via het biedplatform. Iedere keer dat er een bod wordt uitgebracht ontvang jij een SMS-je. Uiteraard kun je de biedingen ook online volgen.

Meer dan alleen het juiste geldbedrag

Een hoge verkoopopbrengst voor jouw woning is natuurlijk geweldig, maar er zijn meer zaken die je mee wilt nemen in jouw afweging aan wie je jouw woning gunt. Denk hierbij aan zaken als: Wanneer kan de bieder afnemen? Onder welke voorwaarden is het bod geplaatst?

Een bieder kan bij zijn bod aangeven welke voorbehouden er worden gemaakt. Dat gaat om het financieringsvoorbehoud en of het voorbehoud voor een bouwtechnische keuring.

Wij bellen de bieders na

De biedtermijn loopt altijd af op een doordeweekse avond om 20:00 uur. Uit onderzoek en ervaring opinmiddels meer dan 600 woningen blijkt dat dit voor de meeste kopers het beste uit komt. De volgende ochtend bellen wij de hoogste bieders op. We verifiëren het bod met voorwaarden en vragen ook uit wat de (financiële) situatie is. Daarna nemen wij contact met je op om dit aan je voor te leggen en ons advies te geven. Dit doen we om jou zoveel mogelijk zekerheden mee te geven in de keuze die je gaat maken.

Jij kiest aan wie je verkoopt

Nadat wij je van advies hebben voorzien hak jij de knoop door aan wie je uiteindelijk verkoopt. Dat is het recht van gunnen. Als de voorwaarden niet matchen met wat jij wilt, dan ben je niet verplicht te verkopen. Heb jij eenmaal een keuze gemaakt, dan informeren wij alle bieders, en natuurlijk de koper, en gaan aan de slag om te zorgen voor een goede koopovereenkomst.

Wil jij je woning verkopen via de voordeligste makelaar? Wij gaan heel graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085-0471476. Je kunt ons ook e-mailen of maak gebruik van de chat op onze website.

Vraagprijsadvies aan huis

Ben jij van plan jouw woning te verkopen en wil je dat we van tevoren langs komen voor vraagprijsadvies.

Lees ook de volledige serie:

  1. Verdienmodel
  2. Hoe wordt de vraagprijs bepaald?
  3. Online biedplatform
  4. Ons Verhaal
  5. Woningmarketing
  6. Bezoekers ontvangen

Wil jij je woning verkopen via de voordeligste makelaar? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085-0471476.

Ben je al overtuigd en wil jij jouw woning direct aanmelden?
Vrijblijvend informatie aanvragen