Onze missie

"Woningverkopers en -kopers keuze en zekerheid geven bij één van de grootste financiële transacties in hun leven."

Met het oprichten van De Gratis Makelaar in 2017 willen wij een verandering teweegbrengen in de woningmarkt. Deze traditioneel geregelde markt vinden wij gesloten en niet meer van nu. Tijd voor verandering dachten wij. Een aantal zaken moet echt anders!

De aankoop van een woning is immers een van de grootste (financiële) keuzes in je leven.

Daarom willen wij dat de markt transparanter wordt en dat er meer rust komt in het proces van aankopen van een woning. Zeker in de huidige hectische markt. En het verdienmodel kan ook anders. Waarom moet een makelaar een torenhoge courtage verdienen?!

Transparantie

  • We zorgen altijd dat het complete woningdossier beschikbaar is, zodat potentiële kopers echt  goed geïnformeerd zijn over wat ze kopen.
  • We werken met een online en transparant biedsysteem. Potentiële kopers kunnen nadat ze zijn overboden een verbeterd bod uitbrengen.
  • We hebben een transparant verdienmodel en rekenen alleen een vaste fee aan de uiteindelijke koper van de woning. 

Rust in het verkoop- en aankoopproces.

We werken standaard met 2 bezichtigingsdagen met een week er tussen en verkopen nooit voor de markt uit. Het biedplatform sluit vervolgens ook nog ca. 4 dagen na de laatste bezichtigingsdag. Hiermee hebben geïnteresseerden de gelegenheid om met een adviseur een tweede keer te komen kijken en ook de tijd om zich goed voor te bereiden op een bod met de hypotheekadviseur. Het blijft natuurlijk spannend, maar dit geeft wel meer rust en ruimte in het proces. Je kunt er als koper wat langer over nadenken. 

Inmiddels zijn we 3,5 jaar verder en hebben we ruim 700 woningen verkocht waarbij de verkopende partij niets heeft betaald. Geen courtage dus!

De meeste mensen verkopen en kopen niet dagelijks een woning en dit is dan ook vaak spannend voor ze. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom kiezen wij ook voor persoonlijke begeleiding. Bij de verkoop krijg je een vaste contactpersoon die jou volledig begeleidt en adviseert gedurende het gehele verkooptraject. Deze contactpersoon is direct bereikbaar voor jou. Daarnaast geven wij jou veel tips en inzicht zodat je altijd goed op de hoogte bent waar je in het verkoopproces staat en of er biedingen zijn geweest op jouw woning.

Wij hanteren een nieuwe manier van woningen verkopen in Nederland en steeds meer mensen kiezen voor ons! Bekijk wat verkopers die jou voorgingen over onze dienstverlening zeggen.

 

Wij gaan graag voor je aan de slag.

We zijn telefonisch te bereiken op 085 - 0471476 of laat je gegevens bij ons achter, dan bellen we jou op.
vraag nu informatie aan