"Onze missie: Huizen(ver)kopers keuze en zekerheid geven bij een van de grootste financiële
transacties in hun leven."

 

Met het oprichten van De Gratis Makelaar in 2017 willen wij baanbrekend zijn in de woningmarkt. Deze traditioneel geregelde markt vinden wij gesloten en niet meer van nu. Tijd voor verandering. Hierbij hebben wij onszelf 2 doelen gesteld:

  1. Maak het verkopen van woningen in Nederland volledig gratis.

  2. Maak het gehele verkoop- en aankoopproces volledig digitaal en transparant.

Een flinke uitdaging maar het is gelukt. Inmiddels hebben wij honderden woningen verkocht waarbij de verkopende partij ons niets heeft betaald. Geen courtage dus!

De Gratis Makelaar is koploper in het omvormen van de makelaarswereld. Wij zijn geen traditionele partij maar maken gebruik van moderne technologie om het verkoopproces van woningen zo efficïent en goed mogelijk te laten verlopen. Daarbij zijn wij voor transparantie en gaan niet voor handjeklap achter gesloten deuren maar voor een open online biedsysteem voor verkoper en koper.

De meeste mensen verkopen en kopen niet dagelijks een woning en dit is dan ook vaak een spannend onderwerp. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom kiezen wij naast een transparant biedplatform ook voor persoonlijke begeleiding. Daarom krijg je een vast contactpersoon die jou volledig begeleidt en adviseert gedurende het gehele verkooptraject. Deze contactpersoon is direct bereikbaar via mail of telefoon. Daarnaast geven wij jou veel tips en inzicht zodat je altijd goed op de hoogte bent waar je in het verkoopproces staat en of er biedingen zijn geweest op jouw woning.

Wij hanteren een nieuwe manier van woningen verkopen in Nederland en misschien vindt je dat nu nog wel spannend. Bekijk wat verkopers die jou voorgingen over onze dienstverlening zeggen.

 

Lees ook de volledige serie:

  1. Verdienmodel
  2. Hoe wordt de vraagprijs bepaald?
  3. Online biedplatform
  4. Ons Verhaal
  5. Woningmarketing
  6. Open huizen

 

Wil jij je woning verkopen via de voordeligste makelaar? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085-0471476. Je kunt ons ook e-mailen of maak gebruik van de chat op onze website.

Ben je al overtuigd en wil jij jouw woning direct aanmelden?
Vrijblijvend aanmelden

Wil je liever door ons gebeld worden op een moment dat het jou uitkomt?
Plan een belafspraak