"Onze missie: Huizen(ver)kopers keuze en zekerheid geven bij een van de grootste financiële
transacties in hun leven."

 

Met het oprichten van De Gratis Makelaar in 2017 willen wij baanbrekend zijn in de woningmarkt. Deze traditioneel geregelde markt vinden wij gesloten en niet meer van nu. Tijd voor verandering dachten wij. Hierbij hebben wij onszelf 2 doelen gesteld:

  1. Maak het verkopen van woningen in Nederland volledig gratis.

  2. Maak het gehele verkoop- en aankoopproces volledig digitaal en vooral transparant.

Een flinke uitdaging maar het is gelukt. 3 jaar verder hebben wij ruim 500 woningen verkocht waarbij de verkopende partij niets heeft betaald. Geen courtage dus!

De Gratis Makelaar is koploper in het omvormen van de makelaarswereld. Wij zijn geen traditionele partij maar maken gebruik van moderne technologie om het verkoopproces van woningen zo efficïent en goed mogelijk te laten verlopen.

Daarbij zijn wij voor transparantie en gaan niet voor handjeklap achter gesloten deuren maar voor een open online biedsysteem voor verkoper en koper. Wel zo eerlijk!

 

De meeste mensen verkopen en kopen niet dagelijks een woning en dit is dan ook vaak een spannend. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom kiezen wij naast een transparant biedplatform ook voor persoonlijke begeleiding. Bij de verkoop krijg je een vaste contactpersoon die jou volledig begeleidt en adviseert gedurende het gehele verkooptraject. Deze contactpersoon is direct bereikbaar voor jou. Daarnaast geven wij jou veel tips en inzicht zodat je altijd goed op de hoogte bent waar je in het verkoopproces staat en of er biedingen zijn geweest op jouw woning.

Wij hanteren een nieuwe manier van woningen verkopen in Nederland en misschien vindt je dat nu nog wel spannend. Bekijk wat verkopers die jou voorgingen over onze dienstverlening zeggen.

 

Meer over onze dienstverlening:

  1. Verdienmodel
  2. Hoe wordt de vraagprijs bepaald?
  3. Online biedplatform
  4. Ons Verhaal
  5. Woningmarketing
  6. Open huizen

 

Wil jij je woning verkopen zonder kosten met een professionele makelaar? Wij gaan graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085-0471476. Je kunt ons ook mailen of maak gebruik van de chat op onze website.

Ben je al overtuigd en wil jij jouw woning direct aanmelden?
Vrijblijvend aanmelden