Wil je je woning in Schiedam verkopen? Of ben je juist op zoek naar een koopwoning in Schiedam? Door de vele voordelen die Schiedam biedt is deze stad zo aantrekkelijk dat het vaak helemaal niet ingewikkeld is om een koper en verkoper bij elkaar te brengen. 

Wanneer je naar een “gewone" makelaar in Schiedam gaat ben je als verkoper al snel enkele duizenden euro’s kwijt aan makelaarskosten terwijl dat helemaal niet nodig is. De kans is dan ook heel groot dat je behoorlijk kan besparen op de kosten van een makelaar in Schiedam! 

Wil je eerst weten wat je eigen woning waard is?

Gratis Waardebepaling
 

Een internetmakelaar is dé oplossing: wel alle gemakken, ervaring en kennis van een echte makelaar, maar niet de kosten. 
 

Check de waarde van jouw woning binnen 1 minuut!

 

 

Wonen in Schiedam 

 

Schiedam is dan ook een stad die bekend staat om zijn prachtige molens, karakteristieke grachten en sfeervolle woningen. Dit zie je ook terug in het aanbod van de verschillende makelaarskantoren in Schiedam. In het hart van deze warme stad ligt een charmant centrum met de karakteristiek eigenschappen van een dorp maar tegelijkertijd wel met dat echte stadsgevoel. 

 

Schiedam wordt ook wel ‘gin city’ genoemd vanwege de jeneverbranderijen die hier veel waren. Dat is ook de historische oorsprong van de grote pakhuizen en karakteristieke woningen die je bij veel makelaarskantoren vindt. Behalve een stad met een rijke geschiedenis heeft Schiedam voor de huizenkoper nog veel meer te bieden zoals leuke restaurantjes, een grote bioscoop (de Euroscoop) en een Stedelijk Museum. 

 

Verschillende stadsdelen Schiedam 

 

Schiedam is een stad met bijzondere stadsdelen zoals Kethel: een prachtige plek in Schiedam waar de historie nog steeds zichtbaar is. In dit stadsdeel zie je zowel vooroorlogse als naoorlogse gebouwen. 

 

Daarnaast vind je er ook het grootste recreatiepark van de stad, het Beatrixpark. Veel makelaars hebben ook woningen te koop in wijken zoals Schiedam oost. Een wijk die gebouwd is in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Deze wijk ligt dicht tegen Rotterdam aan. 

 

Maar ook zijn er die geweldige karatersieke grachtenpanden in het centrum, of een loft in een van de oude fabrieken. 

 

Huis kopen in Schiedam

 

Voor iedereen is er een passende woning te vinden in Schiedam. Veel (jonge) gezinnen kiezen ervoor om net buiten het centrum te zoeken naar een leuke eengezinswoning. Mooie en ruime eengezinswoningen vind je bijvoorbeeld in de wijk Sveaborg en Sveadal. In deze wijk is er ruimte voor kinderen om buiten te spelen, voor mensen om de hond uit te laten, of een gezellige wandeling te maken. Deze wijk heeft een heel aantal verschillende soorten woningen.


Gezinnen, starters maar ook gepensioneerde woningzoekende kunnen hier hun droomwoning vinden. Degratismakelaar.nl heeft veel ervaring met de woningmarkt in Schiedam, deze mooie stad onder de rook van Rotterdam.

 

 

Schiedam is goed bereikbaar en ideaal gelegen 

 

Schiedam Oost is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vooral doordat het op loopafstand ligt van het station Schiedam Centrum. Vanuit het station is een goede trein en metroverbinding die jou ook zo in Rotterdam brengt. 

 

Iedere makelaar in Schiedam zal beamen dat de stad zelf gemakkelijk te bereiken is met zowel de auto als openbaar vervoer. Een stad met een gezellig dorps gevoel, waar je binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam kan staan. 

 

Schiedam is dus een stad waar je wil wonen. En een stad waar je veel meer ‘huis’ krijgt voor je geld. De prijzen van woningen in Schiedam zijn ook nog eens erg aantrekkelijk.

 

Een makelaar in Schiedam, is dat echt nodig?

 

Ja en nee.

 

Door de populariteit van Schiedam is het meestal niet heel moeilijk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wanneer je een woning in Schiedam wil verkopen is het natuurlijk alleen wel handig om je woning goed te presenteren. Belangrijk is een goede omschrijving, mooie foto’s en je huis moet natuurlijk op Funda staan.


Nu kun je hiervoor een “gewone" makelaar uit Schiedam inschakelen maar het nadeel is dat dit relatief veel geld kost.


Door zelf een aantal handelingen te doen, zoals bezichtigingen, kun je veel geld besparen op de makelaarskosten.


Veel makelaars willen dit niet uit handen geven en bieden alleen een duur all-in pakket aan. 


Degratismakelaar.nl vindt dat het ook anders kan. Een bezichtiging kun je namelijk als verkoper ook prima zelf. Je kent jouw huis als de beste! Zodoende kun je veel besparen op je makelaarskosten. Maar heb je hier geen zin of tijd voor? Geen probleem! degratismakelaar.nl kan dit eventueel ook voor je verzorgen. Je hebt zelf in de hand hoeveel je wilt doen bij de verkoop van je huis! 

 

Bekijk de video om te zien hoe we het doen!

 

 

Woning verkopen in Schiedam? Het kan zonder dure makelaar!

 

De Gratis Makelaar helpt je bij het verkopen van je eigen woning, maar geeft je de mogelijkheid dit te doen zonder een duur all-in pakket. 

Maar hoe verkoop je een huis zonder dure makelaar in Schiedam? 

Je kan voor de verkoop van je woning kiezen uit twee pakketten:

 

  • Het basispakket: gratis je woning verkopen met professionele begeleiding van De Gratis Makelaar .
  • Het makelaarpakket: met dit pakket doet de makelaar de bezichtigingen, en ook wordt de woningtekst professioneel geschreven.

 

Vraag informatie aan


Heb je een verkooppakket gekozen, dan is stap één dat we samen met jou de vraagprijs opstellen en daarvoor komt de makelaar/ taxateur bij je langs. Zodra het taxatierapport binnen is wordt samen met jou de vraagprijs vastgesteld voor jouw woning in Schiedam. Uiteindelijk bepaal jij de vraagprijs, er is altijd ruimte voor overleg. 

 

De Gratis Makelaar heeft een uniek online biedplatform. Door transparant te zijn over de prijs behaal jij de beste verkoopopbrengst. De Gratis Makelaar werkt met een vraagprijs/ richtprijs en bieden vanaf prijs.
 

 

Verkoop je woning tegen de beste voorwaarden

 

Het doel van De Gratis Makelaar is om jouw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. Je woning willen we aan zoveel mogelijk potentiële kopers laten zien. Hierbij speelt de vraagprijs die we eerder samen hebben vastgesteld een belangrijke rol. Wanneer de vraagprijs te hoog is dan zullen veel kopers afhaken. Daarom zorg je er altijd voor dat je een scherpe vraagprijs neerzet. Zo trek je meer potentiële kopers aan. 

 

De Gratis Makelaar zet de woning natuurlijk op Funda, en ook kun je deelnemen aan de Open Huizendag. En met een scherpe bieden vanaf prijs zullen meer mensen komen kijken en een bod uitbrengen op jouw woning. 

 

Kopers kunnen een bod uitbrengen via het biedplatform op de website. Wat belangrijk is om te melden, is dat het biedplatform volledig transparant is. Potentiële kopers kunnen daardoor ook meer dan één keer een bod uitbrengen. Je kan dus blijven bieden op je droomhuis in Schiedam, ook als je eerder overboden bent. Dat is wel zo eerlijk!  

 

Schiedam is een prettige stad om in te wonen, en woningen zijn gewild: je kan daarom prima je huis verkopen zonder hulp van een duur makelaarskantoor. Bespaar dus op de kosten van een traditionele makelaar en verkoop je huis in Schiedam gewoon met dé internetmakelaar: De Gratis Makelaar.

 

Ben je niet op zoek naar een makelaarskantoor in Schiedam, maar juist in Capelle aan den IJssel, DordrechtVlaardingen of Rotterdam? De Gratis Makelaar werkt landelijk en verkoopt jouw woning ook in deze steden zonder kosten.

 

Vraag informatie aan