De klant staat centraal en de kwaliteit van onze dienstverlening voorop. Dit zien wij terug in hoe men ons waardeert. Bekijk onderstaand wat klanten over onze dienstverlening zeggen.

 

 
 

Woningwaarde - bereken het direct

 

 

Tevreden klant Dennis Deurloo over zijn ervaring met De Gratis Makelaar:

“Ik had niet verwacht dat de verkoop zoveel zou opleveren.” Dennis werkt in het dagelijks leven in het onderwijs. En is een geboren en getogen Rotterdammer. Hij was een van onze eerste klanten, dus zijn lef waarderen wij! Inmiddels behalen wij dagelijks de hoogste opbrengsten voor onze klanten.

 

Wat vind je van onze dienstverlening?

"De Gratis Makelaar is een fijn concept, vanwege het feit dat je als verkoper weinig tot geen risico loopt met de verkoop van de woning. Daarnaast verloopt het contact via whatsapp, telefoon en mail erg gestroomlijnd. Wat ook fijn is dat je als verkoper uiteindelijk zelf bepaalt aan wie je de woning gunt. Dit hoeft dus niet de persoon met de hoogste bieding te zijn. De Gratis Makelaar geeft advies en na overleg bepaal je zelf aan wie je de woning wilt verkopen. Ik koos voor de persoon die de minste risico’s geeft in het gehele plaatje."

 

Hoe heb je de verkoop van jouw woning ervaren?

"De verkoop van mijn woning heb ik als fijn ervaren. Door zelf de Open huis dagen te doen kon ik mijn eigen verhaal vertellen aan de potentiële kopers, waardoor ik persoonlijke ervaringen kon delen. En ook heldere antwoorden op alle vragen kon geven die een makelaar soms niet kan weten. Of omdat het in de gesprekken met de makelaar niet ter sprake is gekomen. Zaken als wie de buren zijn, hoe zaken zijn geregeld, hoe de buurt is, dat zijn toch vaak zaken die beter overkomen wanneer de verkoper zijn verhaal doet."

 

Heb je nog verbeter ideeën voor ons?

Een aantal zaken heb ik al via de telefoon besproken. Dit zijn zaken omtrent het uploaden en wellicht nog kunnen verwijderen/ veranderen van gegevens online. De internetpagina dient op sommige punten nog vriendelijker gemaakt te worden.

"Een Open huis doen is naar mijn mening niet voor iedereen weggelegd. Door mijn beroep denk ik dat ik profijt heb gehad van die ervaring, maar ik kan mij voorstellen dat dit niet voor iedereen geldt. Dus een tip zou zijn om met de verkoper te overleggen hoe zo een open huis zou moeten gaan en waar ze aan kunnen denken, of wellicht toch mensen inhuren/opleiden die kunnen helpen tijdens een open huis. Ik had op één dag van twee uur open huis wel 30 mensen over de vloer en dat was best veel. Gelukkig had ik tijdens het open huis vrienden en familie die mij hielpen."

 

Ben je blij met  de verkoop opbrengst?

"Ik ben zeker blij met de opbrengst! Ik had niet verwacht dat de verkoop zoveel zou opleveren. Het feit dat er een tijdslimiet zit aan het bieden is ook heel fijn, dat geeft in ieder geval duidelijkheid en helderheid. En is het transparant."

 

Zou je ons aan je vrienden of familie aanraden?

"Dit heb ik reeds al gedaan, dus het antwoord is ja. Ik weet bijvoorbeeld dat de buren naast mij willen verhuizen in de loop van het jaar en ook zij zullen gebruik gaan maken van De Gratis Makelaar, evenals een vriendin van mij die in de loop van het volgende jaar wil verhuizen."


 


Familie De Wilt is nu wél gelukkig

"Via een goede kennis kwamen ze bij De Gratis Makelaar terecht. Eerder hadden Martin en Ruth géén positieve ervaring met een lokale makelaar. Daarom stapten ze over."

 

Zijn jullie tevreden met de verkoopopbrengst?

"Absoluut, veel meer dan we hadden durven dromen! We hebben de verkoop als zeer positief ervaren. Vooral ook het zelf rondleiden van kopers beviel ons."

 

Zou je ons aan familie of vrienden aanraden?

"Jazeker! We vonden het wel even spannend met het online bieden, maar we zouden jullie zeker aanraden."

 

 

 

Veel van onze klanten zijn als Dennis en familie De Wilt. Tevreden met de vernieuwende aanpak van DeGratisMakelaar en blij met de hoge verkoopopbrengst van hun woning.

Ben jij geïnteresseerd om jouw woning via DeGratisMakelaar te verkopen? Vraag dan ook informatie aan!

Direct informatie aanvragen