Op zoek naar een makelaar in Amsterdam? Zoek niet verder! Wij verkopen je woning in Amsterdam helemaal gratis. Het kost je helemaal niets!

Makelaar Rotterdam

Helemaal gratis?

Jazeker, helemaal gratis. Wij zijn de enige makelaar in Amsterdam die kostenloos is voor de verkoper. De makelaarskosten maken we onderdeel van de koopsom. Ze worden dus door de koper betaald. Dit betekent dat wij pas geld verdienen als je huis is verkocht. Je weet dus zeker dat we tot het uiterste gaan om je huis te verkopen!

Lees alles over ons verdienmodel

Actief in alle wijken in Amsterdam

De Gratis Makelaar werkt in alle wijken van Amsterdam:

Centrum-West

Centrum-Oost

Oost

Oud-Noord

West

Bos en Lommer

Oud West/De Baarsjes

Westerpark

De Aker, Sloten en Nieuw Sloten

Geuzenveld-Slotermeer-Sloterdijken

Osdorp

Slotervaart

Buitenveldert / Zuidas

De Pijp / Rivierenbuurt

Oud Zuid

IJburg / Eiland Zeeburg

Indische Buurt / Oostelijk Havengebied

Oud-Oost

Watergraafsmeer

Bijlmer Centrum

Bijlmer Oost

Gaasperdam / Driemond

Alle wijken in Rotterdam

Wat wij voor je doen

De Gratis Makelaar is niet alleen gratis; we doen alles wat andere makelaars in Amsterdam doen. We geloven zelf dat onze dienstverlening in veel gevallen beter is geregeld. We zijn persoonlijk betrokken bij de verkoop van je woning van begin tot eind. Wij regelen de woningopname, juridische zaken en geven een vraagprijsadvies op maat in samenwerking met een taxateur met kennis van de markt in Amsterdam. Ook gaan we aan de slag met de marketing en presentatie van je woning. Wij plaatsen een advertentie op Funda en sturen een professionele fotograaf naar Amsterdam om je woning perfect in beeld te brengen.

Ontdek hoe het werkt voor verkopers

Online biedplatform

Als deze zaken op orde zijn, kan de pret beginnen. Je houdt de verkoop van je woning eenvoudig in de gaten met ons online biedplatform. Lekker makkelijk op je smartphone! Is er een nieuw bod uitgebracht op je woning? Je weet het direct.

Biedplatform De Gratis Makelaar

Ga meteen aan de slag

Schakel jij de voordeligste makelaar van Amsterdam in om je woning te verkopen? We gaan graag zo snel mogelijk voor je aan de slag. Je kunt ons telefonisch te bereiken op 085 047 1476. Je kunt ons ook e-mailen of gebruik maken van de chat op onze website.

Direct aanmelden

De Gratis Makelaar is ook:

Makelaar in Rotterdam

Makelaar in Den Haag

Makelaar in Zoetermeer

Makelaar Utrecht