Een makelaar inschakelen om je huis te verkopen in Zoetermeer? Goed dat je ons hebt gevonden! Wij verkopen je woning in Zoetermeer namelijk helemaal gratis. Bij De Gratis Makelaar betaal jij helemaal niets!

Makelaar Zoetermeer

Gratis makelaar in Zoetermeer? Hoe kan dat?

Je hebt het goed gelezen, De Gratis Makelaar is echt gratis. Wij zijn de enige makelaar in Zoetermeer die geen kosten doorberekent aan de verkoper. Onze kosten worden ondergebracht in de koopsom en worden door de koper betaald. 

Wij verdienen ons geld pas als de woning definitief is verkocht. Je kunt het dus met een gerust hart aan ons overlaten, wij doen ons uiterste best om je woning zo goed mogelijk te verkopen!

Lees alles over ons verdienmodel

In heel Zoetermeer actief

De Gratis Makelaar verkoopt woningen in alle wijken van Zoetermeer: Stadscentrum, Dorp, Driemanspolder, Meerzicht, Buytenwegh, de Leyens, Rokkeveen, Palenstein, Seghwaert, Noordhove en Oosterheem.

Onze diensten

De Gratis Makelaar is meer dan alleen gratis. Onze diensten doen niet onder voor andere Makelaars in Zoetermeer. Sterker nog, we geloven dat wij de beste partij zijn om de verkoop van je woning te begeleiden!

We werken op een persoonlijke manier en nemen zo veel mogelijk van je uit handen. We regelen bijvoorbeeld de woningopname, juridische zaken en geven een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur met kennis van Zoetermeer. We zorgen ook voor de marketing en presentatie van je woning. Een professionele fotograaf komt daarvoor naar Zoetermeer en zorgt dat je woning goed uit de verf komt. De foto’s gebruiken we voor de advertentie van je woning op Funda.

Ontdek hoe het werkt voor verkopers

Internetmakelaars vergelijken

Online biedplatform

Als je woning eenmaal in de verkoop staat, wordt het pas echt leuk. Met ons online biedplatform kun jij de verkoop van je huis overal en altijd in de gaten houden. Is er een nieuw bod uitgebracht op je woning? Je wordt direct op de hoogte gebracht via een berichtje op je telefoon!

Biedplatform De Gratis Makelaar

Ga meteen aan de slag

Klinkt goed allemaal? Laat de voordeligste makelaar in Zoetermeer je huis verkopen! De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. Je kunt ons telefonisch bereiken op 085 047 1476. Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen of gebruik maken van de chat op onze website.

Direct aanmelden

De Gratis Makelaar is ook:

Makelaar in Rotterdam

Makelaar in Den Haag

Makelaar Utrecht