Bij de Gratis Makelaar Zoetermeer kun je terecht voor het gratis verkopen van je woning, het kopen van een woning, taxaties en gratis waardebepalingen.

Makelaar Zoetermeer

Huis gratis verkopen in Zoetermeer

De Gratis Makelaar verkoopt je woning helemaal gratis. Wij zijn de enige makelaar in Zoetermeer die geen kosten doorberekent aan de verkoper. Onze kosten worden ondergebracht in de koopsom en worden door de koper betaald.

Wij werken op een persoonlijke manier en nemen zo veel mogelijk van je uit handen. Wij regelen bijvoorbeeld de woningopname, juridische zaken en geven een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur. Wij zorgen ook voor de marketing en presentatie van je woning. Een professionele fotograaf komt daarvoor naar Zoetermeer en zorgt dat je huis goed uit de verf komt. De foto’s gebruiken we voor de advertentie van je woning op Funda.

Als je huis eenmaal in de verkoop staat, wordt het pas echt leuk. Met ons online biedplatform kun jij de verkoop van je huis overal en altijd in de gaten houden. Is er een nieuw bod uitgebracht op je huis? Je wordt direct op de hoogte gebracht via een berichtje op je telefoon.

Wij verkopen huizen in alle wijken van Zoetermeer: Stadscentrum, Dorp, Driemanspolder, Meerzicht, Buytenwegh, de Leyens, Rokkeveen, Palenstein, Seghwaert, Noordhove en Oosterheem.

Ga meteen aan de slag

Wij gaan graag voor je aan de slag. Je kunt ons telefonisch bereiken op 085 047 1476. Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen of gebruik maken van de chatfunctie op onze website.

Woning gratis verkopen

Huis kopen in Zoetermeer

Woningaanbod Zoetermeer

Zoetermeer is een populaire stad. Het is daarom vaak lastig om hier een geschikte woning te vinden, zeker met de huidige overspannen woningmarkt, waar de vraag groter is dan het aanbod. Toch voegen wij iedere dag nieuwe woningen toe aan ons woningaanbod. Wij volgen de woningmarkt in Zoetermeer namelijk op de voet.

In de wijk Oosterheem, waar tussen 2000 en 2019 meer dan 8000 woningen zijn gebouwd, hebben wij bijvoorbeeld vaak nieuwe woningen beschikbaar. Ook in de wijken rondom het recreatiegebied de Noord AA, zoals Noordhove en Leyens, hebben wij regelmatig nieuwe woningen beschikbaar.

Het maakt niet uit waar je in Zoetermeer een woning zoekt. Wij bieden regelmatig nieuwe woningen aan in Zoetermeer. Ben je benieuwd of jouw droomwoning hier tussen staat? Bekijk dan ons actuele aanbod.

Staat jouw droomwoning er niet tussen? Houd ons woningaanbod dan goed in de gaten, want wij plaatsen regelmatig nieuwe woningen.

Bekijk woningaanbod in Zoetermeer

Taxaties

Wil je weten hoeveel je woning waard is? Onze taxateurs maken een taxatierapport waarmee je:

  • Een (hypothecaire) financiering kunt verkrijgen
  • Nationale Hypotheek Garantie kunt verkrijgen
  • De waarde van je woning kunt bepalen vóór en na een verbouwing of andere investeringen
  • Een juiste afweging kunt maken bij de aan- of verkoop van panden
  • De verdeling en overdracht van de waarde bij nalatenschap of boedelscheiding regelt

Gratis waardebepaling

Ben je van plan om je woning te verkopen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de waarde van je woning? Gebruik dan onze online tool waarmee je eenvoudig & snel een waardebepaling kunt aanvragen. Je ontvangt het rapport binnen 5 minuten.

Bepaal de waarde van je woning

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Eigenaar Mark Glas

Mark Glas Eigenaar

LinkedIn