Makelaar Zoetermeer

Huis gratis verkopen in Zoetermeer

Op zoek naar een makelaar in Zoetermeer?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen veel woningen in Zoetermeer en hebben hierbij goede verkoopresultaten behaald. Wist je overigens al dat wij jouw woning helemaal gratis verkopen? Dus zonder dat het jou wat kost! Daarnaast zijn wij door ons unieke concept in staat woningen snel te verkopen en een hoge opbrengst voor jouw woning te realiseren.

 

De Gratis Makelaar verkoopt jouw huis in 6 overzichtelijke stappen:

  • Wij organiseren de verkoop voorbereiding (inclusief taxatie, fotografie en inmeting).
  • Regelen de marketing via de grootste woonplatforms (waar onder Funda) en social media.
  • Plannen bezichtigen voor jouw woning.
  • Ontvangen de beste biedingen via ons transparante online biedplatform.
  • Regelen vervolgens de koopovereenkomst voor jou.
  • En dragen alles netjes over aan de notaris.

Geen zorgen voor jou en veel gemak. 

 

De beste verkoopopbrengst door ons unieke online biedplatform.

Wij werken met online bieden op een huis. Potentiële kopers hebben de mogelijkheid meerdere keren een bod uit te brengen als ze worden overboden. Voor jou als verkoper leidt dit tot de beste verkoopopbrengst!

Helemaal gratis?

Dat klopt, helemaal gratis! Bij andere makelaars betaal je al snel duizenden euro's aan courtage, bij ons betaal je niets. Hoe dat kan? Wij zijn de enige makelaar in Nederland die geen kosten doorberekent aan de verkoper bij verkoop.

Hoe verdienen wij ons geld?

  1. Doordat wij veel zaken hebben gedigitaliserd en geautomatiseerd kunnen we veel voordeliger werken dan andere makelaars.
  2. Gekoppeld aan het online bieden op een woning rekenen wij een fee aan de uiteindelijke koper van de woning. Deze fee wordt onderdeel van de koopsom en kan meegenomen worden in de hypotheek.
  3. Wij hebben een compleet alternatief verdienmodel ontwikkeld. We verdienen geld met aanvullende woonservices in het proces van het kopen en verkopen van een woning. Denk hierbij aan energie aansluiting, internet en hypotheek voor de nieuwe woning. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Rabobank Nederland op het gebied van hypotheken.

 

"Wij bieden jou een volledige makelaars service met persoonlijke begeleiding door ons team van experts."

Bekijk onderstaand filmpje, daarin leggen we het kort aan je uit!

Bekijk onderstaand filmpje, daarin leggen we het kort aan je uit!

 

Wat wij voor je doen.

De Gratis Makelaar is niet alleen gratis voor de verkoper van een woning; onze diensten doen niet onder voor andere makelaars. We geloven zelfs dat onze dienstverlening in veel gevallen beter is geregeld. We begeleiden de verkoop van je woning van begin tot eind op een persoonlijke manier. Zo regelen wij bijvoorbeeld de woningopname, juridische zaken en geven een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur met lokale kennis. Ook nemen wij de verantwoordelijkheid voor de marketing en presentatie van je woning. Wij plaatsen een advertentie op Funda en sturen een professionele fotograaf naar je toe om jouw woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Lees hieronder hoe anderen onze dienstverlening ervaren:

 

 

Ga meteen aan de slag

Wil jij je woning verkopen via de voordeligste makelaar? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085 047 1476. Je kunt ons ook e-mailen. 

Vrijblijvend aanmelden

 

De Gratis Makelaar verkoopt je woning helemaal gratis. Wij zijn de enige makelaar in Zoetermeer die geen kosten doorberekent aan de verkoper. Onze kosten worden ondergebracht in de koopsom en worden door de koper betaald.

Wij verkopen huizen in alle wijken van Zoetermeer: Stadscentrum, Dorp, Driemanspolder, Meerzicht, Buytenwegh, de Leyens, Rokkeveen, Palenstein, Seghwaert, Noordhove en Oosterheem.

Woning gratis verkopen

Gratis waardebepaling

Ben je van plan om je woning te verkopen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de waarde van je woning? Gebruik dan onze online tool waarmee je eenvoudig & snel een waardebepaling kunt aanvragen. Je ontvangt het rapport binnen 5 minuten.

Bereken de waarde van je woning

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.