Op zoek naar een makelaar in Rotterdam? Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen je woning in Rotterdam helemaal gratis. Dus zonder dat het jou wat kost!

Makelaar Rotterdam

Helemaal gratis?

Dat klopt, helemaal gratis. Wij zijn de enige makelaar in Rotterdam die geen kosten doorberekent aan de verkoper. De kosten zijn onderdeel van de koopsom en worden door de koper betaald. Dit betekent dat wij pas geld verdienen als je huis is verkocht. Je weet dus zeker dat we er alles aan doen om je huis zo goed mogelijk te verkopen!

Actief in alle wijken in Rotterdam

De Gratis Makelaar werkt in alle stadskwartieren van Rotterdam.

1. ROTTERDAM CENTRUM – Wij zijn actief in het centrum van Rotterdam. Hieronder vallen de wijken Cool, Dijkzigt, Oude Westen, Scheepvaartkwartier, Stadsdriehoek en het CS-kwartier.

2. CHARLOIS – De wijk Charlois bestaat uit de buurten Carnisse, Heijplaat, Oud-Charlois, Pendrecht, Tarwewijk, Wielewaal, Zuidwijk en Zuidplein.

3. DELFSHAVEN – Stadsdeel Delfshaven bestaat uit Bospolder/Tussendijken, Delfshaven/Schiemond, Middelland, Nieuwe Westen, Spangen, het Witte Dorp en Oud-Mathenesse.

4. FEIJENOORD – Het stadskwartier Feijenoord bestaat uit Afrikaanderwijk, Bloemhof, Feijenoord, Hillesluis, Katendrecht, Noordereiland, Vreewijk en de Kop van Zuid.

5. HILLEGERSBERG-SCHIEBROEK – In Hilligersberg-Schiebroek liggen de wijken Hillegersberg, Honderd en Tien Morgen, Kleiwegkwartier, Molenlaankwartier, Nieuw Terbregge, Schiebroek en Terbregge.

6. HOEK VAN HOLLAND – In het aan de kust gelegen Hoek van Holland liggen Hoek van Holland en Oude Hoek.

7. HOOGVLIET – Het stadskwartier Hoogvliet bestaat uit Boomgaardshoek, Meeuwenplaat, Middengebied, Nieuw Engeland, Oudeland, Tussenwater, Westpunt en Zalmplaat.

Alle wijken in Rotterdam

8. IJSSELMONDE – In het stadsdeel IJsselmonde liggen de wijken Beverwaard, De Veranda, Groenenhagen-Tuinenhoven, Hordijkerveld, Kreekhuizen, Lombardijen, Oud-IJsselmonde, Reyeroord, Sportdorp en Zomerland.

9. KRALINGEN-CROOSWIJK – In deze voormalige deelgemeente liggen de wijken Crooswijk, De Esch, Kralingen, Rubroek en Struisenburg.

10. NOORD – In stadsdeel Noord liggen de wijken Agniesebuurt, Bergpolder, Blijdorp, Blijdorpse polder, Liskwartier, Oude Noorden en de Provenierswijk.

11. OVERSCHIE – Het stadsdeel Overschie bestaat uit de wijken Kandelaar, Kleinpolder, Landzicht, Overschie en Zestienhoven.

12. PERNIS – Pernis is een dorp tussen de havens van de gemeente Rotterdam.

13. PRINS ALEXANDER – Stadsdeel Prins Alexander bestaat uit de wijken Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland en Zevenkamp.

14. ROZENBURG – Rozenburg is een dorp dat als bestuurscommissiegebied deel uitmaakt van de Nederlandse gemeente Rotterdam.

Wat wij voor je doen

De Gratis Makelaar is niet alleen gratis voor de verkoper van een woning; onze diensten doen niet onder voor andere makelaars in Rotterdam. We geloven zelfs dat onze dienstverlening in veel gevallen beter is geregeld. We begeleiden de verkoop van je woning van begin tot eind op een persoonlijke manier. Zo regelen wij bijvoorbeeld de woningopname, juridische zaken en geven een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur met kennis van Rotterdam. Ook nemen wij de verantwoordelijkheid voor de marketing en presentatie van je woning. Wij plaatsen een advertentie op Funda en sturen een professionele fotograaf naar Rotterdam om je woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Ontdek hoe het werkt voor verkopers

Online biedplatform

Als dit allemaal geregeld is, kan de pret beginnen. Dankzij ons online biedplatform kun jij de verkoop van je huis eenvoudig en waar je ook bent in de gaten houden. Is er een nieuw bod uitgebracht op je woning? Je weet het direct en kan de ontwikkelingen op de voet volgen vanaf je smartphone.

Biedplatform De Gratis Makelaar

Ga meteen aan de slag

Wil jij je woning verkopen via de voordeligste makelaar in Rotterdam? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085 047 1476. Je kunt ons ook e-mailen of gebruik maken van de chat op onze website.

Direct aanmelden

De Gratis Makelaar is ook:

Makelaar in Den Haag

Makelaar in Zoetermeer

Makelaar Utrecht