Op zoek naar een makelaar in Utrecht? Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen je woning in Utrecht zonder dat het jou wat kost!

Makelaar Utrecht

Is het écht gratis?

Zeker weten, jij betaalt ons niets. De Gratis Makelaar is namelijk de enige makelaar in Utrecht die geen kosten doorberekent aan de verkoper. Bij ons betaalt de koper van jouw woning de kosten als onderdeel van de koopsom.

Wij zijn dus extra gemotiveerd om je huis te verkopen, want we verdienen pas geld als de woning is verkocht!

Lees alles over ons verdienmodel

Actief in alle 10 wijken in Utrecht

De Gratis Makelaar werkt in alle wijken in Utrecht.

1. BINNENSTAD – Wij zijn actief in de wijk Binnenstad. Deze bestaat uit de buurten Oude Binnenstad, Vaartsebuurt en Hooch Boulandt. Ook Hoog Catharijne, het station Utrecht Centraal en de Jaarbeurs horen bij deze wijk.

2. OOST – Wijk Oost bestaat uit de buurten Oudwijk, Buiten Wittevrouwen, Sterrenwijk, Watervogelbuurt, Lodewijk Napoleonplantsoen, Rubenslaan e.o., Schildersbuurt, Abstede, Wilhelminapark e.o., De Uithof, Rijnsweerd, Galgenwaard en Maarschalkerweerd.

3. LEIDSCHE RIJN – Leidsche Rijn bestaat uit de buurten Leidsche Rijn Centrum, Leeuwesteyn, Grauwaart, Parkwijk, Het Zand, Hoge Weide, Terwijde, Langerak en Rijnvliet. Ook bedrijventerrein De Wetering en kantorenpark Papendorp horen bij de wijk. Op Papendorp wordt gewerkt aan een nieuwe woonbuurt: Groenewoud.

4. WEST – We werken in wijk West. Deze bestaat uit de buurten Lombok, Nieuw Engeland, Oog in Al, Schepenbuurt en Welgelegen. Ook de bedrijventerreinen Lage Weide en Cartesiusweg horen bij de wijk.

5. OVERVECHT – Wijk Overvecht bestaat uit de deelwijken en buurten Zamenhofdreef, Taagdreef, Donaudreef, Neckardreef, Zambesidreef en Tigrisdreef. Ook Vechtzoom-Zuid, Vechtzoom-Noord, Bedrijvengebied Overvecht en Poldergebied Overvecht horen bij de wijk.

Alle wijken in Utrecht

6. ZUID – Wijk Zuid bestaat uit de buurten Lunetten, Hoograven, Tolsteeg, Bokkenbuurt en Rotsoord.

7. NOORDOOST – De wijk Noordoost bestaat uit de buurten Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht, Staatsliedenbuurt en Wittevrouwen. Ook de Zeeheldenbuurt, Huizingabuurt, Tuindorp, Tuindorp-Oost en Voordorp horen bij de wijk.

8. ZUIDWEST – Wijk Zuidwest bestaat uit de woonwijken Kanaleneiland, Transwijk, Rivierenwijk en Dichterswijk. Ook het bedrijvengebied Kanaleneiland en de Merwedekanaalzone horen bij de wijk.

9. NOORDWEST – Wijk Noordwest is de een na grootste wijk van Utrecht en telt circa 44.000 inwoneres. Wij zijn actief in de woonwijken Zuilen, Ondiep en Pijlsweerd.

10. VLEUTEN-DE MEERN – De wijk Vleuten De Meern bestaat uit de oude woonkernen Vleuten en De Meern. Ook de buurten Haarzuilens, Rijnenburg, Oudenrijn, Vleuterweide en Veldhuizen horen bij de wijk.

Wat wij doen

De Gratis Makelaar is meer dan alleen voordelig; onze diensten doen niet onder voor andere makelaars in Utrecht. Sterker nog, we geloven dat onze dienstverlening in veel gevallen beter is geregeld. Op een persoonlijke manier begeleiden wij de verkoop van begin tot eind. We regelen zaken als de woningopname, juridische formaliteiten en geven je een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur met kennis van Utrecht. De marketing en presentatie van je woning wordt ook door ons verzorgd. Wij plaatsen de advertentie op Funda en sturen een professionele fotograaf naar Utrecht om je woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Ontdek hoe het werkt voor verkopers
Internetmakelaars vergelijken

Online biedplatform

Als dit allemaal geregeld is, gaat de pret beginnen. Met het online biedplatform volg jij de verkoop van je huis. Dit kan altijd en overal. Is er een nieuw bod uitgebracht op je woning? Je weet het meteen en volgt alle ontwikkelingen met gemak op je telefoon.

Biedplatform De Gratis Makelaar

Let’s do it!

Kan de voordeligste makelaar in Utrecht voor jou aan de slag gaan? De Gratis Makelaar kijkt er naar uit om je woning binnenkort te verkopen. We zijn telefonisch bereikbaar op 085 047 1476. Je kunt ook e-mailen of gebruik maken van de chat op onze website.

Direct aanmelden

De Gratis Makelaar is ook:

Makelaar in Rotterdam

Makelaar in Zoetermeer

Makelaar in Den Haag