Wil jij je huis verkopen in Den Haag? Wij kunnen je verder helpen! We verkopen je woning in Den Haag helemaal gratis. Het kost je dus helemaal niets.

Makelaar Den Haag

Wacht even, gratis?

Jazeker, helemaal gratis. Wij zijn de enige makelaar in Den Haag die geen kosten doorberekent aan de verkoper. De kosten worden door de koper betaald als onderdeel van de koopsom. Wij verdienen alleen aan de verkoop van je huis als het daadwerkelijk wordt verkocht. Je kan er zeker van zijn dat we er alles aan doen om je huis zo snel mogelijk te verkopen!

Lees alles over ons verdienmodel

Actief in alle wijken van Den Haag

De Gratis Makelaar werkt in alle wijken van Den Haag.

  1. Den Haag Centrum - Hieronder vallen de wijken Archipelbuurt, Willemspark, Centrum, Stationsbuurt, Zeeheldenkwartier, Schilderswijk, Transvaal en tenslotte Groente- en Fruitmarkt.
  2. Escamp - De buurten Bouwlust en Vrederust, Leyenburg, Moerwijk en Zuiderpark, Morgenstond, Rustenburg en Oostbroek en Wateringse Veld horen hier bij.
  3. Leidschenveen-Ypenburg - Dat zijn de buurten Leidschenveen, Ypenburg, Forepark en Hoornwijk.
  4. Laak - De buurten Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst.
  5. Loosduinen - Deze wijk bestaat uit de buurten Loosduinen, Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburgh, Bohemen en Meer en Bos, Waldeck, Houtwijk.
  6. Haagse Hout - Hiertoe behoren de buurten Benoordenhout, , Mariahoeve, Marlot en Haagse Bos en Bezuidenhout.
  7. Scheveningen - In Scheveningen liggen de volgende buurten: Westbroekpark en Duttendel, Belgisch Park, Van Stolkpark, Duindorp, Duinoord, Zorgvliet, Geuzen- en Statenkwartier en Scheveningen Bad, Dorp en Haven.
  8. Segbroek - Daaronder vallen de buurten Bomen- en Bloemenbuurt, Regentessekwartier, Valkenboskwartier en Heesterbuurt, Vogelwijk en  Vruchtenbuurt.

Wat wij voor je doen

Bij de Gratis Makelaar zijn we niet alleen gratis, we zijn ook een hele goede makelaar. Onze diensten doen niet onder voor andere Makelaars in Den Haag. Sterker nog, onze dienstverlening is in veel gevallen beter geregeld. We begeleiden de verkoop van je woning van begin tot eind op een persoonlijke manier. Wij regelen bijvoorbeeld de woningopname, juridische zaken en geven een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur die bekend is met Den Haag. Wij nemen ook de marketing en presentatie van je woning voor onze rekening. Wij zetten je woning op Funda en sturen een professionele fotograaf naar Den Haag zodat je woning er op z’n best uitziet in je advertentie.

Ontdek hoe het werkt voor verkopers

Internetmakelaars vergelijken

Online biedplatform

Als al deze zaken geregeld zijn, wordt het pas echt leuk. Je houdt de verkoop van je woning eenvoudig bij dankzij ons online biedplatform. Heeft iemand een nieuw bod uitgebracht op je woning? Je ziet het gelijk en kan alles op de voet volgen. Spannend!

Biedplatform De Gratis Makelaar

Ga meteen aan de slag

Gaat de voordeligste makelaar in Den Haag jouw huis verkopen? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085 - 047 1476. Je kunt ons ook e-mailen of gebruik maken van de chat op onze website.

Direct aanmelden

De Gratis Makelaar is ook:

Makelaar in Rotterdam
Makelaar Utrecht
Makelaar in Zoetermeer