De Gratis Makelaar Den Haag helpt je graag met het gratis verkopen van je woning.

 

Makelaar Den Haag

Huis gratis verkopen in Den Haag

Wil jij je huis verkopen in Den Haag? Wij kunnen je hierbij helpen. De Gratis Makelaar is enige makelaar in Den Haag die geen kosten doorberekent aan de verkoper. De kosten worden door de koper betaald als onderdeel van de koopsom. Wij verdienen alleen aan de verkoop van je huis als het daadwerkelijk wordt verkocht. Je kan er zeker van zijn dat we er alles aan doen om je huis zo snel mogelijk te verkopen.

Onze diensten doen niet onder voor andere Makelaars in Den Haag. Sterker nog, onze dienstverlening is in veel gevallen beter geregeld. We begeleiden de verkoop van je woning van begin tot eind op een persoonlijke manier. Wij regelen bijvoorbeeld de woningopname, juridische zaken en geven een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur die bekend is met Den Haag. Wij nemen ook de marketing en presentatie van je woning voor onze rekening. Wij zetten je woning op Funda en sturen een professionele fotograaf naar Den Haag zodat je woning er op z’n best uitziet in je advertentie.

Als al deze zaken geregeld zijn, wordt het pas echt leuk. Je houdt de verkoop van je woning eenvoudig bij dankzij ons online biedplatform. Heeft iemand een nieuw bod uitgebracht op je woning? Je ziet het gelijk en kan alles op de voet volgen. Spannend.

Actief in alle wijken

  1. Den Haag Centrum - Hieronder vallen de wijken Archipelbuurt, Willemspark, Centrum, Stationsbuurt, Zeeheldenkwartier, Schilderswijk, Transvaal en tenslotte Groente- en Fruitmarkt.
  2. Escamp - De buurten Bouwlust en Vrederust, Leyenburg, Moerwijk en Zuiderpark, Morgenstond, Rustenburg en Oostbroek en Wateringse Veld horen hier bij.
  3. Leidschenveen-Ypenburg - Dat zijn de buurten Leidschenveen, Ypenburg, Forepark en Hoornwijk.
  4. Laak - De buurten Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst.
  5. Loosduinen - Deze wijk bestaat uit de buurten Loosduinen, Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburgh, Bohemen en Meer en Bos, Waldeck, Houtwijk.
  6. Haagse Hout - Hiertoe behoren de buurten Benoordenhout, , Mariahoeve, Marlot en Haagse Bos en Bezuidenhout.
  7. Scheveningen - In Scheveningen liggen de volgende buurten: Westbroekpark en Duttendel, Belgisch Park, Van Stolkpark, Duindorp, Duinoord, Zorgvliet, Geuzen- en Statenkwartier en Scheveningen Bad, Dorp en Haven.
  8. Segbroek - Daaronder vallen de buurten Bomen- en Bloemenbuurt, Regentessekwartier, Valkenboskwartier en Heesterbuurt, Vogelwijk en  Vruchtenbuurt.

Ga meteen aan de slag

De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085 - 047 1476. Je kunt ons ook e-mailen of gebruik maken van de chat op onze website.Woning gratis verkopen

Huis kopen in Den Haag

Woningaanbod Den Haag

Het woningaanbod in Den Haag is schaars. Daarom is het vaak lastig om hier een passende woning te vinden. Desondanks plaatsen wij iedere week nieuwe woningen op onze website, omdat wij de woningmarkt in Den Haag nauwlettend volgen.

Naast dat wij vaak woningen beschikbaar hebben in de nieuwe wijken Leidschenveen en Ypenburg, bieden wij ook regelmatig nieuwe woningen aan in de wijken rondom het centrum.

Het maakt eigenlijk niet uit waar je in Den Haag een woning zoekt. Wij bieden iedere week nieuwe woningen aan in Den Haag. Ben je benieuwd of jouw droomwoning hier tussen staat? Bekijk dan snel ons aanbod.

Staat jouw droomwoning er niet tussen? Houd ons woningaanbod dan goed in de gaten, want wij plaatsen regelmatig nieuwe woningen.

Bekijk woningaanbod in Den Haag

 

Gratis waardebepaling

Ben je van plan om je woning te verkopen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de waarde van je woning? Gebruik dan onze online tool waarmee je eenvoudig & snel een waardebepaling kunt aanvragen. Je ontvangt het rapport binnen 5 minuten.

Bepaal de waarde van je woning

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Of stuur een appje aan Kees Asscheman: 06-40361120