De Gratis Makelaar is de makelaar van nu. We maken gebruik van moderne technologie om het verkoopproces zo efficïent en goed mogelijk te laten verlopen. Ook speelt persoonlijke begeleiding een belangrijke rol. Zo krijg je een vast contactpersoon die jou volledig begeleidt en adviseert. Je contactpersoon is direct bereikbaar via mail of telefoon. Op bijgaande flyer zie je wat we allemaal voor je doen. En dat allemaal zonder kosten voor jou!

[klik op afbeelding voor vergroting]                         


 

 

ZO DOEN WIJ DAT:


WoningopnameWoningopname
Als start van onze dienst komt de lokale taxateur bij jou thuis langs om je woning te bekijken. Op basis van de huidige markt, de ligging, het type en de en de staat van jouw woning geeft onze taxateur een realistisch advies voor de vraagprijs en de opbrengst. De taxateur geeft deze informatie aan ons door en wij nemen contact op om dit af te stemmen.Samen bespreken we wat de beste strategie is.
 

 


Woningpresentatie

Fotografie
Natuurlijk moet jouw woning zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Daarom komt als vast onderdeel van onze dienst een woningfotograaf langs om professionele foto’s van jouw huis te maken. Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat jouw woning opgeruimd is en er netjes oogt. Hulp nodig? Zie hier de stylingtips.

 


Inmeten van de woning
Tegelijk met het bezoek van de fotograaf wordt de woning gemeten. Hiermee beschik je over een woningplattegrond en een inmeetrapport volgens de NEN 2580-norm. De foto’s en plattegrond kunt u dan zelf downloeaden en wij gebruiken ze om op onze website en op de grootste woonplatforms van Nederland te publiceren. Op deze manier krijgen potentiële kopers online al een goed beeld van jouw huis.


Verkooptekst
Jij kent jouw eigen woning en buurt het beste. Daarom vragen we je om zelf de verkooptekst te schrijven. Deze tekst kun je gemakkelijk aanleveren via jouw online woningdossier. Hier vind je ook een voorbeeldtekst. Hulp nodig? Laat je tekst schrijven door een professional. De kosten hiervoor bedragen € 90,- incl BTW.


Verkoopbox
Iedereen moet weten dat jouw huis te koop staat. Daarom sturen we je per post (ook zonder kosten) een pakket met:

    •    Verkoopbord voor aan het raam
    •    2 Te koop posters
    •    2 Open huis posters
    •    Flyers voor het open huis
    •    Verkocht stickers
    •    Open huis stickers


Publicatie woonplatforms
Wij plaatsen jouw woning op het meest bekende woningplatform van Nederland : Funda, maar verzorgen daarnaast ook een vermelding op Huislijn, Pararius, Marktplaats en Jaap.

Social media is een belangrijk middel om jouw woning onder de aandacht te brengen. We leveren handige tools aan om jouw eigen netwerk in te zetten. Hiermee behaal je het maximale bereik onder woningzoekers voor jouw woning.

 


 

Open huis
De verkoop van jouw woning start met het organiseren van een open huis. Deze voer je zelf uit. Hulp nodig? Wij hebben ervaren hostesses of zelfs plaatselijke makelaars die je graag helpen. Vraag bij ons naar de kosten voor deze aanvullende dienst.

 


Bieden en onderhandelen
Het bieden kan beginnen. Geïnteresseerden brengen online een bod uit op jouw woning. Dit bod is zichtbaar voor andere geïnteresseerden. Zo houden we het bieden transparant en geven we geïnteresseerden de mogelijkheid om hun bod nog een keer te herzien. Bij elk bod ontvang je van ons een sms of e-mailbericht. Je bent dus meteen op de hoogte als er een nieuw bod wordt uitgebracht. Ook krijg je een link naar het overzicht van alle biedingen op jouw woning. 

Gunnen Jij bepaalt zelf aan wie je jouw woning gunt. In de praktijk zal dit vaak degene met het hoogste bod zijn, maar dit hoeft niet per se. Soms wordt er gekozen voor een partij welke meer zekerheid biedt of waar je gewoon een goed gevoel bij hebt. Ena ls de opbrengst na de eerste biedronde onvoldoende is, dan gaan we natuurlijk door om jou koper te vinden. 


Koopovereenkomst tekenen
Heb je jouw koper gekozen? Dan nemen we namens jou contact op om tot een definitieve koopovereenkomst te komen. Daarna zorgen we er voor dat de overeenkomst wordt ondertekend. Het ondertekenen van de koopovereenkomst gaat digitaal en kan zelfs op jouw mobiel worden uitgevoerd. Dit doen met gebruik van moderne en veilige technieken.

Definitieve overdracht bij de projectnotaris
Nu alleen nog naar de notaris. Ook daar spelen we graag een rol in. Wij informeren de notaris met betrekking tot de verkoop van jouw woning. De notaris draagt zorg voor het contact met jou en de koper. Ook regelt de notaris een soepele overdracht tijdens de definitieve ondertekening van de koopakte op het notariskantoor. Tot slot, alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij onze projectnoraris, de Nationale Notaris.


 

Addertje onder het gras?
Nee, zeker niet. Wij zijn een professionele organisatie, aangesloten bij één van de grootste brancheverenigingen voor makelaars VBO. We doen het alleen net even anders dan anderen. En dat scheelt jou veel geld!

 


Persoonlijke begeleiding
Wij zijn een modern makelaarskantoor en maken gebruik van automatiasering/ digitalisering waar het kan.  Tegelijkertijd hechten wij aan persoonlijke begeleiding en staan dus voor je klaar. We begrijpen dat de verkoop van een woning spannend kan zijn en dat dit belangrijk is voor jou. Als verkoper heb je dan ook een vast  contactpersoon die je in het hele verkoopproces helpt.

 

 


OVERTUIGD?
Dan kunnen we aan de slag!

Ja, ik wil mijn huis verkopen


Heb je nog vragen? Neem dan contact op. Of vraag een informatiegesprek aan.

Informatiegesprek plannen


Online en direct de waarde van jouw woning weten? Binnen 1 minuut heb je het waarderapport van jouw woning.

Wat is mijn huis waard?