Wij helpen je graag met de verkoop van jouw woning. Dat doen we persoonlijk en zonder kosten voor jou.

Precies weten wat we voor je doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet in onderstaand overzicht.

Vraagprijsadvies

Op basis van de staat van je woning en de huidige markt geeft onze taxateur jou een realistisch vraagprijsadvies.

We stemmen de vraagprijs daarna met elkaar af. 

 

Er komt een professionele fotograaf bij je langs om foto’s van je woning te maken. Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat jouw woning er netjes uitziet.

 

Een bouwkundige meet je woning op en zorgt voor een woningplattegrond en een inmeetrapport volgens de NEN 2580-norm. De foto’s en plattegrond zetten we op onze website en op de 5 grootste woonplatforms, waaronder natuurlijk Funda. Zo kunnen potentiële kopers direct een goed beeld krijgen van jouw woning. De inzet van al deze middelen zorgt er ook voor dat je woning beter online wordt gevonden dan andere woningen. 

 

Sterke verkooptekst

Jij kent jouw eigen woning en buurt het beste. Daarom vragen we je om een verkooptekst te schrijven over jouw woning en de buurt. Deze tekst kun je gemakkelijk aanleveren via jouw online woningdossier. 

Dit kunnen we wel uit handen nemen door een professionele tekstschrijver dit te laten doen.

 

Publicatie op de grootste woonplatforms

Wij plaatsen jouw woning gratis op Funda, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Jaap en Facebook.

Hiermee behaal je het maximale bereik onder woningzoekers voor jouw woning.

Potentiële kopers kunnen gaan bieden op jouw woning via onze website. Je kunt de pagina van jouw woning ook delen op jouw eigen sociale media.

 

Verkoopbox

Iedereen in de buurt moet weten dat jouw huis te koop staat. We sturen je daarom kosteloos een verkoopbox op. In de verkoopbox vind je:

    •    Een verkoopbord voor aan het raam

    •    2 ‘Te koop’-posters

    •    2 ‘Open huis’-posters

    •    Flyers voor het Open huis

    •    ‘Verkocht!’ -stickers

    •    ‘Open huis’ - stickers

De items uit de verkoopbox kun je zelf ophangen of uitdelen.

 

Open huis

De verkoop van jouw woning start met het organiseren van een Open huis. Onze hostess kan je ondersteunen bij het  Open huis.

Bieden en onderhandelen

Het bieden kan beginnen. Geïnteresseerde kopers kunnen online een bod uitbrengen op jouw woning. Dit bod is zichtbaar voor andere geïnteresseerden. Zo houden we het bieden transparant.

Bij elk bod ontvang je van ons een sms of e-mailbericht. Je bent dus meteen op de hoogte als er een nieuw bod wordt uitgebracht. Ook krijg je een link naar het overzicht van alle biedingen op jouw woning. 

Jij bepaalt uiteindelijk zelf aan wie je jouw woning gunt. In de praktijk zal dit vaak degene met het hoogste bod zijn, maar dit hoeft niet per se.

 

Koopovereenkomst tekenen

Heb je een bieder geselecteerd? Dan nemen we namens jou contact op met de bieder om tot een definitieve koopovereenkomst te komen. Dat werkt heel simpel. Zowel jij als de koper ontvangen een mail met een link naar de koopovereenkomst. Deze koopovereenkomst is door ons opgesteld. In een paar stappen leiden we je door het ondertekenproces. Je tekent de koopovereenkomst vervolgens digitaal. Het systeem waarmee wij werken is veilig, rechtsgeldig en betrouwbaar.

 

Definitieve overdracht

Nu alleen nog naar de notaris. Ook daar spelen we graag een rol in. Wij informeren de notaris met betrekking tot de verkoop van jouw woning. De notaris draagt zorg voor het contact met jou en de koper. Ook regelt de notaris een soepele overdracht tijdens de definitieve ondertekening op het notariskantoor.

 

Addertje onder het gras?

Nee, natuurlijk niet. We zijn een profesionele organisatie aangesloten bij een van de grootste VBO een brancheverenigingen voor makelaars. We doen het alleen net even anders dan anderen. En dat scheelt jou veel geld! Wil je meer weten over hoe wij ons geld verdienen? Kijk dan even hier.

 

Aan de slag?

Jouw woning verkopen bij De Gratis Makelaar is makkelijk en helemaal zonder kosten voor jou. Ook heb je te allen tijde inzicht in de biedingen op jouw huis. En dat voelt goed.

 

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te bepalen wat we voor jou en jouw woning kunnen betekenen.

Of meld je aan.

Ja, ik wil mijn huis verkopen

Neem contact met mij op