Wil jij jouw huis snel verkopen tegen de beste opbrengstZonder hoge makelaarskostenDan ben je bij ons aan het juiste adres!
 

De Gratis Makelaar verkoopt jouw huis in 5 stappen:

  1. Wij organiseren de verkoop voorbereiding (inclusief taxatie, fotografie en inmeting).

  2. Regelen de marketing via de grootste woonplatforms (waar onder Funda) en social media.

  3. Plannen Open huizen voor het bezichtigen van jouw woning.

  4. Ontvangen de beste biedingen via ons transparante online biedplatform.

  5. Regelen vervolgens de koopovereenkomst voor jou.

Wij bieden jou een volledige makelaars service met persoonlijke begeleiding door ons team van experts.
 

Helemaal gratis?

Dat klopt, helemaal gratis! Bij andere makelaars betaal je al snel duizenden euro's aan courtage, bij ons betaal je niets. Hoe dat kan? Wij zijn de enige makelaar in Nederland die geen kosten doorberekent aan de verkoper bij verkoop. De kosten zijn onderdeel van de koopsom en worden door de koper betaald. Dit betekent dat wij pas geld verdienen als je huis is verkocht. Je weet dus zeker dat we er alles aan doen om je huis zo goed mogelijk te verkopen. Bekijk onderstaand filmpje, daarin leggen we het kort aan je uit!

Wat wij voor je doen.

De Gratis Makelaar is niet alleen gratis voor de verkoper van een woning; onze diensten doen niet onder voor andere makelaars. We geloven zelfs dat onze dienstverlening in veel gevallen beter is geregeld. We begeleiden de verkoop van je woning van begin tot eind op een persoonlijke manier. Zo regelen wij bijvoorbeeld de woningopname, juridische zaken en geven een vraagprijsadvies met behulp van een taxateur met lokale kennis. Ook nemen wij de verantwoordelijkheid voor de marketing en presentatie van je woning. Wij plaatsen een advertentie op Funda en sturen een professionele fotograaf naar je toe om jouw woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Online biedplatform

Als dit allemaal geregeld is, kan de pret beginnen. Dankzij ons online biedplatform kun jij de verkoop van je huis eenvoudig en waar je ook bent in de gaten houden. Is er een nieuw bod uitgebracht op je woning? Je weet het direct en kan de ontwikkelingen op de voet volgen vanaf je smartphone.

Wat is mijn woning eigenlijk waard?

Wil jij weten hoeveel jouw woning waard is? Dat kan bij ons online. In een paar stappen weet je het.

Bekijk de waarde van jouw huis

Lees hieronder hoe anderen onze dienstverlening ervaren:

 

Ga meteen aan de slag

Wil jij je woning verkopen via de voordeligste makelaar? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085 047 1476. Je kunt ons ook e-mailen

Vrijblijvend aanmelden

Stel je vraag

Via WhatsApp kun je ook in direct contact jouw vragen aan ons stellen.

Stel jouw vraag via WhatsApp

 

En nog snel ook!

Kijk maar naar deze grafiek van VBO(de branchevereniging voor makelaars) waar wij lid van zijn. De gemiddelde doorlooptijd van ons kantoor is veel korter dan van andere kantoren.