Wil jij jouw huis snel verkopen tegen de beste opbrengstZonder hoge makelaarskostenDan ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Met ons verkoop jij jouw huis in 5 stappen:

 • Wij organiseren de verkoop voorbereiding (inclusief taxatie, fotografie en inmeting).
 • Regelen de marketing via de grootste woonplatforms (waar onder Funda) en social media.
 • Plannen Open huizen voor het bezichtigen van jouw woning.     
 • Ontvangen de beste biedingen via ons transparante online biedplatform.
 • Regelen vervolgens de koopovereenkomst voor jou.

 

De beste verkoopopbrengst door online biedplatform.

Wij werken met online bieden op een huis. Potentiële kopers hebben de mogelijkheid meerdere keren een bod uit te brengen als ze worden overboden. Voor jou als verkoper leidt dit tot de beste verkoopopbrengst!

De beste verkoopopbrengst

 


In 7 stappen jouw huis verkoopklaar (en krijg een veel hoger bod!)

De verkoop van je woning staat of valt met de presentatie. Een succesvolle transactie begint daarom met goede voorbereidingen. Met de volgende 7 stappen zorg je dat jouw woning helemaal klaar is voor de verkoop. Doe je het goed, dan levert je huis misschien nog veel meer op dan je vooraf had durven dromen!

>>DOWNLOAD RAPPORT HIER <<
 
In 7 stappen je huis verkoopklaar
Voornaam  
Achternaam*  
E-mail*  
Telefoon*  


Helemaal gratis?

Dat klopt, helemaal gratis! Bij andere makelaars betaal je al snel duizenden euro's aan courtage, bij ons betaal je niets. Hoe dat kan? Wij zijn de enige makelaar in Nederland die geen kosten doorberekent aan de verkoper bij verkoop.

Hoe verdienen wij ons geld?

We verdienen ons geld op de volgende manier:

 1. Doordat wij veel zaken hebben gedigitaliserd en geautomatiseerd kunnen we veel voordeliger werken dan andere makelaars.
 2. Gekoppeld aan het online bieden op een woning rekenen wij een fee aan de uiteindelijke koper van de woning. Deze fee wordt onderdeel van de koopsom en kan meegenomen worden in de hypotheek.
 3. Wij hebben een compleet alternatief verdienmodel ontwikkeld. We verdienen geld met aanvullende woonservices in het proces van het kopen en verkopen van een woning. Denk hierbij aan energie aansluiting, internet en hypotheek voor de nieuwe woning. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Rabobank Nederland op het gebied van Hypotheken.

 

ZO DOEN WIJ DAT:


WoningopnameVraagprijsadvies

Als start van onze dienst komt de lokale taxateur bij jou thuis langs om je woning te bekijken. Op basis van de huidige markt, de ligging, het type en de en de staat van jouw woning geeft onze taxateur een realistisch advies voor de vraagprijs en de opbrengst. De taxateur geeft deze informatie aan ons door en wij nemen contact op om dit af te stemmen.Samen bespreken we wat de beste strategie is.
 

 


Woningpresentatie

Fotografie


Natuurlijk moet jouw woning zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Daarom komt als vast onderdeel van onze dienst een woningfotograaf langs om professionele foto’s van jouw huis te maken. Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat jouw woning opgeruimd is en er netjes oogt.

 


Inmeten van de woning


Tegelijk met het bezoek van de fotograaf wordt de woning gemeten. Hiermee beschik je over een woningplattegrond en een inmeetrapport volgens de NEN 2580-norm. De foto’s en plattegrond kunt u dan zelf downloeaden en wij gebruiken ze om op onze website en op de grootste woonplatforms van Nederland te publiceren. Op deze manier krijgen potentiële kopers online al een goed beeld van jouw huis.

Verkooptekst

Jij kent jouw eigen woning en buurt het beste. Daarom vragen we je om zelf de verkooptekst te schrijven. Deze tekst kun je gemakkelijk aanleveren via jouw online woningdossier. Hier vind je ook een voorbeeldtekst. Hulp nodig? Laat je tekst schrijven door een professional. De kosten hiervoor bedragen € 90,- incl BTW.


 

Verkoopbox
Iedereen moet weten dat jouw huis te koop staat. Daarom sturen we je per post (ook zonder kosten) een pakket met:

 • Verkoopbord voor aan het raam
 • 2 Te koop posters
 • 2 Open huis posters
 • Flyers voor het open huis
 • Verkocht en open huis stickers

 

 

 


Publicatie woonplatforms


Wij plaatsen jouw woning op het meest bekende woningplatform van Nederland : Funda, maar verzorgen daarnaast ook een vermelding op Huislijn, Pararius, Marktplaats en Jaap.nl.

Social media is een belangrijk middel om jouw woning onder de aandacht te brengen. We leveren handige tools aan om jouw eigen netwerk in te zetten. Hiermee behaal je het maximale bereik onder woningzoekers voor jouw woning.


 

Open huis


De verkoop van jouw woning start met het organiseren van een open huis. Deze voer je zelf uit. Hulp nodig? Wij hebben ervaren hostesses of zelfs plaatselijke makelaars die je graag helpen. Vraag bij ons naar de kosten voor deze aanvullende dienst.

 


Bieden en onderhandelen


Het bieden kan beginnen. Geïnteresseerden brengen online een bod uit op jouw woning. Dit bod is zichtbaar voor andere geïnteresseerden. Zo houden we het bieden transparant en geven we geïnteresseerden de mogelijkheid om hun bod nog een keer te herzien. Bij elk bod ontvang je van ons een sms of e-mailbericht. Je bent dus meteen op de hoogte als er een nieuw bod wordt uitgebracht. Ook krijg je een link naar het overzicht van alle biedingen op jouw woning. Je kunt dan kiezen wie de beste voorwaarden voor jou heeft. En valt nummer 1 uit, dan heb je nog biedingen achter de hand die dicht op het hoogste bod zitten. Gegarandeerd een goede verkoop voor jou! 
 

Gunnen Jij bepaalt zelf aan wie je jouw woning gunt. In de praktijk zal dit vaak degene met het hoogste bod zijn, maar dit hoeft niet per se. Soms wordt er gekozen voor een partij welke meer zekerheid biedt of waar je gewoon een goed gevoel bij hebt. Ena ls de opbrengst na de eerste biedronde onvoldoende is, dan gaan we natuurlijk door om jou koper te vinden. 


Koopovereenkomst tekenen


Heb je jouw koper gekozen? Dan nemen we namens jou contact op om tot een definitieve koopovereenkomst te komen. Daarna zorgen we er voor dat de overeenkomst wordt ondertekend. Het ondertekenen van de koopovereenkomst gaat digitaal en kan zelfs op jouw mobiel worden uitgevoerd. Dit doen met gebruik van moderne en veilige technieken.

 

Definitieve overdracht bij de projectnotaris


Nu alleen nog naar de notaris. Ook daar spelen we graag een rol in. Wij informeren de notaris met betrekking tot de verkoop van jouw woning. De notaris draagt zorg voor het contact met jou en de koper. Ook regelt de notaris een soepele overdracht tijdens de definitieve ondertekening van de koopakte op het notariskantoor. Tot slot, alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij onze projectnoraris.


 

Addertje onder het gras?


Nee, zeker niet. Wij zijn een professionele organisatie, aangesloten bij één van de  grootste brancheverenigingen voor makelaars VBO. We doen het alleen net even anders dan anderen. En dat scheelt jou veel geld! Kijk maar wat anderen van ons vinden

 


Persoonlijke begeleiding


Wij zijn een modern makelaarskantoor en maken gebruik van automatiasering/ digitalisering waar het kan. Tegelijkertijd hechten wij aan persoonlijke begeleiding en staan dus voor je klaar. We begrijpen dat de verkoop van een woning spannend kan zijn en dat dit belangrijk is voor jou. Als verkoper heb je dan ook een vast contactpersoon die je in het hele verkoopproces helpt.

 

Lees hieronder hoe anderen onze dienstverlening ervaren:

 

 


Online en direct de waarde van jouw woning weten? Binnen 1 minuut heb je het waarderapport van jouw woning.

Wat is mijn huis waard?