Wil jij jouw huis snel verkopen tegen de beste opbrengstZonder hoge makelaarskostenDan ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Met ons verkoop jij jouw huis in 6 stappen:

  • Wij organiseren de verkoop voorbereiding (inclusief taxatie, fotografie en inmeting).
  • Regelen de marketing via de grootste woonplatforms (waar onder Funda) en social media.
  • Plannen Open huizen voor het bezichtigen van jouw woning.     
  • Ontvangen de beste biedingen via ons transparante online biedplatform.
  • Regelen vervolgens de koopovereenkomst voor jou.
  • En dragen alles netjes over aan de notaris. 

Geen zorgen voor jou en veel gemak. 

Helemaal gratis?

Dat klopt, helemaal gratis! Bij andere makelaars betaal je al snel duizenden euro's aan courtage, bij ons betaal je niets. Hoe dat kan? Wij zijn de enige makelaar in Nederland die geen kosten doorberekent aan de verkoper bij verkoop.

We verdienen ons geld op de volgende manier:

Gekoppeld aan het online bieden op een woning rekenen wij een fee aan de uiteindelijke koper van de woning. Deze fee wordt onderdeel van de koopsom en kan meegenomen worden in de hypotheek.

 

Ons team van experts komt langs

Vraagprijsadvies

Als start van onze dienst komt de lokale taxateur bij jou thuis langs om je woning te bekijken. Op basis van de huidige markt, de ligging, het type en de en de staat van jouw woning geeft onze taxateur een realistisch advies voor de vraagprijs en de opbrengst. De taxateur geeft deze informatie aan ons door en wij nemen contact op om dit af te stemmen. Samen bespreken we wat de beste strategie is.
 

Fotografie

Natuurlijk moet jouw woning zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Daarom komt als vast onderdeel van onze dienst een woningfotograaf langs om professionele foto’s van jouw huis te maken. Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat jouw woning opgeruimd is en netjes oogt.

Inmeten van de woning

Tegelijk met het bezoek van de fotograaf wordt de woning gemeten. Hiermee beschik je over een woningplattegrond en een inmeetrapport volgens de NEN 2580-norm. De foto’s en plattegronden gebruiken wij om op onze website en op de grootste woonplatforms van Nederland te publiceren. Op deze manier krijgen potentiële kopers online al een goed beeld van jouw huis.

Publicatie woonplatforms


Wij plaatsen jouw woning op het meest bekende woningplatform van Nederland: Funda, maar verzorgen daarnaast ook een vermelding op Huislijn, Pararius, Marktplaats en Jaap.nl.

Social media is een belangrijk middel om jouw woning onder de aandacht te brengen. We leveren handige tools aan om jouw eigen netwerk in te zetten. Hiermee behaal je het maximale bereik onder woningzoekers voor jouw woning.

Bieden en onderhandelen


Het bieden kan beginnen. Geïnteresseerden brengen online een bod uit op jouw woning. Dit bod is zichtbaar voor andere geïnteresseerden. Zo houden we het bieden transparant en geven we geïnteresseerden de mogelijkheid om hun bod nog een keer te herzien. Bij elk bod ontvang je van ons een sms of e-mailbericht. Je bent dus meteen op de hoogte als er een nieuw bod wordt uitgebracht. Ook krijg je een link naar het overzicht van alle biedingen op jouw woning. Je kunt dan kiezen wie de beste voorwaarden voor jou heeft. En valt nummer 1 uit, dan heb je nog biedingen achter de hand die dicht op het hoogste bod zitten. Gegarandeerd een goede verkoop voor jou! 

Gunnen Jij bepaalt zelf aan wie je jouw woning gunt. In de praktijk zal dit vaak degene met het hoogste bod zijn, maar dit hoeft niet perse. Soms wordt er gekozen voor een partij welke meer zekerheid biedt of waar je gewoon een goed gevoel bij hebt.

 

Koopovereenkomst tekenen


Heb je jouw koper gekozen? Dan nemen we namens jou contact op om tot een definitieve koopovereenkomst te komen. Daarna zorgen we er voor dat de overeenkomst wordt ondertekend. Het ondertekenen van de koopovereenkomst gaat digitaal en kan zelfs op jouw mobiel worden uitgevoerd. Dit doen we met gebruik van moderne en veilige technieken.


Persoonlijke begeleiding


Wij zijn een modern makelaarskantoor en maken gebruik van automatiasering waar het kan. Tegelijkertijd hechten wij aan persoonlijke begeleiding en staan dus voor graag je klaar. We begrijpen dat de verkoop van een woning spannend kan zijn en dat dit erg belangrijk is voor jou. Als verkoper heb je dan ook een vast contactpersoon die je in het hele verkoopproces helpt.

 

Meld je hier vrijblijvend aan

 

Lees hieronder hoe anderen onze dienstverlening ervaren:

 

Meld je hier vrijblijvend aan

 

 


Online en direct de waarde van jouw woning weten? Binnen 1 minuut heb je het waarderapport van jouw woning.

Wat is mijn huis waard?

 

Meld je hier vrijblijvend aan