Ons Basispakket is al heel compleet. Hoe kunnen wij dat zonder kosten aanbieden zul je wellicht denken...

De Gratis Makelaar werkt graag transparant, ook wat betreft het verdienmodel.

We verdienen ons geld op de volgende manieren: 

  • Doordat wij veel zaken hebben gedigitaliserd en geautomatiseerd zijn wij in staat veel voordeliger te werken dan andere makelaars.

  • Gekoppeld aan het online bieden op een woning rekenen wij een fee van €1.999,- aan de uiteindelijke koper van de woning. Deze fee wordt onderdeel van de koopsom en kan meegenomen worden in de hypotheek.

  • Wij hebben een alternatief verdienmodel ontwikkeld. We verdienen geld met aanvullende woonservices in het proces van het kopen en verkopen van een woning. Denk hierbij aan energie-  en internetaansluitingen, hypotheken (Rabobank) en verzekeringen voor de nieuwe woning.

 

Bij ons betaal je als verkoper bij verkoop met het basis pakket dus niets. En toch leveren wij daar een professionele en complete dienst voor met persoonlijke begeleiding.

 

Informatie aanvragen 

 


Persoonlijke begeleiding voor iedere woning verkoper


Wij hebben voor de verkoop van woningen al veel zaken gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Een koopovereenkomst tekenen doe je bijvoorbeeld met je mobiele telefoon. Super makkelijk toch voor jou en de koper! Ook kunnen potentiële kopers alle informatie over jouw woning 24/7 downloaden zonder dat ze ons hoeven te bellen of mailen voor de aanlevering hier van. Zomaar een paar handige voorbeelden van hoe we zaken anders aanpakken. We richten ons op gemak voor onze klanten en werken efficiënt. Daardoor zijn we ook nog eens de voordeligste makelaar in de markt. Tegelijkertijd hechten wij aan persoonlijke begeleiding en staan we met veel plezier voor je klaar voor al jouw vragen over de verkoop. We begrijpen dat de verkoop van een woning spannend kan zijn en dat dit erg belangrijk is voor jou. Als verkoper heb je dan ook een vast contactpersoon die je in het hele verkoopproces helpt. 

Bekijk hier onze video!

Vraagprijsadvies bij jou thuis

Als start van het verkoopproces komt de lokale makelaar/ taxateur bij jou thuis langs om je woning te inventariseren. Op basis van o.a. de huidige marktomstandigheden, de ligging van jouw woning, het type en de staat van jouw woning geeft onze taxateur een realistisch advies voor de vraagprijs en de opbrengst. Wij nemen na dit bezoek  contact met je op om de vraagprijs af te stemmen. Samen bespreken we wat de beste strategie voor de verkoop is.
 

Informatie aanvragen

Professionele foto's

Natuurlijk moet jouw woning zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Dat is de eerste indruk die eventuele kopers krijgen van jouw woning.  Daarom komt als vast onderdeel van onze verkoop dienst een woningfotograaf langs om professionele foto’s van jouw woning te maken. Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat jouw woning opgeruimd is en netjes oogt. 

Inmeten van de woning

Tegelijk met het bezoek van de fotograaf wordt de woning gemeten. Hiermee beschik je over een woningplattegrond en een inmeetrapport volgens de NEN 2580-norm. De foto’s en plattegronden gebruiken wij om op onze website en op de grootste woonplatforms van Nederland te publiceren. Op deze manier krijgen potentiële kopers online al een goed beeld van jouw huis.

Publicatie woonplatforms

Wij plaatsen jouw woning op het meest bekende woningplatform van Nederland: Funda, maar verzorgen daarnaast ook een vermelding op Huislijn, Pararius, Marktplaats en Jaap.nl.

Social media is een belangrijk middel om jouw woning onder de aandacht te brengen. We leveren handige tools aan om jouw eigen netwerk in te zetten. Hiermee behaal je het maximale bereik onder woningzoekers voor jouw woning.

Lees hieronder hoe anderen de verkoop van hun woning hebben ervaren:

Wij zijn bijzonder trots op de reviews die wij de afgelopen jaren van onze woning verkopers hebben ontvangen. Heel veel lovende woorden waar we af en toe van moesten blozen. En natuurlijk gaat bij ons niet atlijd alles perfect, wij zijn ook gewoon mensen. Maar we doen in ieder geval altijd ons uiterste best voor jou. Beloofd. 

 

Bieden en onderhandelen


Geïnteresseerden brengen na het bezoeken van jouw woning online een bod uit. Dit bod is zichtbaar voor andere geïnteresseerden. Zo houden we het bieden transparant en geven we geïnteresseerden de mogelijkheid om hun bod nog een keer te herzien. Bij elk bod ontvang je van ons een sms of e-mailbericht. Je bent dus meteen op de hoogte als er een nieuw bod wordt uitgebracht. Na het verstrijken van de biedtermijn ontvang je 's avonds direct al het biedverslag. Je kunt dan alvast bekijken wie naast het beste bod de best passende voorwaarden voor jou heeft. Je maakt dus zelf de keuze aan wie je jouw woning verkoopt. Dat kan ook de persoon zijn waar je een goede klik mee had tijdens de bezichtigingen. Best sympathiek :-)

Wij bellen je in ieder geval de volgende dag op om de biedingen met je door te nemen.  En zonodig helpen we je met het maken van een keuze. 

Informatie aanvragen

 

Koopovereenkomst tekenen


Heb je jouw koper gekozen? Dan nemen we namens jou contact op om tot een definitieve koopovereenkomst te komen. Daarna zorgen we er voor dat de overeenkomst wordt ondertekend. Het ondertekenen van de koopovereenkomst gaat digitaal en kan zelfs op jouw mobiel worden uitgevoerd. Super makkelijk voor jou en de koper, want jullie hoeven niet naar kantoor te komen, maar zien elkaar nog wel bij de notaris. Digitaal tekenen  doen we met gebruik van moderne en veilige technieken. 

 

Wil je eerst even bellen en met iemand uit ons team praten over de verkoop van jouw woning? Dat kan natuurlijk ook.

 

 

 

Jeremy en Kees staan je graag te woord. Bel of app naar 085-051 73 91 voor Jeremy (boven). Of bel of app naar 085 - 05173 90 voor Kees (onder).