De wijze van oriënteren op een woning is veranderd, maar nog niet alle makelaars veranderden mee. Mensen kijken uit nieuwsgierigheid nog in de etalage van de makelaar, maar niet meer om op een woning te oriënteren. Deze vinden ze online. Denk maar eens na hoe jij op zoek bent gegaan?

Maximaal bereik voor jouw woning

Het gaat nu om het grootste online bereik voor jouw woning. Wij plaatsen jouw woning dan ook op de grootste woonplatforms van Nederland. Uiteraard hebben we het dan o.a. over Funda waar de meeste koopwoningen te vinden zijn. Daar komen veruit de meeste woningzoekers. Om de verkoop van jouw woning te bevorderen plaatsen we jouw woning ook op Jaap.nl, Pararius, Marktplaats en Huislijn. Ook dit zijn sterke woonplatforms met veel geïnteresseerden die een woning willen kopen.

Inzet social media

Via ons eigen platform is het eenvoudig om jouw woning, nadat het te koop is gezet, te delen op Facebook, Linkedin, Instagram en Twitter. Het doel hiervan is om de woning te delen binnen jouw netwerk. Dat geeft direct al een groot bereik. Vraag eventueel vrienden en bekenden in jouw netwerk om ook jouw woning te delen. Dan zet je echt de kracht van jouw netwerk in!

Uiteraard bouwen wij ook aan ons eigen bereik en delen we vanuit De Gratis Makelaar alle koopwoningen op social media. Iedere woning die wij delen komt via ons in een groot netwerk van woningzoekenden terecht.

Wij hebben een indrukwekkend bestand met woningzoekenden

Doordat wij sterk online gericht zijn hebben we veel email adressen verzameld van mensen die op zoek zijn naar een woning. Jouw woning verwerken wij in mailings die naar duizenden woningzoekers wordt gestuurd. De kans is groot dat jouw koper hier tussen zit.

Lees ook de volledige serie:

  1. Verdienmodel
  2. Hoe wordt de vraagprijs bepaald?
  3. Online biedplatform
  4. Ons Verhaal
  5. Woningmarketing
  6. Open huizen

 

Wil jij je woning verkopen via ons? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085-0471476. Je kunt ons ook e-mailen of maak gebruik van de chat op onze website.

Ben je al overtuigd en wil jij jouw woning direct aanmelden?
Vrijblijvend aanmelden

Wil je liever door ons gebeld worden op een moment dat het jou uitkomt?
Plan een belafspraak