Nadat we de marketing voor jouw huis goed hebben ingezet volgen de reacties van geïnteresseerden. Voordat jouw woning online wordt gezet stemmen we af hoe we omgaan met bezichtigingsaanvragen. We hebben een online planningstool gebouwd waarmee geinteresseerden zelf een afspraak kunnen inplannen. JIj krijgt daar autiomatisch een bericht van. UIteraard stemmen we van te voren met jou af op welke dagen en tijdstippen dit mogelijk is. We plannen dit zo veel mogelijk kort op elkaar. Dat is praktisch voor jou, want dan hoef je niet voor ieder individueel bezoek de woning helemaal op te ruimen.

Doe ik dat zelf? Of kan ik wat hulp krijgen?

Wij weten dat veel mensen het spannend vinden om zelf de Open huizen te doen. Tegelijkertijd weten we ook dat potentiële kopers het enorm waarderen als de verkoper aanwezig is. Deze kan namelijk het beste vertellen hoe het is om in het huis te wonen en welke voorzieningen er in de omgeving zijn.

Om jou te ondersteunen hebben we een mooie aanvullende service. Je kunt je laten ondersteunen door een van onze hostesses. Deze gastvrouw heet de bezoekers welkom en licht onze werkwijze toe. Daarnaast verzamelt zij de vragen van geïnteresseerden waar nog geen antwoord op is gekomen. Deze zet zij door naar kantoor, zodat we de volgende dag deze vragen alsnog kunnen beantwoorden. 

Hoeveel mensen komen er naar mijn huis toe?

Jij wilt natuurlijk graag weten hoeveel mensen naar jouw Open Huis komen. Wij registreren op voorhand via onze website alle bezoekers die zich online kunnen aanmelden voor het Open huis. Door deze registratie weten we wie er komen. Bovendien kunnen mensen na registratie alle woningstukken online inzien. Makkelijk toch!

Lees ook de volledige serie:

  1. Verdienmodel
  2. Hoe wordt de vraagprijs bepaald?
  3. Online biedplatform
  4. Ons Verhaal
  5. Woningmarketing
  6. Open huizen

 

Wil jij je woning verkopen via de voordeligste makelaar? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085-0471476.
 

Ben je al overtuigd en wil jij jouw woning direct aanmelden?
Vrijblijvend aanmelden

 

Of wil je liever vrijblijvend informatie aanvragen. Dat kan natuurlijk ook.
Informatie aanvragen