Wat denk jij dat het beste werkt?

Nadat we de marketing voor jouw huis goed hebben ingezet volgen de reacties. Voordat jouw woning online wordt gezet stemmen we af hoe we omgaan met bezichtigingsaanvragen. Onze ervaring is dat bij de meeste woningen het Open huis goed werkt. Bovendien is dit ook nog eens praktisch voor jou, want dan hoef je niet voor ieder individueel bezoek de woning helemaal op te ruimen.

Bovendien werkt het online biedplatform het beste in combinatie met het houden van Open huizen. Standaard werken we met 2 Open huizen. Dit geeft mensen goed de gelegenheid om jouw woning te bekijken en bij interesse nog eens langs te komen met partner, familie of adviseur.

Doe ik dat zelf? Of kan ik wat hulp krijgen?

Wij weten dat veel mensen het spannend vinden om zelf de Open huizen te doen. Tegelijkertijd weten we ook dat potentiële kopers het enorm waarderen als de verkoper aanwezig is. Deze kan namelijk het beste vertellen hoe het is om in het huis te wonen. En welke voorzieningen er in de omgeving zijn.

Om jou te ondersteunen hebben we een mooie aanvullende service. Je kunt je laten ondersteunen door een van onze hostesses. Deze gastvrouw heet de bezoekers welkom en licht onze werkwijze toe. Daarnaast verzamelt zij de vragen van geïnteresseerden waar nog geen antwoord op is gekomen. Deze zet zij door naar kantoor, zodat we de volgende dag deze vragen alsnog kunnen beantwoorden. 

Hoeveel mensen komen er naar mijn huis toe?

Jij wilt natuurlijk graag weten hoeveel mensen naar jouw Open Huis komen. Wij registreren op voorhand via onze website alle bezoekers die zich online kunnen aanmelden voor het Open huis. Door deze registratie weten we wie er komen. Bovendien kunnen mensen na registratie alle woningstukken online inzien. Makkelijk toch!

Vraagprijsadvies aan huis

Ben jij van plan jouw woning te verkopen en wil je dat we van tevoren langs komen voor vraagprijsadvies.

Dat kan. Laat het ons weten via het contactformulier.

Vraagprijs advies aanvragen

 

Lees ook de volledige serie:

  1. Verdienmodel
  2. Hoe wordt de vraagprijs bepaald?
  3. Online biedplatform
  4. Ons Verhaal
  5. Woningmarketing
  6. Open huizen

 

Wil jij je woning verkopen via de voordeligste makelaar? De Gratis Makelaar gaat graag voor je aan de slag. We zijn telefonisch te bereiken op 085-0471476. Je kunt ons ook e-mailen of maak gebruik van de chat op onze website.

Ben je al overtuigd en wil jij jouw woning direct aanmelden?
Vrijblijvend aanmelden

Wil je liever door ons gebeld worden op een moment dat het jou uitkomt?
Plan een belafspraak