Zeelaan 87, Heemskerk

€ 225.000 bieden vanaf € 225.000
Naar woningdossier
Sluit over:
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN? Op onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 27 JANUARI 2021 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Zeelaan 87, Heemskerk
Dit superleuke top-appartement van bijna 73m2 heeft twee balkons, twee slaapkamers en een (fietsen)berging van maar liefst 17m2. Aan de voor- en achterzijde heb je prachtig uitzicht over Heemskerk en het gebouw grenst aan een groot plantsoen met een leuke speelplek voor de kinderen. Dit is het perfecte appartement ten opzichte van strand, duin en de A9 richting Haarlem, Schiphol en Amsterdam!

Vlak om de hoek stopt de bus die je naar Beverwijk, Castricum en Uitgeest brengt. Tegelijk woon je maar 300 meter van het winkelgebied van Heemskerk; de plek om te winkelen of naar je favoriete restaurant te gaan. Loop naar het Heemskerkerduin of pak de fiets naar Wijk aan Zee; het is allemaal binnen handbereik.

Indeling

Appartementengebouw:
Aan de Zeelaan is de gezamenlijke entree met de brievenbussen, bellentableau en de trap naar de bovengelegen verdiepingen. Op de begane grond zijn een gezamenlijke berging en een privéberging van meer dan 17m2; zo heb je genoeg ruimte voor de fiets en andere spullen. Ga je mee naar de bovenste verdieping om van het uitzicht te genieten?

Appartement:
Per verdieping zijn slechts twee appartementen én je woont op de bovenste verdieping; hierdoor woon je rustig en heb je veel privacy. Achter de rode voordeur is de ruime hal, voorzien van een laminaatvloer, paneeldeuren en een lambrisering. Deze laminaatvloer ligt in nagenoeg het hele appartement; een prima start als je hier gaat wonen!

De woonkamer is een lichte leefruimte met een deur naar het balkon en een groot raam, beiden aan de zuidkant. Er is voldoende ruimte voor een zithoek, tv-meubel en een eethoek. In de woonkamer is de doorgang naar de keuken, voorzien van een wandopstelling met diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en een vriezer. In de keuken is de deur naar het tweede balkon waar je over de woningen aan de van Woesikstraat kijkt.

Het appartement heeft twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is vanuit de hal te bereiken en heeft een deur naar het balkon aan de achterzijde. Geen bewoners die langs het slaapkamerraam lopen en geen bovenburen; het zijn twee voordelen van dit appartement. Aan de voorzijde is de tweede slaapkamer, ingericht als werkkamer.

Verrassend is de bijkeuken/wasruimte, te bereiken vanuit de hal. Hier staan de wasmachine en droger, hangt de cv-ketel en heb je veel plek om spullen op te bergen. Verder zijn vanuit de hal de toiletruimte en de badkamer te bereiken. De toiletruimte is netjes betegeld en heeft een fonteintje; de badkamer is ingericht met een douche, wandradiator en een wastafel.

Exterieur:
Dit leuke appartement heeft twee balkons. Het balkon aan de voorzijde ligt op het noordwesten en aan de achterzijde is het tweede, tevens grootste balkon. Hier zit je heerlijk in de zon en kijk je uit over het brede plantsoen met de mooie bomen.

Bijzonderheden:
- Kunststof kozijnen met isolatieglas;
- Twee slaapkamers;
- Laminaatvloer in de hal, woonkamer en beide slaapkamers;
- Twee balkons;
- Servicekosten € 150,00 per maand;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Overdracht via De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1965
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Zeelaan 87, Heemskerk