Wil jij eenvoudig €200,- verdienen en ken jij bijvoorbeeld een vriend, collega, familielid of kennis die binnenkort een woning gaat verkopen? Laat het ons dan weten! Krijgen wij de opdracht, dan ontvang jij van ons €200,-.

 

 

Waarom Tip een vriend?

Een woning verkopen is een kwestie van vertrouwen en een goede makelaar is niet altijd eenvoudig te vinden. Het is dan ook fijn wanneer je kunt bouwen op de positieve ervaringen van bekenden. Positieve ervaringen willen wij graag stimuleren en daarom bestaat er nu de "Tip een vriend- vergoeding".

Wat moet ik ervoor doen om €200,- te ontvangen?

Ken jij iemand die zijn of haar woning wil verkopen, vertel dan over De Gratis Makelaar en geef zijn of haar contactgegevens, met hun toestemming, aan ons door. Wij nemen dan contact op en doen de rest. Krijgen wij de verkoopopdracht dan ontvang jij van ons €200,-. Je kent vast 1 of meerdere mensen die hun huis willen verkopen.

Wanneer ontvang ik €200,-?

De vergoeding wordt aan jou uitbetaald, zodra de door jou aangebrachte verkoper voor de opdracht heeft getekend en de woning op onze site is geplaatst.

De vergoeding wordt uitbetaald over woningen die daadwerkelijk in opdracht worden genomen. Besluit de aangebrachte verkoper niet over te gaan tot verkoop dan is er geen recht op een vergoeding.

De "Tip een vriend-vergoeding" bedraagt €200,- en geldt voor woningen in heel Nederland.

Het is ook mogelijk om bekenden uit andere plaatsen dan waar jezelf woont aan te brengen.

Is de aangebrachte verkoper al bekend bij De Gratis Makelaar, doordat deze persoon zich al eerder op het platform heeft geregistreerd, dan heeft de aanbrenger geen recht op een vergoeding.

Het is De Gratis Makelaar toegestaan een woning niet in opdracht te nemen wanneer deze niet goed aansluit bij de dienstverlening. Voorbeelden zijn, uitzonderlijk moeilijk verkoopbare woningen, woningen die tegen een onrealistische verkoopprijs dienen te worden verkocht, incourante woningen etc.

Je mag ongelimiteerd nieuwe verkopers aanbrengen. Voor iedere nieuw aangebrachte verkoper ontvang jij van ons €200,-. 

 

 

“Tip-een-vriend” is van kracht onder deze voorwaarden per 18 mei 2020.