Martinus Nijhoffweg 189, Den Haag

€ 245.000 bieden vanaf € 245.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 257.000 Marco-27 / Den Haag 20:27 op 18 nov
€ 255.000 Magdalena-3 / Amstelveen 20:17 op 18 nov
€ 254.000 Marco-27 / Den Haag 20:04 op 18 nov
€ 249.000 Magdalena-3 / Amstelveen 20:03 op 18 nov
Totaal: 8 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?
Op onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 18 NOVEMBER 2020 20:00 UUREen bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Martinus Nijhoffweg 189, Den Haag
Nieuwbouw zonder wachttijd; het kan als jij de nieuwe eigenaar wordt van deze gave maisonnette in het Wateringse Veld. Je hebt het comfort van een eigen parkeerplaats, een balkon op woonkamerniveau en een fantastisch dakterras voor ongekend zonplezier. Ook aan de fiets is gedacht want bij het appartement hoort een privéberging in de onderbouw. De vloeroppervlakte is iets meer dan 55m2, exclusief het balkon en het dakterras. Wordt dit jouw ‘thuis’?

Deze maisonnette maakt onderdeel uit van Het Vrije Veld met 71 uitstekend geïsoleerde en energieneutraal gebouwde woningen op basis van "nul op de meter". Er wordt voldoende duurzame energie opgewekt op om bij gemiddelde klimaatomstandigheden en gemiddeld gebruik volledig in eigen energiebehoefte te voorzien. Dit merk je straks aan de energielasten want die zullen nagenoeg nul zijn.

De maisonnette heeft een gunstige ligging vlakbij de snelweg A4, de International School of The Hague, strand, zee en duinen, sportfaciliteiten, het winkelcentrum in Wateringen en de vernieuwde Boulevard van Kijkduin.

Indeling:
Het appartementengebouw heeft een afgesloten, gezamenlijke entree met het bellentableau, de brievenbussen en de intercom met videobeeld. Met de trap of lift zijn de parkeergarage en de bovengelegen verdiepingen te bereiken. Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats de in afgesloten parkeergarage, te bedienen met een afstandsbediening. Er zijn ondergrondse vuilcontainers en de ruimte rondom het appartementengebouw verkeert in nieuwstaat.

Appartement:
Op de tweede verdieping is de hal van het appartement met de trap naar de derde verdieping. Tevens is op deze verdieping een ruime slaap-/werkkamer met een groot raam; zo kun je volop genieten van de lichtinval en het uitzicht. De wanden en vloer zijn klaar om te stucen of behangen en het plafond is reeds voorzien van spuitwerk.

Via de trap kom je op de derde verdieping met de woonkamer, keuken, een tweede slaapkamer en de badkamer. De woonkamer is een lichte leefruimte met schuifdeuren naar het balkon en een aparte ruimte met de verwarmingsinstallatie. Zie je jouw meubels al staan in deze fijne woonkamer? Leg een vloer, zorg voor een leuke wandafwerking en je kunt direct verhuizen!

De open keuken heeft een splinternieuwe wandopstelling met diverse inbouwapparatuur van Siemens: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en een magnetron. De stijlvolle kokend waterkraan is van Cube.

Vanuit de keuken zijn de tweede slaapkamer en de badkamer te bereiken. De lichte badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, toilet en een wastafel met spiegel en planchet.

Via de trap in de keuken is het dakterras te bereiken. Met een druk op de knop opent het dakluik en stap je op het prachtige dakterras waar je volop geniet van de zon en het uitzicht.

Exterieur:
Het appartement heeft een balkon op woonkamerniveau, ruim genoeg om met een paar mensen buiten te zitten. Het dakterras is de kers op de taart; hier heb je veel ruimte en geniet je volop van de zon. Nodig je vrienden en familie uit en geniet samen van deze prachtige plek in den Haag.

Bijzonderheden:
- Eeuwigdurend recht van erfpacht met een canon van € 340,00 per half jaar;
- Vloerverwarming en koeling op alle verdiepingen;
- Driedubbel glas in alle kozijnen en ramen;
- Energieneutraal (EPC = 0.00), hierdoor zijn gunstige financieringsvoorwaarden mogelijk;
- Vaste parkeerplaats in de parkeergarage;
- Voorzien van een warmtepomp en WTW-installatie;
- Toegang tot dakterras via gemotoriseerd glazen dakluik;
- Energielabel A+++;
- Overdracht via De Nationale notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Maisonette
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
2020
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Martinus Nijhoffweg 189, Den Haag