Vettenoordstraat 63c, Vlaardingen

€ 160.000 bieden vanaf € 160.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 190.000 marlene-1 / Rotterdam 20:09 op 19 okt
€ 189.000 Martin-35 / Sassenheim 20:03 op 19 okt
€ 188.000 Aybeniz / Rotterdam 20:02 op 19 okt
€ 187.000 ANGELO / wieringwerf 20:00 op 19 okt
Totaal: 25 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

Deze woning bezichtigen? Dat kan, ga naar onze website om een bezichtiging in te plannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch?

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 19 OKTOBER 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Vettenoordstraat 63c, Vlaardingen
Goed onderhouden, zeer licht, ruimtelijk en sfeervol 3-kamer appartement (voorheen 4-kamer) met kunststof kozijnen en dubbel glas.

Deze goed onderhouden woning is gelegen op de bovenste woonlaag (derde verdieping) en is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas en beschikt over een riante woon-/eetkamer, nette keuken, 2 slaapkamers, nette badkamer, apart toilet en een balkon op het zuiden met vrij uitzicht.
Rustige centrale ligging nabij het centrum van Vlaardingen (loopafstand ca. 10 min.), diverse scholen, het Metrostation Vlaardingen-Centrum en op korte afstand van de uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: entree, afgesloten portiek met brievenbussen-en bellentableau. Verzorgd trappenhuis en toegang tot de individuele berging in de onderbouw.

Derde verdieping: entree/hal met spachtelputzwanden, laminaatvloer, ruime bergkast.
Betegeld toilet met systeemplafond. Nette badkamer met lichte betegeling, wastafel, douchehoek met scherm, systeemplafond met inbouwverlichting en kunststof kozijn met dubbel glas.
Twee slaapkamers afm. (ca. 4,26 x 2,54 m) en (ca. 3,82 x 1,92 m) beide voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijn met dubbel glas. Doorgebroken woonkamer met zeer prettig lichtinval, massief houten vloerdelen, structuurwanden en toog naar eethoekgedeelte;
Half open keuken (toog) in L-opstelling met inbouwkoelkast, -vriezer, -combimagnetron, -gaskookplaat, -rvs afzuigkap, -vaatwasser, wasmachineaansluiting, badgeiser (jaarlijks onderhouden en gekeurd) en toegang tot ruim en zonnig achterbalkon.

Bijzonderheden
Bouwjaar 1949;
Gebruiksoppervlakte wonen ca. 74 m2;
Gelegen op eigen grond;
Blokverwarming;
Warmwatervoorziening middels badgeiser (gekeurd in 2020);
Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas;
Balkon ligging zuiden (ochtend/middag zon);
Berging aanwezig in de onderbouw;
Actieve VvE periodieke bijdrage € 175,40 per maand incl. voorschot stookkosten (€ 79,27);
Het dak is in 2020 volledig gerenoveerd;
Vrij parkeren;
Opleverdatum: ca. februari 2021;
Deze woning is een beeldbepalend object;
Ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
Projectnotaris: Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1949
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Vettenoordstraat 63c, Vlaardingen