Salamanderveen 328, Spijkenisse

€ 220.000 bieden vanaf € 219.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 256.000 Andrii / Pijnacker 21:28 op 18 jan
€ 255.000 Kamil-1 / Voorburg 21:13 op 18 jan
€ 254.000 Andrii / Pijnacker 20:58 op 18 jan
€ 253.000 Kamil-1 / Voorburg 20:48 op 18 jan
Totaal: 29 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN? Op onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 18 JANUARI 2021 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Salamanderveen 328, Spijkenisse
In een rustige straat staat deze ruime tussenwoning met drie (mogelijk vijf) slaapkamers, een badkamer met ligbad en een lichte woonkamer met halfopen keuken. Je kunt parkeren op eigen terrein, de berging is ruim genoeg voor meerdere fietsen en de achtertuin heeft een mooie ligging op het zuidwesten. Zoek je ruimte dan is dit DE woning waar je naar op zoek bent!

De Salamanderveen is een straat zonder doorgaand autoverkeer. Iets verder in de straat is een speelveldje voor de kinderen en er is een voetbalveldje achter de bomen. Naast dit voetbalveldje zijn een basisschool, kinderopvang en een Montessori school. Diverse winkels en een supermarkt zijn maar 700 meter lopen of fietsen en met de auto ben je na ongeveer 10 minuten bij de A15 richting de Maasvlakte en Rotterdam.

Indeling:

Begane grond:
Via de oprit loop je naar de voordeur van deze verrassend ruime woning. Aan de rechterzijde zie je de berging van meer dan 5.50 meter diep; ruim genoeg voor de fietsen en verder te gebruiken als opslagruimte.

Open de voordeur en stap de hal naar binnen, voorzien van een laminaatvloer. Achter de verschillende deuren zijn de woonkamer, toiletruimte met fonteintje en de meterkast. Naast de meterkast is plek voor een kapstok en het plafond is voorzien van inbouwverlichting.

De woning heeft een lichte, ruime woonkamer met een deur naar de tuin en een balkenplafond die in een lichte kleur is geschilderd. In de hoek van de woonkamer is de open trap naar de eerste verdieping en op de vloer ligt hetzelfde laminaat als in de hal.

Aan de voorzijde is de halfopen keuken met veel lichtinval door de grote ramen en een wandopstelling met diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast met vriesvak. Nu staat de eettafel in de keuken maar hiervoor is ook ruimte in de woonkamer.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn twee (voorheen drie) slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers samengevoegd tot een grote kinderkamer en aan de voorzijde is een tweede, ruime kinderkamer. Op een eenvoudige manier is de oorspronkelijke indeling met drie slaapkamers te realiseren. Op beide slaapkamers en de overloop ligt dezelfde laminaatvloer.

De badkamer is ingedeeld met een ligbad, tweede toilet en een wastafelmeubel. Zowel de wanden als de vloer zijn geheel betegeld en de ramen zorgen voor lichtinval.

Tweede verdieping:
Wat je aan de voorzijde niet verwacht is dat deze woning een grote tweede verdieping heeft met een grote slaapkamer, inloopkast, een berging en een overloop waar de wasapparatuur kan staan. Je kunt de slaapkamer zelfs splitsen in twee slaapkamers; hiervoor hoef je alleen een scheidingsmuur te plaatsen. Op de slaapkamer en in de inloopkast ligt een eikenhouten vloer.

Exterieur:
Aan de voorzijde is de oprit waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om op eigen terrein te parkeren. Vanuit de woonkamer is de achtertuin te bereiken, gelegen op het zuidwesten. De brede zonwering zorgt voor schaduw en de houten schuttingen bieden privacy. De achtertuin is grotendeels bestraat en er is een poort naar de gezamenlijke achterom.

Bijzonderheden:
- De woning staat op 140m2 eigen grond;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Verwarming via een cv-ketel (eigendom);
- Het buitenschilderwerk aan de achterzijde is in 2018 gedaan;
- Hardhouten kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Drie (voorheen vier) slaapkamers met de mogelijkheid voor vijf slaapkamers;
- Ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
- Overdracht vindt plaats bij de Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1974
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Salamanderveen 328, Spijkenisse