Heb jij zin om met ons de makelaardij flink op te schudden?

De Gratis Makelaar is koploper in het omvormen van de makelaarswereld. Wij zijn geen traditionele partij maar maken gebruik van moderne technologie om het verkoopproces van woningen zo efficiënt en goed mogelijk te laten verlopen. Daarbij zijn wij voor transparantie en gaan niet voor handjeklap achter gesloten deuren maar voor een open en eerlijk online biedsysteem voor verkoper en koper.

 

Onze missie: Huizen(ver)kopers keuze en zekerheid geven bij een van de grootste financiële transacties in hun leven."

 

Wie zijn wij

De Gratis Makelaar is een jong en modern bedrijf. Met onze vooruitstrevende werkwijze maken wij de makelaarswereld transparant. Dit doen we met een leuk en enthousiast team vanuit een gezellige werkplek in hartje Rotterdam!

 

Dit doe jij

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het genereren van leads, jouw focus is daarbij gericht op Paid Advertising: SEA, Social & Display. Met jouw inzet versterk je de (online) zichtbaarheid van De Gratis Makelaar en daarmee lever je een grote bijdrage aan de groei van het bedrijf!

Zoals een echte marketeer streef jij maar één doel na: explosieve groei! Met een procesmatige manier pak jij online marketing initiatieven op, je durft hiermee te experimenteren en weet snel tot resultaat te komen.

Je staat niet stil en zet van uit jouw persoonlijke drive in op het inwinnen van expertise op het gebied van paid advertising. Dagelijks stel jij jezelf de vraag: Hoe verbeter ik het conversie percentage van onze bezoekers (CRO)? En hoe bereik ik mensen die een woning te verkopen hebben om ze kennis te laten maken met onze unieke dienst. Je monitort onze belangrijkste pagina’s. Je analyseert, bijv. met behulp van Hotjar, de resultaten van jouw werk, waar in je continue aan de knoppen draait welke leidt tot een perfecte conversie optimalisatie. Je (a/b) test wat het beste werkt en weet verschillende methodes in te zetten. Je hebt het lef om dingen drastisch anders te doen. Je data gedreven mindset in combinatie met je skills als het gaat om tooling en automation maken jouw succesvol.

 

Dit ben jij

 • Onze nieuwe collega heeft een online marketing profiel. Je hebt originele ideeën en gaat geen uitdaging uit de weg.
 • Je hebt een aantal best practices op het gebied van online marketing uit je (eerste) werkervaring, jouw aandeel in groei kan je hierin duidelijk onderbouwen.
 • Je bent analytisch, werkt planmatig en gebruikt data als start en eindpunt voor jouw campagnes.

 

Dit heb jij

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Ervaring met paid advertising om groei te bereiken. SEA, Display en Social heb jij in je vingers. Je beheerst in ieder geval SEA (en bent gecertificeerd) en de rest wil jij je snel eigen maken.
 • Een Growth Mindset: je hebt een winnaarsmentaliteit, schakelt vliegensvlug en handelt daadkrachtig! Tegenvallende resultaten trek jij je aan, daar tegenover staat dat je een kick krijgt van het boeken van succes.
 • 40 uur de tijd om ons te vergezellen.
 • Een energieke persoonlijkheid en een aanstekelijke drive.

 

Dit krijg jij

 • Een toffe baan binnen een gezellig bedrijf met gemotiveerde collega’s.
 • Goede arbeidsvoorwaarden welke je positief kunt beïnvloeden door goede prestaties te leveren.
 • Af en toe een gezellige borrel
 • Jaarlijks hebben we een teamuitje en een etentje.

 

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie met CV naar Mark Glas. Ook voor meer informatie over deze functie kun je Mark telefonisch bereiken op 06-47388096 of per e-mail: mark@degratismakelaar.nl