Willemstraat 54, Zoetermeer

€ 180.000 bieden vanaf € 180.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 201.000 Ali-19 / Roosendaal 19:56 op 13 jan
€ 200.000 Anda / Nootdorp 19:54 op 13 jan
€ 199.000 Rens-6 / Zoetermeer 19:53 op 13 jan
€ 198.000 Ali-19 / Roosendaal 19:51 op 13 jan
Totaal: 14 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN? Op onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 13 JANUARI 2021 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Willemstraat 54, Zoetermeer
Vanuit dit superleuke appartement op de tweede verdieping kijk je over de Willem de Zwijgerlaan naar het brede plantsoen en naar het fijne balkon, gelegen op het oosten. Zowel de keuken, toiletruimte als badkamer zijn in 2013 vernieuwd waardoor je niet hoeft te beginnen met een dure verbouwing. Dankzij de lift hoef je geen trappen te lopen en is dit appartement geschikt voor jong én oud. Kom je binnenkort de sfeer en het uitzicht bewonderen?

Het appartement heeft een mooie ligging om de hoek van het Willem Alexanderplantsoen en vlakbij winkelcentrum Vijferhoek. Ook is het maar 800 meter naar het Stadshart en het Oude Dorp met diverse leuke winkels en speciaalzaken. De Randstadrail zorgt voor goede openbaar vervoersverbindingen en met de auto ben je snel op de A12 richting Den haag, Delft, Gouda en Utrecht.

Indeling:

Appartementengebouw:
Het goed onderhouden appartementengebouw heeft een mooie entree met de video intercom, brievenbussen en een deur naar de gezamenlijke fietsenberging. Aansluitend is een afgesloten toegang naar de tussenhal met twee liften en het trappenhuis. Daarnaast heb je de beschikking over een privéberging in de onderbouw.

Appartement:
Vanuit de trap en lift kun je droog en warm naar de voordeur van het appartement lopen. Achter de voordeur is de hal met aan de rechterzijde een berg-/meterkast en de deur naar de in 2013 vernieuwde toiletruimte met fonteintje. De plavuizen vloer ligt niet alleen in de hal maar ook in de keuken.

We gaan verder naar de woonkamer; een verrassend ruime leefruimte met grote ramen aan de oostzijde. Er is genoeg plek voor een zithoek, servieskast en een eettafel zonder het gevoel te hebben dat de woonkamer ‘vol’ staat. Door de ramen kijk je naar het plantsoen aan de overzijde van de straat en bij het eetgedeelte heb je een leuk doorkijkje naar de keuken.

De halfopen keuken is te bereiken vanuit de hal en is net als de toiletruimte en badkamer in 2013 vernieuwd. De inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak zijn ingebouwd en er is ruimte om de overige apparatuur te plaatsen.

In de woonkamer is de deur naar de ruime slaapkamer met een vaste garderobekast en een deur naar het balkon. Op de vloer in de slaapkamer ligt dezelfde laminaatvloer als in de woonkamer.

Naast de deur van de garderobekast is de deur naar de badkamer, ingedeeld met een douchecabine met thermostaatkraan, ingebouwde radio en een wastafelmeubel. Groot voordeel is dat het toilet apart is van de badkamer; zo hoeft visite niet in jouw badkamer te komen.

Exterieur:
Het appartement heeft een fijn balkon op het oosten, waar je gezellig met een hapje en een drankje buiten kunt zitten.

Bijzonderheden:
- Servicekosten € 161,50 per maand;
- Verwarming via blokverwarming;
- Keuken, badkamer en toiletruimte zijn in 2013 vernieuwd;
- Hardhouten kozijnen, merendeels voorzien van isolatieglas;
- Energielabel E;
- Het buitenschilderwerk en voegwerk is in 2019 gedaan;
- Appartementengebouw staat op eigen grond;
- Gratis parkeren voor de deur;
- Asbestclausule alsmede ouderdom-/materiaalclausule van toepassing;
- Overdracht vindt plaats bij de Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1973
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Willemstraat 54, Zoetermeer