Vreelandplein 9, Amsterdam

€ 215.000 bieden vanaf € 210.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 210.000 Ananda / Amsterdam 13:56 op 09 nov
Totaal: 1 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

Deze woning bezichtigen? Dat kan! Stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 23 NOVEMBER 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Vreelandplein 9, Amsterdam
Ruim tweekamerappartement met een balkon op het zuiden en een berging in de onderbouw. Rustig gelegen nabij de Gaasperplas.

Het appertement ligt in Gaasperdam te Amsterdam Zuidoost. Een groene woonwijk omgeven door natuur. Het Gaasperpark en het Bijlmerpark bieden rust en ruimte om te recreëren. Winkelen kunt u in het nabijgelegen winkelcentrum Wisseloordplein maar ook winkelcentrum Reigerbos en De Amsterdamse poort liggen binnen handbereik.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A2, A9, A1 en A10) en het openbaar vervoer(buslijn 59 richting CS en AMC, metro 54 richting CS en Gein en metro 50 richting isolatorweg en Gein). Hier kunt u nog gratis voor de deur parkeren.

Indeling:

Tweede verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime slaapkamer aan de achterzijde afm. (ca. 4,09/2,17 x 5,21/3,03 m)met toegang tot het balkon op het zuiden. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en toilet.

Dit appartement beschikt over een berging op de begane grond van circa 4 m2.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 53 m2;
- Bouwjaar 1983;
- Balkon gelegen op het zuiden;
- Berging beneden (4m2);
- Cv-ketel Intergas HR bouwjaar 2008;
- Servicekosten circa EUR 98,75;
- Erfpacht afgekocht tot 01-10-2033;
- Actieve VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Oplevering vanaf 27 december 2020;
- Projectnotaris: Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1983
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Vreelandplein 9, Amsterdam