Visserstraat 10, Schiedam

€ 155.000 bieden vanaf € 155.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 164.500 Chris-15 / Rotterdam 19:40 op 07 mei
€ 162.200 BRUNA / HAARLEM 19:30 op 07 mei
€ 161.200 Bonnie / Schiedam 16:31 op 07 mei
€ 160.200 Simone-9 / Rotterdam 18:22 op 06 mei
Totaal: 8 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

Deze woning bezichtigen? Dat kan, stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 7 MEI 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Video
Omschrijving en kenmerken Visserstraat 10, Schiedam
Prachtige, in 2020 compleet gerenoveerde eengezinswoning in de wijk 'de Gorzen' met om de hoek de gezellige winkelstraat 'de Groenelaan'. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en een luxe badkamer. De grote slaapkamer op de eerste verdieping is gemakkelijk te delen in twee slaapkamers.

Indeling:
Woningentree met hal; ruime lichte woonkamer met een open keuken. Keuken is voorzien van een recht keukenblok met een elektrische kookplaat en een combi-oven. De luxe badkamer beschikt over een badkamermeubel, wandcloset, designradiator en inloopdouche. Achter de keuken zit een grote provisieruimte met extra bergruimte, hier hang de Cv-combiketel en is ook de wasmachine en droger aansluiting. De woning is voorzien van strakke wand en plafond afwerking en heeft een nette laminaatvloer.

Op de eerste verdieping tref je de grote slaapkamer, deze slaapkamer is gemakkelijk te delen in twee slaapkamers, en met een uitbouw aan de achterkant is het mogelijk om zelfs 3 slaapkamers te realiseren.

Omgeving
Openbaar vervoer: 3 minuten lopen naar de bus en 15 minuten lopen naar het tram station. Bereikbaarheid: zo bereik je het centrum van de Rotterdam met de auto binnen (15 min).
Winkels: nabij een buurtsupermarkt (2 min. loopafstand) in de gezellige winkelstraat de Groenelaan.

Bijzonderheden
- bouwjaar 1872;
- eigen grond ca. 52 m2;
- woonoppervlakte ca. 64 m2;
- luxe afwerking;
- verwarming en warmwater middels Cv-ketel 2020;
- buiten schilderwerk in 2020 uitgevoerd;
- de woning is voorzien van dubbel glas;
- luxe badkamer;
- grote slaapkamer met twee dakkapellen;
- nieuwe meterkast;
- ouderdoms-/materiaalclausule, asbestclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- projectnotaris: De Nationale Notaris.

Kortom compleet gerenoveerde Turn Key woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1872
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Visserstraat 10, Schiedam