Vincent van Goghstraat 37, Deventer

€ 220.000 bieden vanaf € 220.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 220.000 Hugo-1 / APELDOORN 19:58 op 07 aug
Totaal: 1 biedingen  


Open huis

1E OPEN HUIS 31 JULI 2019 VAN 19.00 TOT 21.00 UUR
2E OPEN HUIS 3 AUGUSTUS 2019 VAN 11.00 TOT 13.00 UUR

WIL JIJ HIERBIJ AANWEZIG ZIJN? MELD JE AAN VIA DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 7 AUGUSTUS 2019 20.00 UUREen bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Vincent van Goghstraat 37, Deventer
De woning is stijlvol en luxe afgewerkt, heeft een grote leefruimte op de begane grond met aangrenzend een groot terras aan het water... je waant je hier echt het hele jaar door op vakantie.

Indeling: entree, hal met toilet. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over het water. Er is een moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, vaatwasser, oven en een koelkast met vriezer. Ook vanuit de keuken heeft u middels een deur toegang tot het terras.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en de wasmachineaansluiting. De vliering biedt veel bergruimte.

De woning is in juridische zin voorzien van een appartementsrecht en maakt onderdeel uit van een verplichte Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 135,-. Naast het buitenonderhoud van de woning en de gemeenschappelijke tuinen is de brand- en opstalverzekering hierbij inbegrepen.
Via een vereniging van eigenaren wordt het onderhoud van de woning collectief uitgevoerd. Je hoeft dus niet meer zelf de buitenzijde te schilderen. De woning is daarnaast uitstekend geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

Een bezichtiging van deze woning – op één van de mooiste plekjes in de Vijfhoek – is absoluut de moeite waard. Kom het zelf ervaren!

Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
2004
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Vincent van Goghstraat 37, Deventer