Tapuitstraat 55C, Rotterdam

€ 100.000 bieden vanaf € 100.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 150.000 Sadi / Amsterdam 20:10 op 27 feb
€ 149.000 Samal / Rotterdam 20:10 op 27 feb
€ 148.000 Sadi / Amsterdam 20:03 op 27 feb
€ 146.000 Samal / Rotterdam 20:03 op 27 feb
Totaal: 34 biedingen  


Open huis

Woning verkocht!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Kleiweg 151
3051 GN Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Tapuitstraat 55C, Rotterdam
Wonen op de bovenste twee verdiepingen van dit karakteristieke appartementengebouw aan de Tapuitstraat; het zijn buitenkansjes op de huidige woningmarkt. Dit instapklare appartement heeft een ruime woonkamer, nette keuken, masterbedroom met badkamer, een tweede (slaap)kamer en een breed balkon aan de achterzijde. In 2008 is het appartement geheel gerenoveerd en sindsdien netjes bewoond; kom kijken op één van de open dagen in Carnisse! Oh ja, het appartementengebouw staat op eigen grond; geen gedoe met erfpacht.

Het appartement staat in een nette en rustige straat in de wijk Carnisse. Het gebouw is gerealiseerd in 1947 en toont karakter en in de straat is voldoende parkeergelegenheid. Je woont vlakbij winkelcentrum Zuidplein, een metro- en busstation, diverse scholen en aan de rand van het grote recreatiegebied het Zuiderpark. Via de S102 heb je een snelle aansluiting op de A15 richting hoek van Holland, de Maasvlakte, Dordrecht en aansluitende snelwegen.

Indeling:
De gezamenlijke entree en trappenhuis tonen karakter met granitovloeren en originele wandtegels; het draagt bij aan de bijzondere sfeer die je hier ervaart. Ga je mee naar de derde verdieping; je krijgt er geen spijt van. In de onderbouw heb je de beschikking over een privéberging.

Tweede verdieping:
Via de hardhouten voordeur kom je in de hal van dit gemoderniseerde appartement. Vanuit de hal heb je toegang tot de moderne toiletruimte met fonteintje en de andere deur geeft toegang tot de woonkamer. De hal is verdeeld in twee ruimten; in de ruimte aan de voorzijde zijn de meterkast en de trap naar de vierde verdieping. Opvallend is de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is om (laden)kasten te plaatsen; daarnaast is het schilderwerk in een keurige staat en ligt er een nette laminaatvloer.
De woonkamer is een verrassend grote, sfeervolle leefruimte waar je zit- en eethoek een mooi plaatsje krijgen. De grote ramen met roedeverdeling zorgen samen met de mooie vloer- en wandafwerking voor de goede ‘looks’. De radiator heeft een mooie ombouw en het hoge plafond; deze woonkamer is werkelijk een plaatje.

In de hoek van de woonkamer is de doorgang naar de keuken; een mooie ruimte met een rij-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat met afzuigkap, een heteluchtoven en een koelkast. De mozaïektegels tegen de achterwand en het leuke doorkijkje naar de woonkamer maken dit tot een fijne keuken om te koken en te bakken.
Aan de achterzijde van het appartement is een (slaap)kamer, bereikbaar vanuit de woonkamer. Dit is een prima kinderkamer of werkruimte; hier heb je uitzicht op het balkon, de achterliggende bebouwing en de hoge bomen.

Derde verdieping:
De bovenste verdieping is de slaapverdieping, bereikbaar met een vaste trap en verdeeld in een overloop, masterbedroom en een badkamer. De overloop en het trapgat profiteren van de lichtinval door het grote dakraam en de slaapkamer heeft lichtinval via de dakkapel aan de achterzijde en het dakraam aan de voorzijde. De badkamer is ingericht met een douche, wastafel, dakraam en in de hoek is de aansluiting voor de wasmachine. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur met een tegelrand in een grijs/zwart motief. Tenslotte is op deze verdieping de cv-/bergruimte.

Exterieur:
Vanuit de keuken en de (slaap)kamer heb je toegang tot het brede balkon waar je met zijn tweetjes kunt zitten en kunt barbecueën. Je uitzicht is mooi; op hoge bomen met daarachter bebouwing van soortgelijke hoogte.

Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water via een HR cv-ketel (2008);
- De servicekosten bedragen € 102,00 per maand;
- Het appartementengebouw staat op eigen grond;
- Kunststof kozijnen met isolatieglas aan de voorzijde;
- Gebruiksrecht voor de 3e etage voor onbepaalde tijd;
- Het appartement is in 2008 geheel gerenoveerd (keuken, badkamer, vloeren, toilet, elektra, leidingen, stucwerk etc.);
- De eigendomsoverdracht dient plaats te vinden bij de Nationale Notaris. De kosten voor de eigendomsoverdracht komen voor rekening van koper.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1947
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Tapuitstraat 55C, Rotterdam