Spinozastraat 40, Den Haag

€ 175.000 bieden vanaf € 175.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 198.000 Hasan / Den Haag 21:19 op 10 jan
€ 197.000 Frank-23 / Den Haag 21:19 op 10 jan
€ 194.000 Hasan / Den Haag 21:16 op 10 jan
€ 193.000 Jane / hoeilaart 21:11 op 10 jan
Totaal: 20 biedingen  


Open huis

1E OPEN HUIS 29 DECEMBER 2018 VAN 15.00 TOT 17.00 UUR
2E OPEN HUIS 7 JANUARI 2019 VAN 19.00 TOT 21.00 UUR
AANMELDEN VOOR HET OPEN HUIS KAN VIA DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

U KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 10 JANUARI 2019 20.00 UUREen bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Kleiweg 151
3051 GN Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Spinozastraat 40, Den Haag
Tussen de upcoming Stationsbuurt en de Chinese Buurt kun jij de nieuwe eigenaar worden van dit leuke driekamer hoekappartement met privé dakterras. Je woont op de eerste verdieping, dat betekent dat je maar één trap hoeft te lopen en dankzij de grote ramen heeft het appartement veel lichtinval. De en-suite deuren tussen de woonkamer en de (slaap)kamer, de glas-in-loodramen en de houten vloer in de woonkamer zorgen samen voor de juiste sfeer; hier kun jij een ongelofelijk leuke plek van maken waar je iedere dag met veel plezier gaat wonen.
De locatie is zeer centraal in het oude centrum van Den Haag vlakbij station Hollands Spoor en China Town dat je uitnodigt voor een verkenningstocht. Winkels, supermarkten, leuke horeca en de Haagse Hogeschool zijn vlakbij; het maakt het appartement ook uitstekend als beleggingsobject. Aan de overzijde van de straat is stadsoase/buurttuin de Spinozahof; een leuke plek om te bezoeken en waar diverse activiteiten voor de bewoners worden georganiseerd. Op een paar minuten lopen zijn meerdere basisscholen, een sporthal en een leuke speeltuin voor de buurtkinderen; dit is een plek voor jong én oud.

Indeling:
Via de gezamenlijke trap op de begane grond kom je op de eerste verdieping waar het appartement gesitueerd is. Open de voordeur en kom in de hal met toegang tot de woonkamer, woon-/slaapkamer, badkamer en de keuken.
De woonkamer heeft het allemaal; een mooie houten vloer, hoog plafond, glas-in-loodramen en mooi lichtinval via de ramen aan de Spinozastraat en de Repelaerstraat. De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt zodat je niet hoeft te starten met een grootschalige verbouwing. Achter de en-suite deuren is een ruimte die je kunt gebruiken als slaapkamer.
De dichte keuken heeft een wandopstelling met diverse (inbouw)apparatuur: een gaskookplaat met elektrische vonkontsteker, een afzuigkap, oven en een koelkast. Achter de keuken is een slaap-/werkkamer die toegang geeft tot het dakterras. Tenslotte de badkamer; hier zijn de wanden geheel betegeld in een lichte kleur en ligt een antracietkleurige tegel op de vloer. De ruimte is ingedeeld met een toilet, inloopdouche en een wastafel.

Exterieur:
Aan de buitenzijde heb je het al kunnen zien… een eigen dakterras op de eerste verdieping. Hoe gaaf is dat; jij kunt samen met je partner, vrienden of familie hier genieten van een hapje en een drankje.

Bijzonderheden:
- De servicekosten bedragen € 80,- per maand t.b.v. de opstalverzekering, klein onderhoud en het reservefonds t.b.v. toekomstig onderhoud;
- Het appartementengebouw staat op eigen grond;
- Houten kozijnen, het schilderwerk aan de buitenzijde is in juli 2017 nog gedaan;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (Nefit Ecomline);
- De bewoners hebben het plan gehad om op het dakterras een slaapkamer met badkamer te bouwen met erboven een dakterras. Hiervoor is nog geen omgevingsvergunning verleend;
- Parkeren met een bewonersvergunning (slechts € 25,- per jaar) in de directe omgeving;
- Stadsoase/buurttuin de Spinozahof is van tijdelijke aard; eigenaar Staedion gaat hier op termijn woningbouw realiseren.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekwoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1859
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Spinozastraat 40, Den Haag