Rembrandtlaan 71A, Schiedam

€ 155.000 bieden vanaf € 155.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 188.000 Jan-29 / Berkel en Rodenrijs 20:14 op 21 aug
€ 187.000 David-9 / Schiedam 20:13 op 21 aug
€ 186.000 Jan-29 / Berkel en Rodenrijs 19:59 op 21 aug
€ 185.000 David-9 / Schiedam 19:57 op 21 aug
Totaal: 22 biedingen  


Open huis

1E OPEN HUIS 14 AUGUSTUS 2019 VAN 19.00 TOT 21.00 UUR
2E OPEN HUIS 17 AUGUSTUS 2019 VAN 11.00 TOT 13.00 UUR

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

U KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 21 AUGUSTUS 2019 20.00 UUREen bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Rembrandtlaan 71A, Schiedam
Op de hoek van de Mesdaglaan en de Rembrandtlaan, boven de Coop buurtsupermarkt kun jij de trotse bewoner worden van deze uitstekend onderhouden bovenwoning op de tweede én derde verdieping. Je hebt een eigen opgang, volop lichtinval door de grote ramen, veel sfeer en een super dakterras. De verbouwing is al voor je gedaan: overal liggen keurige laminaatvloeren, de keuken is zo goed als nieuw en hetzelfde geldt voor de badkamer (met ligbad!).

Vanuit de bovenwoning kijk je uit op de kruising van de Mesdaglaan en de Rembrandtlaan. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en je woont vlakbij metrostation Troelstralaan. Nog geen 200 meter zuidelijker is de Burgemeester Knappertlaan met diverse winkels, horeca, een basisschool en het busstation. Ontdek het Julianapark en Park Vlaardingerdijk met het Speeleiland; de groene longen van Schiedam. Via op-/afrit 16 heb je een goede verbinding met de A4 en aansluitend de A20; hier woon je lekker centraal in de regio Rotterdam.

Indeling

Begane grond:
Deze bovenwoning heeft een eigen entree op de begane grond. Hier is de bordestrap die je naar de tweede verdieping brengt.

Tweede verdieping:
Vanaf de ruime overloop heb je toegang tot de vernieuwde toiletruimte met fonteintje, de woonkamer en een praktische bergkast pal naast de trap. De mooie laminaatvloer ligt op nagenoeg de hele tweede verdieping en de hal is dermate groot dat er zelfs een piano kan staan.

Dankzij de hoekligging heb je in de woonkamer ramen aan twee zijden en veel lichtinval. De kleurrijke glas-in-loodramen, het mooie uitzicht over de omliggende bebouwing en het gestucte plafond met inbouwverlichting maken de woonkamer tot een fijne leefruimte. Vanaf de bank of de eettafel zie je zelfs de boomtoppen in de straat; fan-tas-tisch.

In de hoek van de woonkamer is de doorgang naar de keuken. De recent vernieuwde hoekopstelling heeft diverse inbouwapparatuur die garant staan voor kookplezier: een vijfpits gaskookplaat met afzuigkap, een oven, vaatwasser en een koelkast met vriesvak.

Derde verdieping:
Nog een verdieping hoger zijn twee grote slaapkamers, de badkamer, een tweede toiletruimte en het dakterras. Ook hier een prima afwerking met een laminaatvloer, hoge plinten, strak schilderwerk en paneeldeuren. De grote slaapkamer lijkt qua vorm wel een torenkamer en heeft een meer dan 2,5 meter brede kastenwand met schuifdeuren. Vanuit de tweede slaapkamer heb je toegang tot het dakterras waar je veel privacy hebt.

De badkamer is ingedeeld met een ligbad, een aparte douche, wandradiator en een wastafel met een bergmeubel. Lichte tegels op de wanden, schilderwerk in donkergrijs en een zwarte tegelvloer geven de badkamer een luxe uitstraling. Het toilet zit aan de andere zijde van de overloop en heeft een deur naar de cv-ruimte. Aan bergruimte is in deze bovenwoning trouwens geen gebrek; op de overloop is nog een flinke bergkast.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden bovenwoning op de 2e en 3e verdieping;
- Ten aanzien van de VvE melden wij u het volgende; deze is in oprichting bij een professionele beheerpartij;
- Verwarming en warm water via een HR cv-ketel;
- Gelegen op eigen grond;
- De fundering van de bovenwoning wordt gemonitord door de gemeente;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- De servicekosten bedragen € 40,00 per maand;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Bovenwoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1929
Ligging tuin
Noord
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
7.03 (1.85 bij 3.8)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Rembrandtlaan 71A, Schiedam