Reigerstraat 29, Dordrecht

€ 150.000 bieden vanaf € 150.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 166.000 Loulé / Dordrecht 20:06 op 18 mei
€ 165.000 Mireille-6 / Rotterdam 19:55 op 18 mei
€ 164.000 Loulé / Dordrecht 19:54 op 18 mei
€ 163.000 gianluca-1 / Dordrecht 17:29 op 18 mei
Totaal: 10 biedingen  


Open huis

Deze woning bezichtigen? Dat kan, stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 18 MEI 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Video
Omschrijving en kenmerken Reigerstraat 29, Dordrecht
Deze starterswoning op iets meer dan 5 fietsminuten van het centrum heeft een achtertuin op het zonnige zuidwesten, drie slaapkamers, een lichte woonkamer en een nette keuken. Op beide verdiepingen ligt laminaat op de vloer en dankzij de kunststof kozijnen is dit een onderhoudsvriendelijke woning. De bewoners hebben de woning gekocht in 2017 en op diverse punten opgeknapt waaronder de keuken en badkamer.
De woning staat in de wijk het Reeland dichtbij de winkels aan het Vogelplein. Via de Oranjelaan loop of fiets je naar Park Merwestein en ten noorden van de Noordendijk is het Wantijpark met een speeltuin, jachthaven en dierenweide. Op iets meer dan 1,5 kilometer fietsen is de mooie binnenstad van Dordrecht met vele winkels en horecagelegenheden. Langs het water van de Wantij zijn de bioscoop en het energiehuis met enkele restaurants en concertzaal Bibelot.

Indeling:

Begane grond:
Via de voordeur kom je in de hal van deze gezellige woning. Aan de rechterkant zijn de toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping. De trendy kleur donkergrijs zie je op veel plekken terug: de trap, laminaatvloer, de deur naar de woonkamer en een deel van de tegels in de toiletruimte.

De woonkamer is een gezellige leefruimte met het eetgedeelte aan de voorzijde en de zithoek aan de achterzijde. De muren zijn geschilderd in grijs en wit en hier ligt dezelfde laminaatvloer als in de hal.

In de hal is de deur naar de dichte keuken met een bergkast onder de trap en een deur naar de tuin. De wandopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers afm. (ca. 2.15 x 3.52 m), (ca. 3.24 x 3.52 m) en (ca. 2.26 x 1.97 m) en de badkamer. Aan de achterzijde zijn twee kamers, waaronder de hoofdslaapkamer. Op de overloop is de vlizotrap naar de bergzolder en op nagenoeg de hele verdieping ligt laminaat op de vloer.

De badkamer is ingedeeld met een douche en een wastafel. De wanden zijn grotendeels betegeld en door het raam valt veel daglicht naar binnen; tegelijk heb je door het type glas in het raam wel de benodigde privacy.

Bergzolder:
In de nok van de woning is een praktische bergzolder.

Exterieur:
Tegen de achtergevel hangt een brede zonwering en de tuin is verdeeld over twee niveaus. In de hoek van de tuin staat een berging en er is een poort naar de gemeenschappelijke achterom.

Bijzonderheden:
- Maandelijkse VvE bijdrage € 65,-;
- Kunststof kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Laminaatvloer op de begane grond en eerste verdieping;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Er rust een zelfbewoningsplicht op de woning;
- Asbestclausule van toepassing;
- Oplevering: 6 maanden na ondertekening van de koopovereenkomst;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1953
Ligging tuin
Zuid-west
Tuin achterom bereikbaar
Ja
Oppervlakte tuin
36.48 (6.4 bij 5.7)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Reigerstraat 29, Dordrecht