Rederijkerstraat 161, Den Haag

€ 128.500 bieden vanaf € 128.500
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 156.000 Q-1 / Den haag 20:24 op 06 jun
€ 155.000 GP / Den haag 20:10 op 06 jun
€ 152.000 Jacco-1 / Houten 20:06 op 06 jun
€ 148.000 Jonathan-1 / Utrecht 20:00 op 06 jun
Totaal: 15 biedingen  


Open huis

1E OPEN HUIS 31 MEI 2018 VAN 19.00 TOT 21.00 UUR
2E OPEN HUIS 2 JUNI 2018 VAN 11.00 TOT 13.00 UUR

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht op basis van online biedingen. Het werkt eigenlijk net als Marktplaats. Iedereen heeft daarbij gelijke kansen, want het is de enige manier om een bod te plaatsen. Wel zo transparant.
Naast publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over het bieden op deze woning.

EEN BOD UITBRENGEN KAN TOT 6 JUNI 2018 20.00 UUREen bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Rederijkerstraat 161, Den Haag
Ben je op zoek naar een appartement met twee slaapkamers, veel lichtinval en een zolderberging in Moerwijk-oost? Dan mag je dit appartement niet missen! Het appartement heeft een keurige keuken, nette badkamer en aan de achterzijde is een balkon op het noordwesten (avondzon!).
Het appartement staat vlakbij winkelcentrum Heeswijkplein, er zijn meerdere basisscholen, kinderopvang, uitstekende openbaar vervoersverbindingen (tram/bus) en het gezellige Zuiderpark met kinderboerderij nodigt uit voor een bezoek. Via de Fruitweg en de Parallelweg zijn Den Haag CS en het centrum per fiets snel bereikbaar, treinstation Moerwijk is slechts vijf minuten lopen. Voor de buurtkinderen is er een speeltuintje; kortom een veelzijdige buurt met karakteristieke bebouwing!

Indeling:
Appartementengebouw:
Via een overdekte trap is de entree van het appartement, gelegen op de eerste verdieping, te bereiken. Een afgesloten privétrap geeft toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Vanaf de overloop zijn de nette toiletruimte, de woonkamer, keuken, badkamer en beide slaapkamers te bereiken. De laminaatvloer is doorgelegd in de woonkamer en één van de slaapkamers. Het hoge plafond zorgt ervoor dat het appartement extra ruim lijkt.
De woonkamer is meer dan 10 meter diep, heeft grote ramen aan de voorzijde en een schuifpui aan de achterzijde die toegang geeft tot het balkon. De wanden zijn in een lichte kleur geschilderd en het plafond van gipsplaten heeft inbouwverlichting. De ruimte is goed in te delen met een groot zitgedeelte en een lange eettafel.
Naast de woonkamer is de dichte keuken met een vaste (provisie)kast, deur naar het balkon en een hoge ramen die zorgen voor prettig lichtinval. De rijopstelling heeft onder- en bovenkasten, een gasfornuis met afzuigkap, een oven, koelkast, vriezer en een close-in-boiler voor warm water.
Het appartement heeft twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde; de slaapkamer aan de achterzijde is een prima logeer- of werkkamer. Op de kamer aan de achterzijde is de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is ingericht met een halfronde douchecabine, een handdoekenradiator en een wastafel met een grote spiegel, inbouwverlichting en veel bergruimte. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur; deze badkamer kan nog jaren mee.
Vanuit de woonkamer en de keuken is het balkon bereikbaar; hier kijk je uit op een grasveld, beplanting en hoge bomen.

Zolderverdieping:
In de badkamer is een vlizotrap naar een bergvliering bereikbaar. Deze berging behoort niet tot het juridisch eigendom (niet meegesplitst). In deze ruimte hangt de cv-ketel die zorgt voor de verwarming van het appartement.

Bijzonderheden:
- Oplevering: per direct beschikbaar
- Verwarming en warm water via een cv-ketel
- Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas
- De servicekosten bedragen € 40,00 per maand
- Zonwering aan de voorzijde (woonkamer)
- Erfpachtcanon € 247,50 per jaar
Bouw
Soort woonhuis
Portiekwoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1938
Ligging tuin
Noord-west
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Rederijkerstraat 161, Den Haag