Reaumurstraat 95, Schiedam

€ 90.000 bieden vanaf € 90.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 133.000 Sara-2 / Rotterdam 20:11 op 08 sep
€ 132.000 Tristan-2 / Rotterdam 19:59 op 08 sep
€ 131.000 Sara-2 / Rotterdam 19:58 op 08 sep
€ 130.000 Tristan-2 / Rotterdam 19:57 op 08 sep
Totaal: 29 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN? Op onze eigen website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Wil je meer informatie over deze woning? Op onze eigen website tref je het online woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie over de woning die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 8 SEPTEMBER 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Reaumurstraat 95, Schiedam
BELEGGERS OPGELET!

Algemeen
In 2018 compleet gerenoveerde studio gelegen direct aan station Schiedam Centrum. De woning is gelegen in Schiedam Oost, precies in het midden van diverse gebiedsontwikkelingen rondom het station Schiedam Centrum. Eind 2020 wordt de vernieuwde Wetenschappersbuurt opgeleverd en de PKO laan en Lorentzlaan worden opnieuw ingericht. Tegenover de studio, aan de andere kant van de spoorlijn, worden liefst 3000 woningen en kantoren ontwikkelt met het project Schieveste! Tot slot wordt er een iconisch gebouw ontwikkelt op de kop van de Singel, direct voor het Stationsplein. Kortom, u koopt een studio op een ideaal gelegen plek die volop in ontwikkeling is en over een paar jaar onherkenbaar verandert zal zijn.

Indeling binnen
Zie ook de plattegronden. de studio bevindt zich op de 3e verdieping. Entree, ruime hal met garderobe en garderobekast. Aan de gang gelegen badkamer, welke eenvoudig betegeld is en voorzien is van toilet, douche, wasmachine en badkamermeubel. Grote woon-slaapkamer met half open keuken (nieuw geplaatst in 2018), voorzien van ingebouwde vaatwasser en losse koelkast. De woning is voorzien van een laminaatvloer (2018). De woning wordt verkocht inclusief de volledige inboedel zodat de woning verhuurd kan blijven in de huidige staat. Ideaal voor de koper en de huidige huurder!

Buiten
De woning beschikt over een klein balkon en een stenen berging.

Omgeving
Station Schiedam Centrum ligt op 1 minuut loopafstand, u vindt daar trein, bus, tram en de metro. Binnen 5 minuten staat u in het centrum van Rotterdam, maar ook het historische centrum van Schiedam is slecht een paar minuten wandelen. Voor de automobilist zijn alle uitvalswegen nabij. De woning is nabij scholen (basis en voortgezet), supermarkt, speelpleintje, restaurant en natuurlijk de Euroscoop.

Bijzonderheden
- Te koop in verhuurde staat (woning wordt verhuurd voor onbepaalde tijd);
- Kale huurprijs per maand € 535,-
- Parkeren voor de deur (met vergunning);
- De woning is voorzien van dubbel glas;
- VVE bijdrage € 53,90 per maand + € 24,73 voorschot stookkosten;
- Berging op last van gemeente Schiedam gesloten tot medio maart 2021;
- Oplevering in overleg;
- Niet zelf bewoningsclausule van toepassing;
- Ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Galerijflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1988
Ligging tuin
Zuid-west
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
2.25 (1.5 bij 1.5)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Reaumurstraat 95, Schiedam