Ramlehweg 7B, Rotterdam

€ 270.000 bieden vanaf € 270.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 310.779 D-23 / Rotterdam 20:42 op 18 nov
€ 309.777 Maurits-2 / Rotterdam 20:38 op 18 nov
€ 308.761 Martine-9 / Amsterdam 20:36 op 18 nov
€ 307.007 Cherique / Rotterdam 20:35 op 18 nov
Totaal: 19 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

Deze woning bezichtigen? Dat kan, ga naar onze website om een bezichtiging in te plannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch?

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 18 NOVEMBER 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,- en de maximale verhoging €2.500,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,- en de maximale verhoging €5.000,- per keer.
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,- en de maximale verhoging €12.500,- per keer.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Ramlehweg 7B, Rotterdam
Dit appartement is gelegen in een prachtige, groene omgeving en heeft een groot balkon die je vanuit de slaapkamers kunt bereiken. De woonkamer is lekker ruim en heeft leuk uitzicht op het plantsoen en het prachtige Libanon Lyceum aan de overzijde van de straat. Diverse authentieke details als bijvoorbeeld glas in lood ramen en kamer en suitedeuren zijn aanwezig.

Het fraaie appartement staat aan een mooie, brede en groene laan in de levendige wijk ‘Kralingen-West’. Binnen een paar minuten lopen sta je in het Kralingse Bos of kun je hardlopen langs de Kralingse Plas. Deze locatie is ideaal voor mensen die houden van een groene omgeving en toch dichtbij alle voorzieningen willen wonen. Zo is de Lusthofstraat op loopafstand bereikbaar; hier kun je genieten van wereldse delicatessenzaken of winkelen bij één van de gezellige boetiekjes. Ga je liever op pad voor een lekker hapje en een drankje? Ontbijt gezellig bij ‘Jordy’s Bakery’ op de Vlietlaan, bestel een visje bij ‘Vis op de Dijk’, of geniet van het uitzicht over de Plas bij ‘Restaurant De Tuin’. Het bruisende stadscentrum bereik je binnen vijf minuten fietsen. Om de hoek liggen alle dagelijkse benodigdheden en voorzieningen zoals supermarkten, (basis)scholen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer (tram, bus en metro). De uitvalswegen (A16/A20) bereik je binnen enkele minuten en er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Ben je geïnteresseerd in deze buitenkans? Plan dan zelf een afspraak in voor een bezichtiging!

Appartement:
Op de eerste verdieping vind je de entree, de hal, het toilet, de woonkamer, de keuken en een extra kamer welke als kantoor of slaapkamer gebruikt kan worden. Via de hal bereik je de ruime woonkamer welk dankzij de flinke raampartijen aan de voorzijde lekker licht is. Aan de achterzijde van het appartement is een eetkamer. De keuken heeft een eenvoudige opstelling en kun je naar eigen wens moderniseren. Via de hal bereik je ook de trap naar de halve tweede verdieping waar zich de twee slaapkamers en badkamer bevinden, de badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Bijzonderheden:
- Gelegen nabij alle dagelijkse benodigdheden/voorzieningen;
- In het hart van de groene en levendige wijk ‘Kralingen-West’;
- Ruime woonkamer en twee balkons aan de achterzijde van de woning;
- Geen VvE stukken aanwezig;
- Zelfbewoningsplicht;
- De eigendomsoverdracht dient plaats te vinden bij de Nationale Notaris. De kosten voor de eigendomsoverdracht komen voor rekening van koper.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1939
Ligging tuin
West
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
11.99 (2.05 bij 5.85)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Ramlehweg 7B, Rotterdam