Prinses Julianalaan 72D, Rotterdam

€ 499.000 bieden vanaf € 499.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 525.000 A.-8 / Rotterdam 19:59 op 14 okt
€ 513.000 Nikki-11 / Rotterdam 19:54 op 14 okt
€ 510.500 A.-8 / Rotterdam 19:52 op 14 okt
€ 508.000 Nikki-11 / Rotterdam 19:52 op 14 okt
Totaal: 6 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Video
Omschrijving en kenmerken Prinses Julianalaan 72D, Rotterdam
Je zal er maar wonen: in een appartement met een living van maar liefst 67 m2 in Kralin-gen. En dan ook nog in een van de mooiste herenhuizen aan de Prinses Julianalaan. Een hoekwoning met ramen aan drie zijdes. Hier is het onmetelijk licht. Dit karakteristieke pand wordt compleet gerenoveerd: het oude wordt in ere hersteld maar wel met alle comfort van nu.

De woning
Het appartement beslaat een totale oppervlakte van 112 m2. De trap in de
gezamenlijke entree brengt je op de tweede etage. Hier kom je binnen in een lange, sta-tige hal. Vanaf daar zijn alle vertrekken bereikbaar: de twee ruime slaapkamers, de bad-kamer, het separate toilet en een wasruimte. De absolute eye catcher van dit apparte-ment is de woonkamer met open keuken van maar liefst 67m2. De vele ramen springen hier direct in het oog, ook de erker is bijzonder. En vanuit de keuken loop je zo via de openslaande deuren het terras op. Het appartement wordt casco maar compleet gere-noveerd opgeleverd; het oude wordt in ere hersteld maar wel met alle comfort van nu (o.a. vloerverwarming en een luchtwarmtepomp). Noem het historisch en duurzaam.

De buurt
We mogen best beweren dat Kralingen de ideale plek is om te wonen. Kralingen is groen. Heeft water (de Kralingse plas ligt op nog geen 5 minuten lopen). Is kindvriende-lijk. En sportief (je bent omgeven door diverse sportclubs). Én Kralingen heeft de leuk-ste cafés en restaurants. Vicini is een begrip en ligt om de hoek, de Hemel op aarde is de hemel op aarde en de lekkerste vis eet je bij Vis op de Dijk. Je draait met de auto zo de snelweg op (A13, A20) en ook de tramhalte en het metrostation zijn dichtbij. Verder zijn er diverse scholen en winkels. Kortom: hier heb je alles binnen handbereik.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Bovenwoning
Nieuwbouw
Ja
Bouwjaar
1920
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Prinses Julianalaan 72D, Rotterdam