Pasteurstraat 238, Den Haag

€ 120.000 bieden vanaf € 115.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 148.000 Teartse / Amsterdam 20:51 op 20 feb
€ 147.000 Vikas / Voorburg 20:36 op 20 feb
€ 146.000 Teartse / Amsterdam 20:22 op 20 feb
€ 145.000 Ni / Den Haag 20:18 op 20 feb
Totaal: 31 biedingen  


Open huis

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Pasteurstraat 238, Den Haag
Algemeen
In rustige straat gelegen goed onderhouden 3-kamer appartement op de eerste etage met een zonnig achterbalkon op het Noord/Oosten. In de omgeving bevinden zich div. winkels van o.a. Lorentzplein en de Mega stores, scholen en openbaar vervoer op loopafstand evenals station Hollands Spoor.

Indeling binnen
Entree, hal met toegang tot de keuken, badkamer, toilet, living en twee slaapkamers waarvan één met grote inloopkast en één met fraai afgewerkt achterbalkon. De keuken is voorzien van de HR C.V.-combiketel en een L-vormig werkblad met gasstel, koelkast, vriezer en wasmachine aansluiting. De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer. Betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Zie ook de plattegrond.

Omgeving
Openbaar vervoer: 2 minuten lopen naar de tram of bushalte. Het treinstation Hollands Spoor (7 min met de fiets). Winkels: nabij meerdere supermarkten (2 min. loopafstand). De Noordpolderbuurt is een prachtige buurt gelegen in het centrum van Den Haag met groenvoorziening en Park den Burch op loopafstand. Onderwijs: nabij basis- en middelbare scholen, De Haagse Hogeschool.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1930
- VvE-bijdrage € 50,-- p/mnd
- Woonoppervlakte 59 m2, met 3 m2 balkon
- Verwarming en warmwater middels combiketel uit 2012 (eigendom)
- Schilderwerk in goede staat
- Parkeren op openbare weg
- De woning is volledig voorzien van dubbel glas.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1930
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Pasteurstraat 238, Den Haag