Noardwâl 7, Grou

€ 209.500 bieden vanaf € 209.500
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
Totaal: 0 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN? Ga naar onze eigen website (De Gratis Makelaar) om zelf een afspraak in te plannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Wil je meer informatie over deze woning? Op onze eigen website tref je het online woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie over de woning die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 15 SEPTEMBER 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Noardwâl 7, Grou
Algemeen
Ruime eengezins/hoekwoning met 4 slaapkamers en royale tuin. Het huis staat aan een doodlopende autoluwe straat. De woning kijkt uit over een grasveld en heeft ruim zicht. De woning heeft een tweede etage met een ruime vierde kamer en een berging.
De scholen zijn op 3 minuten en de supermarkten op 5 minuten loopafstand.

Indeling binnen
Zie ook de foto's, de oppervlakte berekeningen en plattegrond.
Ruime hal met garderobe, toilet (met fonteintje). Ruime L-vormige woonkamer met open keuken met veel lichtinval. Ramen met grotendeels dubbel glas (alleen twee kleine klapramen niet). De keuken is aan vervanging toe maar heeft wel nieuw apparatuur. Inbouw: Gasfornuis met afzuigkap. Vaatwasser(2015) en koelkast(2019) zijn in prima staat. De gehele begane grond is voorzien van een luxe eikenhouten vloer kleur whitewash.

Aansluitend aan de keuken heeft de woning een ruime geïsoleerde bijkeuken met werkbank en kastjes. Daar is ook de CV-ketel. Deze is van december 2016 en heeft jaarlijks onderhoud gehad. De aansluiting van de wasmachine en de droger bevinden zich ook in deze bijkeuken.

De eerste verdieping heeft 3 kamers. 1 kamer heeft een schuin dak. Op de eerste etage is ook de badkamer met douchecabine (2015), een ligbad en een wastafelmeubel met royale spiegel. De badkamer is helemaal voorzien van led-spotjes.

Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping. Daar is een royale kamer met ramen aan beide zijden met een ruim uitzicht. Naast de kamer is een berging met stellingkasten.

Buiten
De onderhoudsarme voortuin grenst aan een grasveld. Het pad aan de zijkant en achterkant van het perceel leidt naar de achteringang. Drie andere buren maken ook gebruik van dit pad.

Achter het huis is een royale goed afgeschermde groene achtertuin met zowel zon als schaduwplekken en is vrij van achterburen. De tuin heeft twee terrassen en deze bieden de hele dag een plek in de zon of juist in de schaduw.

De tuin heeft een klein grasveld met appel en perenboom. De natuurlijke uitziende achterafscheiding is een sierpeer. De plantsoenen bevatten bloeiende planten en een druif. De schutting naar de buren is begroeid met klimop.

Achter in de tuin staat een afsluitbare houten schuur met genoeg ruimte voor 4 fietsen en rondom planken voor opbergruimte.

Omgeving
Het huis staat aan het einde van een doodlopende straat met grasveld aan de voorkant.
De scholen zijn op 3 minuten loopafstand en de supermarkten op 5 minuten loopafstand.
Het huis staat op 1 km van het Pikmeer.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1978;
- Eigen grond circa 203 m2;
- Woonoppervlak ca. 122 m2;
- Verwarming en warmwater middels Cv-ketel (2016);
- Buiten schilderwerk in april 2020 uitgevoerd;
- Onderscheid zich van soortgelijke hoek woningen door een volwaardige tweede etage en grote tuin;
- Oplevering: in overleg;
- Ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1978
Ligging tuin
Noord-oost
Tuin achterom bereikbaar
Ja
Oppervlakte tuin
101.97 (15.45 bij 6.6)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Noardwâl 7, Grou