Millinxstraat 50B, Rotterdam

€ 210.000 bieden vanaf € 210.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 246.100 caijingjin / volendam 20:14 op 24 jun
€ 244.000 morsal / rotterdam 20:03 op 24 jun
€ 243.000 Jan-6 / Rotterdam 20:02 op 24 jun
€ 242.000 caijingjin / volendam 20:00 op 24 jun
Totaal: 23 biedingen  


Open huis

Kijk voor de virtuele tour van deze woning op de website van De Gratis Makelaar! 
Deze woning bezichtigen? Dat kan, ga naar onze website om een bezichtiging in te plannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch?

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 24 JUNI 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Video
Omschrijving en kenmerken Millinxstraat 50B, Rotterdam
Goed onderhouden 4 kamer appartement gelegen in de kindvriendelijke en autoluwe Millinxbuurt (Tarwewijk) in Rotterdam Zuid.

Op loopafstand is het groene en kindvriendelijke Millinxpark met parkhuis, de basisschool "De Akker" en speeltuin ‘Millinx’ te vinden. Tevens vindt u op loopafstand winkelcentrum Zuidplein en hulpdiensten zoals politie, brandweer en Ikazia Ziekenhuis.

Aan de aangrenzende Dordtselaan vindt u verschillende buurtwinkels zoals slagerij, bakkerij, multiculturele eetgelegenheden, avondwinkels en de tropische supermarkt. Metro en busstation Zuidplein en metro station Maashaven zijn op loopafstand te bereiken. Met het OV of via de Erasmusbrug zit u binnen 10 minuten in het centrum van de stad, ideaal toch?

Op enkele minuten loop- of fiets afstand bevindt u zich in het mooie Zuiderpark waar het in de zomer heerlijk toeven is. Vanuit huis heeft uitvalswegen naar de A15, de A16 en de A29. Momenteel is de leefomgeving erg in ontwikkeling zo komt er bijvoorbeeld een boulevard met gezellige terrasjes en wordt Ahoy uitgebreid met o.a. de grootste Pathé theater van Rotterdam. De leefomgeving is al goed en wordt alleen maar beter.

Indeling

Begane grond
Via de opstap bereikt u de voordeur. Vanuit de hal heeft u toegang tot de trap naar de eerste overloop welke u toegang biedt tot de meterkast. Vanuit deze overloop bereikt u met de tweede trap, de eerste woonlaag.

Eerste woonlaag
Op de eerste woonlaag bevindt zich een kleine hal welke u toegang biedt tot het toilet, de CV-kast, de woonkamer, de eetkamer, de keuken en de trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd. Deze ruime woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer welke doorloopt over de gehele verdieping (hal, woonkamer, keuken en eetkamer). Middels een grote schuifpui betreedt u het Franse balkon welke is gelegen op het zuiden en uitkijkt op de berging. Daarnaast zorgen de grote ramen in deze pui voor veel lichtinval.

Met een totale lengte van circa 11.36 meter betreedt u vanuit de woonkamer de open woon- keuken, met aangrenzend de eetkamer. De keuken heeft aan weerszijde, een van hoogglans witte kastopstelling en flinke ruimte aan zwartmat aanrechtblad. In de aangrenzende eetkamer vindt u in het verlengde van de keuken een van hoogglans witte voorraadkasten en inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; 5- pits gaskookplaat met wok-brander, oven en stoomoven. Middels de 2 grote kunststof draai-kiepramen (+ 1 vast raam), welke zich aan de voorzijde van de woning in de eetkamer bevinden, kijkt u uit op speeltuin "Millinx" en de basisschool "De Akker".

Tweede woonlaag
Via de trapopgang bereikt u de tweede woonlaag met een ruime overloop welke gelegenheid biedt voor de aanleg van een tweede toilet. Het mooie aan deze overloop is de aanwezige dakkoepel welke zorgt voor veel lichtinval van bovenaf. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De eerste en grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze royale slaapkamer is voorzien van 2 grote kunstof draai-kiepramen (+ 1 vast raam) welke een mooi uitzicht bieden over de gehele Millinxstraat. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee kleinere slaapkamers welk ook zijn voorzien van een grote kunststof draai-kiepraam. De badkamer is betegeld met witte tegels en voorzien van een grote waskom en douche. In de badkamer is tevens een wasmachine aansluiting aanwezig.

Buiten
De woning beschikt over een buiten berging welke bereikbaar is via een gezamenlijke, afgesloten toegangspoort.

Omgeving
Openbaar vervoer: 7-10 minuten lopen naar metro en busstaion Zuidplein en metro station Maashaven.
Winkels: aangrensende Dordtselaan biedt diverse mulitculturele winkels, eetgelegenheden en buurtsupermarkten en op 10 min loopafstand vindt u het overdekte winkelcentrum Zuidplein.
Groenvoorziening: in het midden van de Millinxbuurt ligt het Millinxpark welke is voorzien een groenstrook met aangelegde moestuin en zit gelegenheid. Op loop- of fiets afstand vindt u het mooie Zuiderpark.
Onderwijs: nabij gelegen de basis- school, richting Maashaven en Erasmusbrug vindt u de Hogescholen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1930-1933;
- De woning is in 2008 gerenoveerd;
- Eigen grond;
- Woonoppervlakte circa 112 m2;
- Verwarming en warmwater middels CV-ketel;
- De woning is voorzien van HR++ dubbel glas;
- Riante woon- keuken;
- Kindvriendelijke en autoluwe buurt;
- Goede ligging met diverse uitvalswegen;
- OV, hulpdiensten, winkelcentra en Zuiderpark op loopafstand;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Maisonette
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1933
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Millinxstraat 50B, Rotterdam