Maj. Greenhallweg 114, Budel-Dorplein

€ 315.000 bieden vanaf € 315.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken

Wil jij deze woning kopen? Breng hier jouw bod uit. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op.Open huis

Deze woning bezichtigen? Dat kan! Stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

De uiteindelijke koper betaalt een eenmalige makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Maj. Greenhallweg 114, Budel-Dorplein
Deze grotendeels houten woning is oorspronkelijk uit 1950. Echter in 2008 is het gehele terrein gesaneerd vanwege bodemverontreiniging door zinkassen die door de bewoners als verharding van paden werden gebruikt. Derhalve is het gele terrein afgegraven en van schone grond voorzien. Alleen de grond onder het schuurtje is gebleven.

In 2008 is de gehele woning vrijwel nieuw opgebouwd. Het enige wat is blijven staan is de houtskeletbouw en de stenen serre.

Dus alle binnen en buitenmuren (hout) vernieuwd, buitenbetimmering hardhout. Buitenwanden zijn allemaal van een drie dubbelwandig systeem voorzien van isolatie met steenwol en folie. Tussenmuren zijn van dubbelwandig hout voorzien van isolatie met glaswol. Alle kozijnen en deuren vervangen, buiten hardhout en Hr++beglazing. Volledige CV installatie-, volledige elektriciteitssysteem-, volledige waterleiding- en volledige gasinstallatie vervangen. Aansluiting op openbaar riool vervangen. Dak in zijn geheel vervangen, inclusief dakbalken. Dak ook voorzien van isolatie met steenwol en folie. Afwerkvloer opnieuw aangebracht.

Deze woning die oogt als een vakantiewoning heeft een bijzonder grote tuin om het hele huis heen, dus je kunt altijd ergens in het zonnetje zitten. Budel-Dorplein is een plaats die ligt midden tussen het groen dat je meteen bereikt als je de straat uit loopt. Deze woning is uitermate geschikt van mensen die blij worden van een ruimte om hun heen. Kortom tuinliefhebbers. De tuin is volledig beplant en voorzien van een flink grasveld. Vanuit vier verschillende uitgangen kun je de tuin betreden zodat de tuin echt bij het huis betrokken is.

Indeling binnen
Entree met links de toilet en meterkast. Rechtsaf de keuken met ingebouwde combi CV ketel. De keuken is verbonden met de zeer ruime serre voorzien van open haard en schuifpui en deur naar de tuin.

Rechtdoor in de hal kom je in de huiskamer met vloerbedekking en met grote openslaande ramen en een uitgang naar de tuin.

Linksaf in de hal kom je rechts de master bedroom tegen met vloerbedekking een grote garderobekast en dubbele openslaande deuren naar de tuin.

Verderop in de hal is rechtdoor de deur naar de kinderkamer met een ruime vide met veluxraam.

Links bevind zich de ruime badkamer met separaat ligbad en doucheruimte.

Buiten
De enorm grote tuin rondom het gehele huis is voorzien van gras met grote beplante borders. Rondom het gehele huis bevind zich een bestraat terras zodat je altijd ergens in de zon kunt zitten. Nabij de slaapkamer is er ook een kleine vijver. De ruime tuin geeft je het idee dat je je in een vakantiewoning bevind.

Omgeving
Het huis bevind zich in een zeer rustige buurt middenin het groen. Vanuit het huis loopt u in een paar minuten echt in het bos. Het bevind zich vlakbij de grens met België. Ook de bushalte is slechts een paar minuten waardoor je in 15 minuten in het centrum van Weert kunt zijn. De bus gaat in de andere kant naar het centrum van Eindhoven. Ook met de auto bent u in 10 minuten in Weert en in 20 minuten in Eindhoven. Het is hier dus uitermate rustig wonen met twee steden vlak in de buurt. U zit ook vlakbij de A2 tussen Maastricht en Amsterdam.

Bijzonderheden
Bouwjaar 1950 echter in 2008 geheel vernieuwd. Zeer ruim perceel van ongeveer 1200m2. Het huis is circa 16 meter lang en circa 8 meter breed en ook nog voorzien van een vide waardoor het gehele woonoppervlakte circa 117m2 is. Dit is echt een huis voor tuinliefhebbers en vooral voor liefhebbers van rust en ruimte. Ideaal voor als u met pensioen bent, want alles, behalve de vide bevind zich op de begane grond.

De overdracht dient plaats te vinden bij de projectnotaris te weten De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Bungalow
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1953
Ligging tuin
Zuid
Tuin achterom bereikbaar
Ja
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Maj. Greenhallweg 114, Budel-Dorplein