Lange Nieuwstraat 239, Schiedam

€ 245.000 bieden vanaf € 245.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 262.500 Shantih / Rotterdam 19:43 op 27 jul
€ 260.000 J-15 / Schiedam 18:08 op 27 jul
Totaal: 2 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

Deze woning bezichtigen? Dat kan, ga naar onze website om een bezichtiging in te plannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch?

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 27JULI 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Lange Nieuwstraat 239, Schiedam
Tussen de Nieuwe Haven en de Lange Haven is het fantastisch wonen in deze ruime maisonnette met drie slaapkamers, twee dakterrassen en een vaste parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartementengebouw is goed onderhouden en heeft een lift; daarnaast is vooral het grote dakterras op de zuidwestkant die deze plek in Schiedam uniek maakt.

Het stadscentrum met diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden is nog geen 5 minuten lopen. Tegelijk ervaar je rust aan de Lange Nieuwstraat; zeker omdat er op de begane grond en eerste verdieping geen woningen maar bedrijven zijn gevestigd. Er zijn goede openbaar vervoersverbindingen op loopafstand en dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de A4, A13 en A15 is dit een strategische plek als je werkt in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Indeling:
Op de begane grond is de centrale entree met het bellentableau en de brievenbussen. Met de trap of lift zijn de bovengelegen verdiepingen te bereiken. In de parkeerkelder over een vaste parkeerplaats en in het complex aan de overzijde bevindt zich de berging.

Tweede verdieping:
Via de galerij loop je naar de voordeur van deze maisonnette. Open de voordeur en stap de hal binnen; een grote ruimte van waaruit de woonkamer en de toiletruimte met fonteintje te bereiken zijn. De laminaatvloer is vanuit de hal doorgelegd in de woonkamer en de binnendeuren zijn uitgevoerd als paneeldeur. Rechts in de hal is een bergkast met de 100 liter boiler die zorgt voor warm water in de keuken en badkamer.

De woonkamer is een grote, lichte leefruimte met een brede schuifpui naar het grote dakterras aan de zuidwestkant. In de hoek van de woonkamer is de trap naar de tweede verdieping en de ruimte is volledig ingericht als zitkamer. Aan de galerijzijde is de eetkeuken; een gezellige ruimte met een tegelvloer en een mooie plek voor een grote eettafel. De recent vernieuwde hoekopstelling heeft een groot werkblad en diverse inbouwapparatuur: een Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, een vaatwasser, stoomoven en een combioven. Er is de mogelijkheid voor het installeren van een kokend waterkraan.

Derde verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. De slaapkamers aan de achterzijde hebben een groot raam in het schuine dakvlak en aan de voorzijde is de derde (slaap)kamer met openslaande deuren naar het balkon. Op de overloop en de slaapkamers ligt een mooie laminaatvloer.

De badkamer is ingedeeld met een ligbad/douchecombinatie, een tweede toilet, wandradiator en een wastafel. De wanden zijn grote deels betegeld in een lichte kleur en de tegelrand past goed bij de vierkante tegels op de vloer.

Exterieur:
Deze maisonnette heeft een groot dakterras op de tweede verdieping en een tweede dakterras op de derde verdieping. Het dakterras op de tweede verdieping is te bereiken vanuit de woonkamer en heeft een gunstige ligging op het zuidwesten. Op het dakterras staat een houten berging en er hangt een brede, elektrisch bedienbare zonwering boven de brede schuifpui. Vanuit de slaapkamer op de derde verdieping is het tweede dakterras te bereiken met mooi uitzicht richting de Griffioenstraat en de Lange Haven.

Bijzonderheden:
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een elektrische boiler;
- Vaste parkeerplaats in de parkeerkelder, verplichte afname. Vaste prijs € 12.500,- (niet bij de vraagprijs inbegrepen);
- Eigen grond;
- Servicekosten circa € 230,00 per maand (woning + parkeerplaats);
- Voorschot stookkosten circa € 116,00 per maand;
- Houten kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Het appartementengebouw is op diverse punten gerenoveerd (leiplaten dak vernieuwd, mechanische ventilatie, gevels gereinigd, schilderwerk en nieuwe schuttingen op het dakterras).
- Beschermd stads of dorpsgezicht;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Maisonette
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1979
Ligging tuin
Zuid-west
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
47.98 (9.21 bij 5.21)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Lange Nieuwstraat 239, Schiedam