Korhaanstraat 55B, Rotterdam

€ 145.000 bieden vanaf € 145.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 162.000 Aleksandar-2 / Rotterdam 09:58 op 06 mei
€ 161.000 Patrick-27 / Schiedam 10:30 op 02 mei
€ 160.000 Sarwar / Amsterdam 23:46 op 30 apr
€ 158.000 Patrick-27 / Schiedam 15:49 op 28 apr
Totaal: 13 biedingen  


Open huis

INTERESSE IN DEZE WONING? NEEM CONTACT OP MET DE GRATIS MAKELAAR!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 7 MEI 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Video
Omschrijving en kenmerken Korhaanstraat 55B, Rotterdam
De keuken is net geplaatst, de kitvoegen zijn net droog en de laminaatvloer ligt er strak in... Dit driekamerappartement is onlangs van top tot teen verbouwd waardoor jij alleen maar hoeft te verhuizen. Het appartement heeft twee slaapkamers, een balkon op het westen en onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met veel lichtinval. Geen dure verbouwing die maandenlang duurt, je hoeft alleen maar je familie en vrienden te vragen of ze willen helpen met verhuizen. Kom kijken aan de Korhaanstraat 55b en wie weet woon jij straks in dit leuke appartement.

Dit instapklare appartement is gelegen nabij metrostation Zuidplein, openbaar vervoer, basisscholen en diverse uitvalswegen. Je woont vlak achter de Dorpsweg waar diverse winkels en restaurants zijn. Carnisse is de centrale wijk van het Rotterdamse stadsdeel Charlois en is in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw flink gegroeid. Via de Maastunnel en de Erasmusbrug kun je het centrum van Rotterdam bereiken. Aan de zuidkant ligt het Zuiderpark met kinderboerderij De Molenwei en diverse sportfaciliteiten voor jong en oud; ook zijn er dichtbij het appartement speeltoestellen waar kinderen kunnen klimmen en klauteren.

Indeling:
Appartementengebouw:
Op de begane grond is de centrale entree met de toegang tot de bergingen en het trappenhuis naar de appartementen. Via de grote glas-in-loodramen valt veel daglicht naar binnen en dankzij de originele wandtegels staat het trappenhuis bol van het karakter.

Tweede verdieping:
Als je in de hal van het appartement staat zie je direct dat deze recentelijk is verbouwd. In nagenoeg het hele appartement ligt een laminaatvloer, de wanden en plafonds zijn geschilderd en links in de hal is een vaste kast met schuifdeuren gemaakt.
Aan het einde van de hal is de deur naar de lichte woonkamer, voorzien van een elektrische haard in de schouw en recent stucwerk op de wanden en het plafond. De dichte keuken heeft een nette wandopstelling met een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast. Vanuit de keuken zijn het balkon en de badkamer te bereiken.
Het appartement heeft twee slaapkamers. De grootste slaapkamer is vanuit de woonkamer te bereiken en ligt aan de achterzijde van het appartement. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde en vanuit de hal bereikbaar. Beide kamers zien er superstrak uit: een kwestie van je meubels naar binnen sjouwen en je kunt gaan genieten.
De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche en een wastafelmeubel met spiegel. De grote, hoogglans grijze tegels vormen een mooie combinatie met de antracietkleurige tegels op de vloer. Het toilet zit in een aparte ruimte, te bereiken vanuit de hal.

Exterieur:
Vanuit de keuken heb je toegang tot het 3 meter brede balkon op het zonnige westen. Hier geniet je van de middag- en avondzon en kijk je uit op de omliggende gebouwen en lagergelegen tuinen.

Bijzonderheden:
- Recent volledig verbouwd appartement op de tweede verdieping;
- Zonnig balkon op het westen;
- Verwarming en warm water via een HR cv-ketel (AWB);
- VvE-bijdrage € 61,00 per maand;
- Kunststof kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Ouderdoms-/materiaalclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Oplevering: vanaf eind mei;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Appartement
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1947
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Korhaanstraat 55B, Rotterdam