Harmoniestraat 11B, Hoek van Holland

€ 150.000 bieden vanaf € 150.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 186.000 Shirley-1 / 's-Gravenzande 19:35 op 20 mei
€ 185.000 Kady / Naaldwijk 19:24 op 20 mei
€ 184.000 Shirley-1 / 's-Gravenzande 18:30 op 20 mei
€ 183.000 Britt-1 / Maassluis 17:16 op 20 mei
Totaal: 15 biedingen  


Open huis

Deze woning bezichtigen? Dat kan, stuur ons kantoor een bericht.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 20 MEI 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Harmoniestraat 11B, Hoek van Holland
In de Harmoniestraat zijn vele, karakteristieke woonhuizen en herenhuizen. Huisnummer 11 is verdeeld in een beneden- en een bovenwoning. De benedenwoning heeft een 20 meter diepe achtertuin, een woonkamer, een moderne keuken, een tussenkamer en een ruime slaapkamer. Het hoge plafond, de paneeldeuren en de glas-in-loodramen zorgen voor de juiste sfeer.

De Harmoniestraat heeft een mooie ligging vlakbij de boulevard en strand. Met de trein (en straks de metro) reis je binnen een half uur naar Rotterdam en Den Haag bereik je met de auto binnen 25 minuten. Werk je in de Europoort of de Maasvlakte dan kun je snel met de Fast Ferry van RET-vervoer van en naar je werk. Het strand van Hoek van Holland is een heerlijke plek voor een stevige wandeling, te genieten van de zon of voor het beoefenen van een watersport. Na een korte wandeling sta je in het winkelgebied van Hoek van Holland en zijn voorzieningen zoals een huisarts, apotheek, tandarts en basisschool binnen handbereik. Voor de kinderen is er een leuke kinderboerderij met speeltuin voor urenlang speelplezier.

Indeling:
Benedenwoning begane grond:
Ruime hal met hoge plafond, glad gestucte wanden en paneeldeuren. Onder de trap is een verdiepte bergkast met uitgebreide groepenkast en links daarvan zijn de moderne toiletruimte en een vaste kast. De bovenste ramen met kleurig glas-in-lood zijn behouden en dragen bij aan de aangename sfeer.

Verder zijn er een slaapkamer, tussenkamer, woonkamer, badkamer en een keuken. De slaapkamer heeft een lichte laminaatvloer en een vaste (garderobe)kast. De woonkamer heeft mooie glas-in-lood ramen, schouw met open haard en openslaande deuren naar de tuin. De wanden en het plafond zijn gestuct en er ligt een laminaatvloer.

De dichte keuken heeft een felrode wandopstelling met een magnetron/oven, vaatwasser, Quooker en een elektrische kookplaat. De buitendeur in de keuken leidt naar de tuin.

De moderne, geheel betegelde badkamer is recent geplaatst en voorzien van toilet, fonteintje, douche.

Exterieur:
Op de begane grond is een diepe tuin, deels bestraat zodat je alle ruimte hebt om buiten te zitten. Er zijn twee terrassen met een stuk gras er tussenin. Voor de stenen berging is een overkapping gemaakt en achter in de tuin is het terras deels overdekt.

Bijzonderheden:
- De woning staat op eigen grond;
- Oorspronkelijke bouwjaar 1936 en in 2017 op diverse punten gerenoveerd;
- Authentiek glas-in-lood aan de voor- en achterzijde alsmede de deur van de woonkamer naar de keuken;
- Voegwerk en dakbedekking in 2017 nagekeken;
- Nieuwe Cv-ketel geplaatst;
- V.v.E. bijdrage € 100,- per maand;
- Verkoper is momenteel bezig met de splitsing van deze woning in 2 losse appartementen. Nadat Stedin de meters heeft geplaatst worden de laatste werkzaamheden verricht zoals de tussenmuur in de hal, de laminaatvloer in de hal alsmede de het laatste schilderwerk;
- Ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
- Verkoper heeft het registergoed nooit bewoond;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Benedenwoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1937
Ligging tuin
Noord-west
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
129.95 (23 bij 5.65)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Harmoniestraat 11B, Hoek van Holland