Groen Van Prinstererstraat 98, Vlaardingen

€ 150.000 bieden vanaf € 142.500
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 145.500 Sanne-11 / Schiedam 14:53 op 09 jan
Totaal: 1 biedingen  


Open huis

VERKOCHT

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Kleiweg 151
3051 GN Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Groen Van Prinstererstraat 98, Vlaardingen
Sfeervol en karakteristiek appartement op de 2e verdieping in het centrum van Vlaardingen.

Gelegen in een rustige straat met gemoedelijke sfeer en op enkele minuten afstand van de mooie Broekpolder, waar je kunt wandelen/fietsen/skaten of genieten van de Schotse Hooglanders. Het centrum ligt op loopafstand met veel voorzieningen zoals winkels, bekende supermarkten, gezellige restaurantjes en voldoende parkeergelegenheid. Tevens is de Vue Bioscoop bij je om de hoek. Dichtbij openbaar vervoer, bus en binnenkort metro. Snelwegen zijn eveneens binnen enkele minuten bereikbaar.

Het appartement is licht, praktisch ingedeeld en voorzien van prachtige glas in loodramen met een balkon op het zuidwesten.
Deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Begane grond: Eigen entree in portiek, hal met garderobe direct na trapopgang. Ruime woonkamer met veel licht. Ruime keuken voorzien van een gaskookplaat en afzuiging. Grote slaapkamer aan de voorzijde en een 2e slaapkamer, eveneens aan de voorzijde voorzien van ruime inbouwkast. Tussenkamer kan fungeren als inloopkast/babykamer of kantoor. Badkamer met douche, wastafelmeubel en aansluiting wasmachine. Separaat toilet.

Buiten:
Het appartement beschikt over een riant (ca. 7 m2) en zonnig balkon op het zuidwesten.

Omgeving:
Het centrum ligt op loopafstand met veel voorzieningen zoals winkels, bekende supermarkten, gezellige restaurantjes, scholen en voldoende parkeergelegenheid. Tevens is de Vue Bioscoop bij je om de hoek. In de straat, een paar deuren verderop zit een fijne, flexibele gastouder. Dichtbij openbaar vervoer, bus en binnenkort metro. Snelwegen zijn eveneens binnen enkele minuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1929;
- Inhoud: ca. 237 m3;
- Woonoppervlakte: ca. 69 m2;
- Balkon: ca. 7 m2;
- Bijdrage VvE: €50,- per maand, actieve VvE;
- Eeuwigdurende erfpacht met een jaarlijkse canonverplichting: ca. € 19,07 per jaar;
- Actieve vereniging in bezit van MJOP en voldoende geld in kas;
- 1 slaapkamer is in 2015 gestuct en er is nieuw laminaat gelegd;
- Voorzien van houten kozijnen, grotendeels voorzien van dubbel glas (2014);
- Verwarming en warm water door middel van HR ketel (2011);
- Op het plein gratis parkeren. Voor de deur kan men een parkeervergunning aanvragen voor 48 euro per jaar. Tevens kan een 2e vergunning aangevraagd worden;
- Schilderwerk buitendeuren portiek in 2017 uitgevoerd;
- Oplevering: in overleg, kan snel.
Bouw
Soort woonhuis
Appartement
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1929
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Groen Van Prinstererstraat 98, Vlaardingen