Fluitstraat 13B, Rotterdam

€ 159.000 bieden vanaf € 159.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 171.000 Terence-1 / Utrecht 11:13 op 11 sep
€ 166.000 MICHAEL-26 / Rotterdam 09:30 op 11 sep
€ 165.000 Orkun / Aalsmeer 17:03 op 09 sep
Totaal: 3 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

DEZE WONING BEZICHTIGEN? Op onze eigen website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen!

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Wil je meer informatie over deze woning? Op onze eigen website tref je het online woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie over de woning die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Fluitstraat 13B, Rotterdam
Gelegen in Rotterdam ligt dit karakteristieke, lichte en verzorgde driekamerappartement met een ruime woonkamer aan de Fluitstraat. De woning beschikt over 2 balkons, nette badkamer, nette keuken, gezellige ruime woonkamer en een individuele berging in de onderbouw.

Stijlvol wonen in Rotterdam dat kan goed in deze buurt. Fluitstraat 13-B is gelegen in Oud-Mathenesse. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam of Schiedam, loopafstand van een supermarkt, en verschillende scholen. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg (A20) in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Indeling binnen
Begane grond: afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

Tweede verdieping: entree woning, met een brede hal, toilet en een vaste voorraad kast. Vanuit de hal komt u binnen in de lichte en ruime woonkamer (ca. 9.67 x 3,52 m) en is er toegang tot een groot balkon aan de voorzijde van de woning. De keuken (ca. 2,60 x 1,81 m) beschikt over diverse inbouwapparatuur waar onder een gasfornuis, elektrische oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein balkon aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer I (ca. 3,35 x 2,43 m) eveneens met toegang tot het balkon aan de voorzijde. Slaapkamer II (ca. 3,35 x 2,35m). De badkamer beschikt over een nette douche en een aparte wastafel. Ook beschikt het appartement over een inbouwkast voor bijvoorbeeld de wasmachine en droger.

Omgeving
Gunstige, centrale ligging op de grens tussen Rotterdam en Schiedam, nabij diverse buurtwinkels waaronder de Dirk en de Lidl, openbaar vervoersvoorzieningen, scholen, uitvalswegen en op korte afstand van het Schiedamse centrum.

Bijzonderheden
- Gezellige straat waar jaarlijks verschillende buurtactiviteiten georganiseerd worden;
- De woning is gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte ca. 65 m2;
- VvE is actief en de maandelijkse bijdrage is € 85,89;
- Verwarming en warm water middels een nieuw en recent geplaatste Cv installatie met ketel van het merk Intergas;
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing m.u.v. een klein klep raampje in de keuken;
- Eigen berging in de kelder;
- Aanvaarding in overleg;
- Ouderdoms-/materiaalclausule en asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.
Bouw
Soort woonhuis
Portiekflat
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1950
Ligging tuin
Tuin achterom bereikbaar
Oppervlakte tuin
Alle kenmerken bekijken
Locatie Fluitstraat 13B, Rotterdam