Essenburgsingel 90A, Rotterdam

€ 150.000 bieden vanaf € 150.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 241.000 Tim-10 / Amsterdam 21:13 op 05 sep
€ 240.000 susan-1 / ZEIST 21:13 op 05 sep
€ 238.000 Tim-10 / Amsterdam 21:09 op 05 sep
€ 237.000 susan-1 / ZEIST 21:09 op 05 sep
Totaal: 74 biedingen  


Open huis

AANMELDEN VOOR HET OPEN HUIS KAN VIA ONZE WEBSITE!

1E OPEN HUIS 29 AUGUSTUS VAN 18.00 TOT 20.00 UUR
2E OPEN HUIS 1 SEPTEMBER VAN 11.00 TOT 13.00 UUR

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

ONLINE EEN BOD UITBRENGEN KAN TOT 5 SEPTEMBER 2018 20.00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Kleiweg 151
3051 GN Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Essenburgsingel 90A, Rotterdam
Je eigen voordeur, je eigen balkon plus tuin en binnen volop karakter en sfeer; deze benedenwoning aan de Essenburgsingel is qua plek en sfeer een absolute winnaar. We noemen een paar karaktertrekken: hoge ornamenten plafonds, terrazzovloer, glas-in-lood, paneeldeuren, marmeren schouw, en-suite deuren en de algehele sfeer van weleer heten je een warm welkom. Hier kun je verbouwen naar eigen smaak en kun je een droompaleisje maken; kom kijken en laat je verleiden!

Aan de overzijde van het water ontstaat het Essenburgpark; een door de bewoners, Hoogheemraadschap en gemeente ontwikkeld avontuurlijk park waar water ruimschoots aanwezig is. In de buurt zijn een basisschool, supermarkt, diverse winkels en horeca die je laten kennismaken met vele windstreken’; de diverse bushaltes en de S115 zorgen voor een goede verbinding met de andere stadsdelen en het centrum. Aan de voor- en achterzijde woon je in een oase van groen en dat midden in het centrum van de stad; de straat kent geen doorgaand verkeer en heeft ruime parkeervoorzieningen voor de deur. Met tien minuten fietsen ben je op het treinstation Rotterdam CS en het mooie centrum van Rotterdam; dit is een fijn plekje om te wonen in de mooiste stad van Nederland!

Indeling:
Het karakter valt direct op als je de voordeur opent: de hal heeft een vestibule, terrazzovloer en gave wandtegels uit vervlogen tijden. Vergeet niet de voordeur met mooie detailleringen en het glas-in-lood raam te bekijken; dit is het appartement waar je al een tijdje over droomt en waar je met volle teugen van gaat genieten.

In het tweede deel van de hal zijn een berging met meterkast, de doucheruimte, toilet en de afgesloten trap naar de kelder voor je voorraad etenswaren en je flessen wijn. De deuren zijn uitgevoerd en het plafond is lekker hoog; je bent onmiskenbaar beland in de geliefde sfeer van 1925; het jaar dat een groot deel van de woningen in de straat zijn gebouwd. De leefruimte bestaat uit drie delen waarbij je de keuze hebt in welk deel je de slaapkamer maakt; wordt het slapen aan de voorzijde of toch aan de achterzijde met de openslaande deuren naar het balkon? Alle elementen die je in de woonbladen tegenkomt zijn aanwezig en in een ‘gave’ staat: en-suite paneeldeuren, vaste kasten, glas-in-lood, ornamenten plafonds en de marmeren schouw zijn de absolute sfeermakers. En de lichtinval aan de voor- en achterzijde…… hier geniet je volop van de seizoenen.

De dichte keuken heeft een eenvoudige keukenopstelling zonder inbouwapparatuur; niet van deze tijd maar onder de categorie toen was geluk heel gewoon’. Je muur tussen de woonkamer en keuken eruit halen is trouwens een goede optie; ruimtelijk goed en het zorgt voor veel extra licht. De toiletruimte en de naastgelegen douche zijn eenvoudig maar functioneel; hier kun je (op termijn) naar eigen smaak gaan verbouwen.

Exterieur:
Vanuit het achterste deel van de leefruimte en de keuken bereik je het overdekte balkon met de achtergelegen tuin; een lekker plekje om buiten te zitten ‘in het groen’ en waar je urenlang kunt kijken naar de vlinders die de vlinderstruik komen bezoeken. De rest van de beplanting is flink gegroeid in de afgelopen decennia; goed snoeien en je hebt een verrassend grote ruimte voor mens, dier en moestuin. De ligging is op het zuiden; lekker genieten in het zonnetje.

Bijzonderheden:
- De VvE is op dit moment nog niet compleet, is ingeschreven bij de KvK en heeft reeds een voorzitter. Met de nieuwe eigenaar wordt overlegd voor het verder activeren van de VvE (o.a. MJOP wordt dan opgesteld);
- Vrije ligging aan de voorzijde en aan de achterzijde een privétuin;
- Warm water via geiser; verwarming via een moederhaard;
- Vele karakteristieke details aanwezig;
- Leuk balkon en een privétuin op het zonnige zuiden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Bouw
Soort woonhuis
Benedenwoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1926
Ligging tuin
Zuid
Tuin achterom bereikbaar
Nee
Oppervlakte tuin
50
Alle kenmerken bekijken
Locatie Essenburgsingel 90A, Rotterdam