Dr Sauerstraat 1, Schiedam

€ 247.500 bieden vanaf € 235.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 235.000 Eva-7 / Schiedam 12:03 op 21 jul
Totaal: 1 biedingen  


Bezichtigen en woningdossier downloaden

Deze woning bezichtigen? Dat kan, ga naar onze website om een bezichtiging in te plannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch?

Op onze website tref je het Online Woningdossier. Hierin vind je alle relevante informatie die je onder andere nodig hebt voor de hypotheekaanvraag. Ook kunnen we je helpen je kansen op de woningmarkt te verbeteren.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 14 JULI 2020 20:00 UUR.Een bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €500.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €500.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken Dr Sauerstraat 1, Schiedam
In het oude historische dorp Kethel ligt deze hoek-eengezinswoning met een totale vloeroppervlakte van ca. 98m2, sfeervolle woning met veel oude elementen. Deze woning is vroeger een oude winkel geweest en heeft eventueel nog steeds deze bestemming. Beneden een grote eetkamer, woonkamer, keuken en badkamer. Boven twee ruime slaapkamers en een tuin op het westen.

De woning heeft een rustige ligging aan een doodlopend straatje, met winkelcentrum Hof van Spaland op een steenworpafstand. Het ligt in de dorpskern van Kethel en op loopafstand van scholen en openbaar vervoer. Door de dorpskern fiets je via de Harreweg binnen twee minuten de groene polders van Midden-Zelfland in.

Indeling binnen
De voordeur leidt direct naar de voorkamer, wat voorheen de winkelruimte was. Deze ruimte heeft grote ramen en is ca. 5x3m groot. Achter de voorkamer bevindt zich de woonkamer met een hoog plafond van ca. 4x4m. Vanuit de woonkamer loop je door naar de bijkeuken en het toilet, beide nog met originele terrazzo vloer. Na het toilet bevindt zich de aanbouw met keuken en badkamer. Tevens is hier via de achterdeur toegang tot de tuin.

De trap naar de bovenverdieping bevindt zich aan de woonkamer. Deze leidt tot een ruime overloop en twee ruime slaapkamers van ca. 5x3m en 3x2,5m. Daarnaast is er genoeg bergruimte met twee vaste kasten en een ruime vliering.Buiten
De woning beschikt over een achterom, waardoor fietsen gemakkelijk via de tuin in de berging geplaatst kunnen worden. In de knusse tuin op het noordwesten is er heerlijk van de middag en avond zon te genieten.
Omgeving
Openbaar vervoer:

- 3 minuten lopen naar de tram. Het tram station, richting Schiedam Centrum (10 min).

- Of eventueel 10 minuten fietsen naar Schiedam Centrum. (Metro, Tram en Trein)

Bereikbaarheid: binnen 4 minuten naar oprit A20 richting Den Haag/Beneluxtunnel of Rotterdam.

Winkels: nabij een buurtsupermarkt (3 min. loopafstand) en overdekt winkelcentrum.

Groenvoorziening: Het huis ligt dichtbij het Beatrixpark, Dorpspark en Midden-Delfland.

Onderwijs: Er liggen 2 basisscholen op 3 minuten lopen afstand. De Middelbare school ligt op fietsafstand en hogescholen/universiteiten liggen in Rotterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1924;
- Woonoppervlakte: circa 98m2;
- Inhoud: circa 395m3;
- Perceel: circa 91m2;
- Oplevering: In overleg;
- Overdracht via De Nationale Notaris.
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1924
Ligging tuin
West
Tuin achterom bereikbaar
Ja
Oppervlakte tuin
15.68 (4.9 bij 3.2)
Alle kenmerken bekijken
Locatie Dr Sauerstraat 1, Schiedam