De Quackstraat 42C, Rotterdam

€ 125.000 bieden vanaf € 125.000
Naar woningdossier
Gesloten
Biedgeschiedenis bekijken
Bod Bieder Wanneer
€ 142.500 Jenny / Rotterdam 20:19 op 11 jul
€ 141.500 Wahieda / Rotterdam 20:06 op 11 jul
€ 140.500 Gerdien / Berkel en Rodenrijs 20:04 op 11 jul
€ 139.500 Wahieda / Rotterdam 19:52 op 11 jul
Totaal: 17 biedingen  


Open huis

1E OPEN HUIS 5 JULI 2018 VAN 19.00 TOT 21.00 UUR
2E OPEN HUIS 7 JULI 2018 VAN 11.00 TOT 13.00 UUR

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

ONLINE EEN BOD UITBRENGEN KAN TOT 11 JULI 2018 20.00 UUREen bod uitbrengen op deze woning?

Het online bieden vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Govers Spil uit Rotterdam. De notaris kan de biedingen controleren, maar is niet betrokken bij het verkoopproces.

Bovenaan deze pagina kun je jouw bod ingeven voor deze woning. Er verschijnt vervolgens een pop-upvenster. Geef daarin aan of je jouw bod doet onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering.

Let op, wordt er in het laatste kwartier een bod uitgebracht, dan wordt de biedtermijn met 15 minuten verlengd.

Aan het einde van de biedingstermijn bepaalt de verkoper of hij/zij de woning wil verkopen. Als de verkoper het hoogste bod niet voldoende vindt, kan deze besluiten de woning niet te verkopen. Heb jij het beste bod uitgebracht en accepteert de verkoper dit? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een koopovereenkomst te sluiten.

De uiteindelijke koper betaalt een makelaars fee aan De Gratis Makelaar. Betaling daarvan vindt plaats bij de notaris op het moment van levering. De fee is onderdeel van de koopsom en kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

Het verhogen van een bod werkt met een staffel:

• Is de huidige prijs tussen €0,- en €100.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €500,-
• Is de huidige prijs tussen €100.000,- en €250.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €1.000,-
• Is de huidige prijs tussen €250.000,- en €1000.000,- dan is het minimale ophoog bedrag €2.500,-

Wij wensen je succes met bieden! 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

De Gratis Makelaar
Kleiweg 151
3051 GN Rotterdam
NL857233154B01
KvK 67935818
info@degratismakelaar.nl
085 - 047 1476
Omschrijving en kenmerken De Quackstraat 42C, Rotterdam
Je eigen plekje in Oud-Charlois met een achtertuin (zuidoost), twee slaapkamers en ook nog eens gelegen op eigen grond; dit leuke driekamerappartement is een buitenkans! Aan de voorzijde kijk je uit op een breed plantsoen en binnen ervaar je alle voordelen van een geheel gemoderniseerd appartement; je hoeft alleen maar je verhuisvrienden op te trommelen en daarna kun je direct je housewarming houden.
Charlois is het helemaal! Een supergezellige sfeer, karakteristieke gebouwen, wereldkeukens in de diverse horeca, uitstekende openbaar vervoersverbindingen in de buurt en het Zuiderpark nodigt uit voor een bootcamp, hardlopen of om lekker te picknicken. Winkels zijn er ruim voldoende op loop-/fietsafstand en via de S102 bereik je snel de snelweg A15.

Indeling:
Het appartement heeft een eigen entree; de aansluitende hal geeft toegang tot de woonkamer. Direct valt de huiselijke sfeer op; dit appartement is in 2016 grondig verbouwd en voldoet aan al je woonwensen. De hal is ruim genoeg voor een kapstok en een ladekast; een goed begin!
De woonkamer is ruim 8 meter diep en heeft een groot raam aan de voorzijde met uitzicht op een groenstrook met hoge bomen. De indeling is ruim genoeg voor een ruim zitgedeelte en een lange eettafel. Ga eens zitten op de bank en geniet van het uitzicht; helemaal top. De open keuken heeft een in 2016 geplaatste U-vormige greeploze opstelling met alle benodigde inbouwapparatuur: een gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast, combimagnetron en een vaatwasser.
Vanuit de woonkamer is een portaal bereikbaar met toegang tot de badkamer, toiletruimte, wasruimte en beide slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin; de naastgelegen tweede slaap-/werkkamer heeft eveneens toegang tot de achtertuin. Beide slaapkamers hebben een keurige laminaatvloer en veel lichtinval.
De badkamer is eveneens in 2016 vernieuwd. De wanden zijn geheel betegeld en de ruimte is ingedeeld met een ruime douche met draingoot, een wandradiator en een wastafel met een spiegel, planchet en twee lades bergruimte. Het toilet zit in een aparte ruimte en zelfs de wasmachine en droger hebben een eigen ruimte…. hoeven die niet meer in de badkamer te staan.
Tenslotte de achtertuin. Veel appartementen hebben een klein balkon maar de Quackstraat 42c heeft een privétuin van ruim 11 meter diep. Hier kun je je eigen creativiteit kwijt; een siertuin, een mooie vijver of je eigen moestuin is binnen handbereik. Het grote voordeel; het is EIGEN GROND dus je betaalt geen jaarlijkse erfpacht.

De verbouwing:
2016 was het jaar van de transformatie. De verwarmingsinstallatie werd aangelegd, isolatieglas werd geplaatst, de gehele elektrische installatie werd vernieuwd, wanden en plafonds werden gestuct, laminaatvloeren werden gelegd en het appartement kreeg een nieuwe toiletruimte, badkamer en keuken. In 2018 is het appartement door de huidige eigenaar van binnen geschilderd…… hier hoef je alleen maar te verhuizen!

Bijzonderheden:
- De servicekosten bedragen € 99,25 per maand;
- Het appartement staat op EIGEN GROND;
- Openbare parkeergelegenheid (gratis!) in de straat;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (2016);
- De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas (geplaatst in 2016);
- Schilderwerk binnenzijde in 2018 uitgevoerd.

‘De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.’
Bouw
Soort woonhuis
Benedenwoning
Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
1939
Ligging tuin
Oost
Tuin achterom bereikbaar
Ja
Oppervlakte tuin
60
Alle kenmerken bekijken
Locatie De Quackstraat 42C, Rotterdam